IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
7.2.22 09:21

@Babybabe dekuji moc za podporu, jsi zlato😘. Dekuji ❤️️
Nebudu si, ani vam nic nalhavat, je mi to lito, protze tentokrat jsem opravdu verila, ze to zabralo a citila jsem se jinak. Jeste do soboty jsem doufala, ze se tam nejakym zazrakem ta druha carka preci jen objevi. Ale jak pises, mame pred sebou ted jinou cestu a pokud ms prijde do patku, tak uz o vikendu zacne akce s jehlami do bricha 😀… doufala jsem, ze se tomu vyhneme. Ale kdyz se jinak neda, jdeme do toho 🤩. Miminko si prejeme moc oba dva, za 15 spolecnych let bychom tu nasi lasku chteli posunout dal a podelit se o ni jeste s tim malym piskotem, ktery vznikne z nasi lasky :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
7.2.22 09:28

@Petrolejkaa naprosto vim, jak se citis, ten pocit bezmoci a dalsi ztracené nadeje. Nesmirne me to mrzi zlaticko :( Mas ale skvely pristup! Sve city si uvedomujes, prijimas je, ale neutapis se v tom. To je ono! Hlavu vzhuru, ted se budeme tesit na tvoji brzkou ms a zacne operace HoHoHo :dance: :* zvladly to tisice žen, takze to das i ty a jeste s dobrou naladou! Dobnes si par vcelicek a potom prijde ta nejvetsi odmena, tvuj vysněný piskotek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
7.2.22 09:33

@Linusren
Jeeee, ty jsi zlatá, moc děkuji, no my to máme takové oboustranné, že moc dobře víme, co na jednoho a druhého platí. A snažíme si dělat radost, to je pravda 😇.
Neboj se, nepochybuji o tom, že Tě pořizování výbavičky brzy čeká taky :kytka:. Jak jdou přípravy? A kdy jdeš na kontrolu do caru? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
7.2.22 09:40

@Elkapelka
No to je krásný, držím všechno co mám, ať vše dobře pokračuje a miminko se drží zuby, nehty :hug: ❤️️🙏🏻. Vím, že ty hematomy jsou celkem časté, měly i kamarádky… Držím palečky 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.2.22 09:41

Holky moc Vám děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
7.2.22 09:48

@Linusren dekuji moc, no s tou nemoci a stresem a hlavne temi krusnymi zacatky jdu s vahou celkem rapidne dolu.. Z +11kg na konci tehu mam momentalne - 16kg, nadsena vlastne moc nejsem protoze mi zacinaji byt volne kalhoty a s takovou budu za chvíli ve vsen plavat. Jenze to je tezko, jidlo je to poslední na co si kolikrát vzpomenu. Maly je uzasny, akorat se nemoc zacina podepisovat uz i na nem, zacpany nos, hleny a rekla bych, ze ho i drazdi v krku :? Uz at jde ten Covid do…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
7.2.22 09:50

@Petrolejkaa ano, tak to asi sedi :D Ale az v posledni dobe, vlastne od doby, co jsem s partnerem nynejsim. Do te doby jsme byla jen parmen a flakac celkem :mrgreen: Hlavne co se tyce úklidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
7.2.22 09:55

@Lucinta a jaky kocarek jste tedy vybrali? :andel: Me strašně mrzi, ze se porsd nepodivame v nasi kare ven z důvodu Covidu :? Malemu to spis ted propuka, takze se ven jen tak nepodivame jeste. Uz se tak nemůžu dockat az ten nas nadherny kocar s pokladem uvnitr vyvezem pyšně ven :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.2.22 10:04

@Elkapelka tak super :palec: :palec: gratuluji :srdce:

Příspěvek upraven 07.02.22 v 10:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.2.22 10:10

@Petrolejkaa bud v klidu, ono se zadari. Nevim tedy co vse mas za sebou, ale ono to jednou vyjit musi :) ty injekce do bricha u nas ze zacatku byla komedie. Chtela jsem at je picha pritel no ten mi u toho omdlival ja u toho jecela pred pichem jak jsem se bala :lol: no pak uz jsem se rozpichala :lol: ale si statecna :palec: drzim palecky :palec:
Ja treba byla na pest, kazdou ms jsem probrecela, kdyz mi nekdo ze znamych rekl, ze cekaji mimi tak ja na prasky no zpetne se za sebe stydim. Tvuj pristup je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
7.2.22 10:17

@Nikca7
Jejdananky, to mě mrzí, bobánek, tak hlavně ať jste v pořádku a brzy můžete na procházku :hug: ❤️️.
Vybrali jsme barvičku gray melange on black. A zůstali jsme u Thule, Urban Glide 2. Vypadalo to naživo moc hezky a ta světlounce šedivá byla prostě víc “čučavá”, než dark grey. Taky tmavý podvozek vypadá lépe s černou hlubokou korbičkou i vajíčkem, než stříbrný podvozek… Prostě estet, no 😂 🙈. Hlavně se naprosto lehounce ovládá, oběma nám slušel :lol:, je vysoký a korbička dost velká, že se tam pohodlně brouček vejde i v zimě 🙏🏻. No mám radost. Přikládám obrázky, toho našeho krasavce :mrgreen:. Zítra nám ho dovezou :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
7.2.22 10:31

@Majdasss Moc děkuji, vždycky je lepší požádat o pomoc. Není na tom nic špatného. :srdce:

Taky by mě nenapadlo, že to budeme potřebovat. A je to tu. Jsem vděčná, že máme tu možnost. A že to tu s vámi můžu sdílet. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
7.2.22 12:05

@Destiny4974 přesně tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
7.2.22 13:05

@Lucinta to je na vztahu to nejlepší, když oba vědí, jak na toho druhého :srdce:
v CAR jsem byla dnes, ale jsem teprve 9DC, mám přijít ve středu na další kontrolu a tam uvidíme kdy uděláme IUI.
Jinak přípravy na svatbu jsou vtipný, vůbec se mi nelíbí žádné šaty na internetu, tak nevim co si vezmu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
7.2.22 14:23

@Petrolejkaa neves hlavu, určitě se podaři :srdce:
Vím, že je to těžké, ale určitě na tebe miminko čeká, já jsem taky čekala skoro dva roky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí