Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinta držím palečky ať je to jen nachlazení, a i kdyby miminka jsou bojovníci a zvládnou i omikron, já si zase říkám, že když to moje mimco zvládne přírodně léčený zánět močáku, tak bude muset být taky odolný. A u Tebe mrnous zvládl ji Deltu a tak nějaký rymickovy omikron ho nemůže ohrozit ![]()
@Lucinta jeee, to je tedy hrozný… hlavně teď, když na sebe musíš dávat pozor ![]()
Tak dnes už odpocivej a cajickuj ![]()
Holčičky, vy jste moje zlatíčka, fakt, úplně jsem tu nad Vašima zprávama bulela jak malá, moc a moc děkuji za útěchu a podporu, jste úžasný ❤️️😘 🙏🏻.
Taky si samozřejmě říkám, že už jsme toho zvladli až až, deltu, pak zánět Trichomonazu, tak bychom prostě zvladli i Omikron, ale cítím spíš takovou trošku bezmoc vůči nezodpovědným lidem… Můj manžel je prostě poklad a i když ho to sejří a každý týden mi pláče, jak už ty jeho ramena a bicáky nejsou to, co bývaly
, tak prostě nejde ani do toho blbyho fitka, aby něco nepřitahl domů, i když jsme chodili 2× týdně a cvičí doma, pracuje z home officu a nechodí každou chvilku s kámošema posedět, ale kamarádi dojdou k nám a ještě si dělají alespoň ten blbý antigen…
No a jak píše @Nikca7, moje tchyně denně spouzí a cárá po obchoďacích, tchán taky ze všeho posr., ale nakonec kavickuje s manželem své asistentky bez roušky s přitom nás pomalu kolikrát poučoval, ať nosime roušku i do výtahu a na chotbě v baráku, no novinka, já bez respiratoru na chotbu nevyjdu, co jsem byla před IVF a výtahem nejezdim…
Prostě člověk si pak tak říká, že sám se omezuje, chrání a k čemu, když to potom dotáhne někdo jiný, koho prostě neodpálkuješ, protože jsou to rodiče manžela. Ale pak alespoň vidíme, komu na nás záleží a dochází jim, že by nám mohli uškodit a komu je to úplně putna
.
Každopádně dneska to vidím trošku lépe, než včera a říkám si, že to prostě zvládneme ❤️️🙏🏻 🍀. Vitaminuju, čajičkuju a uvidíme 🙏🏻
Ahojky holky ❤️️ Tak už sedim u Apolinare a jdeme si pro rozpis na ivf. To tak rychle uteklo to není ani možné. Strašne jsem se těšila a je to tady. Držte pěsti, snad budu mít cystu pryč a nebo půjde odsat při punkci. No jsem zvedava co mi řeknou. Všechny vás zdravím 🌺
@Denca2021 moc držím palce, at je vše v pohodě a zase ti to rychle uteče
určitě dej vědět, jak to bude vypadat!
Holky, vy jste to tu zahltily teda během víkendu
na všechny moc myslím a držím palce, at je vše dobré ![]()
mě přišla MS v plné parádě už včera a do toho mi není nejlíp, tak jdu dneska na PCR test raději
držte palce, at nejsem covidák ![]()
@Babybabe Ahoj tak jak doma válčite a jak se cítíš?
@Lucinta a jak je Tobě? Snad je Ti lépe ![]()
Já jsem jinak na tom furt stejně, vůbec nepociťuji zlepšení, ale naštěstí ani zhoršení ![]()
Holky, hlavne zdravicko vsem 🍀 ✊ ❤️️. Pryc od vsech koronacu, co jen to bude mozne. Posilam zdravicko online kuryrem vsem! 💌
Jinak muj update, vcera jsem delala kontrolni test. Ovitrelle zcela pryc. Dnes 7DPIUI bolest bricha jako pred ms (kratkodobe)Tak bud se mi bouri hormony a ms dorazi drive, ci je to nejaka implantace, to ukaze nasledujicich par dni… jo a prsni dvorce msm trochu vetsi, bych rekla. Ale to muze byt nasledek hormonu.
Jak jste na tom vy, holky? 😊
✊ 🧚
Příspěvek upraven 31.01.22 v 10:39
@Denca2021 supeeeer, drzim vsechny palecky, at to jde vse podle planu!!! ![]()
@Linusren To je dobre, ze ms dorazila! Pujdete jeste na IUI nebo si date pauzicku? Jak jste se definitivne rozhodli? S covidem drzim palce, blivajz jeden!
@Elkapelka ahojdaaa, snad se ti to brzy zacne lepsi, uz by bylo na case vid!
prosim te, u nas snad na dobre ceste! Manzel byl vcera cely den jen s lehce zvysenou teplotou, v noci zase prodojil perinu, ale zle mu nebylo. Boli ho zada, ale jinak se citi celkem fajn. Ja jsem zstim taky v pohode, Snad je to za nami! 🙏
@Petrolejkaa no nekecej, ty dvorce jsou dobre znameni! …me rano vzbudil telefonat z kliniky, ze mi rusi dnesni kontrolu, protoze je dr nemocna. Jaky osud, sama bych to rusila kvuli karantene
je mi sice lito, ze pujdu k jine doktorce, ale uz nechci cekat dalsi vikend. Mam tedy novy termin kontroly, a to tento patek
dneska jsem zase spatne spala, tlacilo me bricho a prsa, tak snad se takto drobecek hlasi, ze je v poradku ![]()
Ahoj všem snažilkám, já testovala 9. den po iui a sněhobílo
Předtím tedy ještě jsem zkusila 7. den po ovitrelle, jestli už vyprchal a to byl jen skoro neviditelný náznak…Tak nevím, jestli je ještě naděje. U mě nic zvláštního nepocituji kromě občasného pobolívání břicha, ale to bude zřejmě z utrogestanu…Lekar mi řekl brát utrogestan 10 dní, máte to stejně?
@Babybabe tak to je dobře, že to takhle suprově zvládáte a s kontrolou je to super, aspoň už bude jisté srdíčko. Já jdu hned v pondělí na to, zítra si už budu volat na neschopenku, do práce jsem už vše dodělala. Mě ty prsa bolí tak obden hodně a někdy jen na dotek, ale spát na nich ještě můžu, to samé na břiše, i když občas to taky tlačilo tak jsem musela na bok, na zádech neusnu
jinak se mi po utrogestanu spí mnohem lépe, jak beru i dva na noc
před tím jsem se vždy probudila a nemohla pak znovu zabrat ![]()
@wokin neblazni, proc by nemela byt nadeje? 🙈testovat se ma idealne az 14.DPO. Ja jsem mela sice pidi carku na testu uz 10.den, ale spousta holek to tak nemelo. Sanci mas uplne s přehledem az do 15.dne. Jinak priznaky jsem krome prsou nemela taky zadne, nema vubec vyznam se pozorovat, vse je zaměnitelné s příchodem ms, tak nehazej flintu do zita ![]()
@Elkapelka Jeee, to mas super, ze uz nemusis do prace
ja si tenhle tyden odpocinu, naberu sily a ve ct nebo v pondeli nejdele uz zase pujdu. Na kontrolu uz se uplne klepu, jsem z toho nervozni
s tim utrosem to mas presne opačné, me hrozne rozciluje spat ve spodarech a porad se budim ![]()