Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Linusren děkuji ![]()
No, mozna udělám dřív
ale pak hlavně toho 7.2. ![]()
Ale stejně je to zajímavé. Jdeme na inseminace, máme naplánovanou ovulaci, spermie dá doktor až do dělohy a stejně to má tak malou úspěšnost…
Nicméně já mám za sebou první pokus že tři a pak když tak IVF, tak uvidíme ![]()
@Majdasss presne to same jsem si rikala i ja. Clovek to tem mrskam takhle zjednoduší a stejne je ta sance na uspech malinka. Co se tyka tech pokusu, mas narok na 6! udelej jich tolik, kolik si budes sama prat. Mne doktorka podle nasich vysledku rekla, ze vice jak 2IUI nemaji vyznam a uz mluvila o IVF. Citila jsem ale, ze je to malo, ze chci jeste jednu sancicku. A Podivej se, zacinam 7.tyden
Snad spravne, nahradni termin prvni kontroly mam tento patek 🙏p. s.dneska mi je cely den soufl od zaludku, ze by uz tehu priznaky?😂
Ahoj holky. Mám dotaz. iui nevyšlo, 14. den test negativní. 15. den menstruace trvající 5 dní. Dva poslední dny špinění. Nyní 3 dny po ms a zase spineni. (Dnes i včera) Může to být duphastonem? Díky…
@Babybabe máš pravdu, ale doktorka mi napsala do papírů, že před IVF 3 IUI, tak doufám, že aspoň jeden vyjde no… já jsem zdravá, spermie máme už v normě, tak by jedno vyjít mohlo
, ale jak říkáš, nemá cenu házet flintu do zita a člověk se musí rozhodovat podle sebe hlavně ![]()
Mně jen od ovulace bolí prsa a občas cítím podbrisek. Plus ještě zavadim Progesteron besins, tak asi 12.den udělám test a pak 14.den ![]()
Jsem moc ráda, že vám to nakonec vyšlo
![]()
@Majdasss moc drzim palecky! Verim, ze tolik pokusu nebude ani potreba
myslim, ze 12.den uz by se ti neco mohlo ukazat, ja videla svetlou lehce viditelnou carecku uz 10dpo 😇verim, ze je to odmena za prvni oplakane biochemko ![]()
@Lucinta buchticka nebo famfulinek, oboji bude k zulibani! Moc se tesim az vyrazime na slibovany dorticek. Snad nas v tom ostatni holky nenechaji? ![]()
@Babybabe také věřím, že vše dopadne dobře, my jsme na to kvůli všem vysetreni, ureaplasme čekání na termíny, čekali půl roku, tak snad taky přijde odměna, jako u vas ![]()
Klidně se na dortik přidám ![]()
A ted trosku vyzvedy holky, odkud, ze to vsechny jste? Pamatuji si parkrat Prahu a snad i Ostravu?:)
Ahoj holky, jeste tady dluzim par reakci🙈. Doplnim 😃. Jinak ja jsem z MB ![]()