IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
621
5.2.22 08:57

@Majdasss to uz nebude Ovitrelle, to bude mimi dusicek :lol: moc moc moc ti drzim palecky, aby carecka sílila!!! :hug:

@Nikca7 Jeee, Vam to slusi, diky za fotecky :smiling_face_with3_hearts: ❤️️ To je mala žabička, uplne neskutecny, jak se muze neco tak malilinkatyho narodit! S tim kojením se netrap, kolem me mam snad vsechny kamaradky, ktere to samy po kratke dobe vzdaly, protoze mimca nenabiraly a ony byly jen na nervy…s tim marodenim to je teda pech sakra :roll: doufam, ze vas to hodne rychle vsechny prejde!!! Na uklidnění, muj muz mel 39 jen dva dny a potom uz ho bolely jen zada a mel slabe pres 37. Urcite je to omikron a ten zmizi co by dup!!! Myslim na Vas, drzte se :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
5.2.22 09:01

@Babybabe presne jak pises, nez se stresovat a delat neco na silu, tak radeji budeme na UM a cas straveny neustalym kojenim(a ze ho je dost, kamaradce visel na prsu nonstop) vyuziju efektivněji jinde a kdyz budu v pohode ja, bude i maly. Me uz je celkem dobre, jen me stale lehce poboliva v krku a hlava, oproti prvnimu covidu minuly rok je toto nic. Hlavne, ze maly je ok a nema horečky :srdce: Dekujeme a taky na tebe myslime, jestli nam pribyde kamos nebo kamoska, u @Lucinta budeme za chvíli vedet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.2.22 09:02

@Petrolejkaa no uvidíme, nechci se radovat předčasně, ale duch je krásně vidět, tak budu testovat a doufat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.2.22 09:02

@Babybabe děkuji :srdce: doufám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
5.2.22 10:44

@Majdasss kdy budes testovat znovu? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.2.22 10:54

@Petrolejkaa zítra a pondělí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.2.22 11:03

@Majdasss vidím ducha🤩 tak ať sílí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
5.2.22 11:13

@Majdasss
Juhiiiis 🥳 🥳 🥳, to už z injekce nemáš zlatí, to už je dušík miminka ❤️️. Moc a moc držím palečky, ať čarečka krásně sílí a “paní úžasná” doktorka, utře 😂 🍀. Mám radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.2.22 11:15

@Nikca7 brzo se uzdravte nás to drželo asi týden a jak píšeš je to jen nachlazení. :hug: Já kojila jen 5 týdnů syn moc nepřibíral a pořád brečel z hladu přitom já měla mléka dost. :roll: První den co dostal UM spal od 8 až do 6 do rána. :lol: Někdy je to pro ně zkrátka lepší. ;) Důležitější je, že má mámu co ho miluje a pečuje o něj :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.2.22 11:24

@penalda děkuji :srdce: ve skutečnosti je vidět krásně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.2.22 11:25

@Lucinta moc děkuji :srdce: ještě se raději moc neradujeme, ale věříme :srdce:
Budu testovat dále :srdce:
Přesně!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
5.2.22 11:42

@Nikca7
Ahoj zlatí, mluvíš mi z duše, ono je více méně jedno jak člověk žil, co dělal, důležité je, když se rozhodne pro miminko, co chce dělat potom, co všechno je ochotný pro to udělat, změnit, co vše je ochotný a schopný té snaze a pak i miminku podřídit… Já jsem dřív taky kouřila, ale spíš když se šlo do nějakého klubiku na drinčik a taneček. Nekouřím víc jak 3 roky, předtím asi 5 let jen parkrát za rok, prostě víkendová pohodička, kávička, vínečko, prossečko… Jinak jsem cigaretu nedala do pusy, holt u běhu jsem tyhle “extempore” vždy pocítila a nestalo mi to za to, občas jsem si střihla amatérsky závod v běhu 5/10/12km, takže jsem to jednoduše nepotřebovala 😇…
Každopádně vnímám naprosto stejně i výbavičku, ano kočárek chceme nový, protože hodně sportujeme, chceme kvalitní 3kolku, Thule Urban Glide 2, mám strach kupovat použitý, jednoduše nepotřebujeme, aby nám v terénu, v kopcích, nebo běhu a na inlinech ulitlo kolečko, vypovědělo službu odpružení, atd, atd, jednoduše ten kdo prodává Ti těžko bude s radosti říkat, co vše nefunguje a co zlobí… Ale přesně, postýlku, vibrujici lehatko i zidlicku jsme koupili ve slevě, zidlicka a postylka má pidi skrabanec, který osmirkuju a zatřu barvou asi za 5 minut, lehatko je model 2019, takže taky za 2000, místo za 4, a na postýlce a zidlicce jsme ušetřili 4000, a vaničku, skládací do sprchace, jsem místo za 1200 získala od kamarádky po roční holčičce za 500. Vanicka je jak nepoužitá, takže proč ne… Netrpime finanční nouzi, ale nejsem zvyklá a vychovaná vyhazovat zbytečně za pitomosti, miminko to opravdu nepozná, že to není model 2022, nebo že byla věc ve slevě :mrgreen:. Peníze nevychovávají děti, ale rodiče ❤️️. Úžasné dítě může vyrůst stejně tak v přepychu, kde rodiče přemýšlí a z dítka nevychovávají rozmazleného tvorečka bez hodnot a vážení si věcí, jako i ve skromnosti dvou milujicich rodičů, kteří se mu budou snažit dát cokoliv je v jejich možnostech a silách ❤️️🍀 🙏🏻.
Děkujeme Ti za nádherné fotečky, malý je k zulíbání a Tobě to opravdu moc sluší :kytka:. Jinak ano ano, doufáme, že už se nám toho 16teho ukáže v plné kráse, napíná nás tedy do poskedni chvíle :lol:. Ale prý spíš holčička, tak uvidíme, jestli se nám to potvrdí ❤️️.
Ať je Ti brzy hej, nás to laplo v tom listopadu a za 3-5 dní jsme měli oba s manželem klid. Je super, že malinký je v pořádku a bez teplot ❤️️🙏🏻 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
5.2.22 11:50

@Majdasss
To naprosto chápu, měla jsem to stejně, člověku se ani pomalu nechce věřit, že to tam fakt vidí, viď? :mrgreen:
Budeme čekat na krásný progres a držet palečky :kytka: 🍀 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.2.22 12:20

@Lucinta právě, nechce se mi věřit, ale čárka je fakt docela silná, nemusím ji tam lovit, tak uvidíme další dny :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.2.22 15:22

Foto 2

Kočky,
Tady ještě ten ranni test foceny na denním světle…pěkný duch :andel: Budu testovat dále a uvidíme, co to znamená :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí