Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Linusren co si budeme, na zahraničních webech je vyber daleko pestřejší a ty ceny jsou super. Moje saty me staly asi 3.500kc a za 3.800kc jsem je zvladla jeste použité prodat 😂 a nemusela jsem delat zadne kompromisy, strasne se mi libily
tak preji stastnou ruku pri vyberu!!! ![]()
@Lucinta kočárek moc hezky
Co se tyce tech šatů holky, ja bych mela strasny strach objednavat pres internet.. Ale @Lucinta tusim taky psala, ze ma velke prsa, ze? Ja bych mela nervy hlavne kvuli poprsi, vuci tvaru atd, když si je nemuzu vyzkoušet. Každopádně kdyz se to pak da upravit, tak by to asi slo, ale i tak si je nejspis půjčím v salonu. Chceme mit svatbu treti léto co bude, to bude mit maly 2 a pul a chtela bych, aby nam prinesl prstynky ![]()
A co se tyce tech veci, no vsak počkej jeste jak se maly narodi
Ja ted taky objednavala v Reserved a Cocodrillo, byly super akce jak pises
Kazdopadne nejlepší obchod je za me Lindex, ikdyz ty ceny uz jsou trochu jinde ale kdyz jsou vyprodeje, tak je to super. Maji tam většinu veci rostoucich, tudiz dve rady zapinani, takze to vydrzi fakt strasne dlouho. No a ty vzory a material ![]()
Ja jsem dneska smutna, meli jsme mit novorozenecke foceni a kvuli nemoci nic.. Ma se to stihnout prvni 2 tydns, kdy jsou miminka nejvíc spave a my budeme mit uz mesic pristi tyden
Snad to ale jeste nejak pujde, ze bude spinkat a pujde s nim polohovat..
@Lucinta haha
ale jo, čekaly jsme dlouho, máme nárok na to být prdly trochu
![]()
Výsledky budou odpoledne ![]()
@Babybabe ahoj kocko, dekuji za mila slova, je to od tebe moc hezke a povzbuzujici
.Dnes jsme byli podepsat papiry k ivf, vcera jsem zvladla predoperacni vysetreni a ted cekat, kdy se ta cervena uraci 😃…
Doufam, ze se brzy budu moct take chlubit tehotenskym testem a videt ty dve carky na vlastni oci😍.
Jak se dari tobe? Uz ti neni zle od zaludku? Pomohlo cucani zazvorovek a cajik? 😊
@Nikca7 hihi,tak to bylo nejdpis jeste vekem a nevyradenosti ☺️️😉. Jsi jeste hodne mladoucka a kdyz si vzpomenu na sebe, jake jsem byla veminko jeste ve 30letech😂 🙈….
Doufam, ze se tobe i tvemu malemu zlaticku dari dobre🍀,cetla jsem ty peripetie na zacatlu 😞
@Michaelanick deluji za mila slova😊 🦋 🌺. Injekci se nebojim tsk nejak vubec 🙃. Pichnout si ovitrelle bylo v pohode, vim ze toho ted bude mnohem vic, ale to zvladnu 😇. Spis se bojim jake to bude, az budu citit rust folikuly. Minule jsem mela 3po clostylu a bylo to dost znat…
Jinak za sebou mame 2roky neuspesne snahy, ani 1 x pozitivni test, byt jen naznakem… jsme uz starsi, nez veztsina holek tady (35 a 38).
Pokud ms prijde v patek, tak v sobotu se zacina stimulovat. Muzu se zeptat na cca kolik vysel cely ivf cyklus a co jste si davali? Klidne zpravou, dekuji ☺️️🌺. A ty jsi ted jak daleko v tt?
@Majdasss ahoj tehulko
. Tak kouksm jak ti krasne sili testy a ze se na clear blue hezky ukazal ten 2-3 tyden, to krasne sedi, vid? jak se citis, nejake prihnaky? Drzim pesti na krasne hodnoty krve☀️️
@Lucinta Thule,miluju!!! Bezva vyber, ten se ovlada jednim prstem. Psala jsi, te hste s manzelem aktivni a presne z tohoto duvodu je to i pro me favorit cislo 1💥. Kanaradka ma TFK a s nim jsem se prala, jsem mala, drobna a vubec nechtel jet tam, kam jsem chtela ja😅.
@Nikca7
Mám mám, “trošku” větší 🐐 🐐
, momentálně mi už mé obvyklé 80E začíná tak trošku nestačit 😱, jsem zvědavá, kam se dopracuju…
Vybírala jsem šaty dost podle recenzí, právě kvůli plnému poprsí a popravdě fakt mě děsilo si ten stejný typ šatů v Praze půjčit za 15000+, když jsem je i s leteckou dopravou a pár věcmi na doplnění (šerpa, bolerko, set bižuterie řetízek a náušnice) sehnala za 6500,– a myslím si, že za identickou cenu se mi podaří prodat bez problémů… Navíc díky úpravě a korzetovému šněrování je to defacto velikost 40-44 dala tam opravdu širokou vsadku na zada, tak si myslím, že další majitelka bude spokojena také.
No a dneska už mě čeká balíček oblečení pro mimi v zasilkovně
. Tak si tam pak skočim a asi se dnes zblázním od radosti, kočárek už je s komplet vybavickou v bytě u švagra 🥳 🥳 🥳.
@Petrolejkaa paradicka, tak uz za par tydnu uz budes dalsi tehulinek :smiling_face_with3_hearts: diky za zeptani, je to jak na houpacce
Vcera i dnes mi je celkem dobre, jen obcas me rozhodi smradlave jidlo. Nedobre mi ted byva nejvice asi vecer, takze v devet uz byvam zalehla v pelechu a spim az do sedmi. Moc prace mi nastesti usinani nedela, ikdyz jsem musela vyloučit svoji nejmilejsi polohu na placku na brise, jak me tlaci brich
stal se ze me medved, nejradsi bych chodila v prubehu dne na hodinového ducanka, ale to se bohuzel neslucuje s praci, tak musim vydrzet ![]()
@Petrolejkaa moc děkuji ![]()
Jojo, dnešní mama test je stejně silna jako včera, ale Clearblue je přesný ![]()
Mám natekla prsa, chuť na kyselé a jsem unavená trochu, jinak dobrý zatím ![]()
Křeč bude odpoledne ![]()
@Petrolejkaa
My právě máme od Thule držák na kola a ten je naprosto boží, ano oproti ostatním držákům byl trošku dražší, ale provedení a kvalita perfektní a zvládal to s nim super i manžel a to extra technický typ není
a jak jsem nějak čistě náhodou zjistila, že dělají i kočárky, tak jsem si byla jistá, že to bude super. Tak jsme po něm pokukovali, xkrat viděli naživo a přesně jak říkáš, ta lehkost ovládání a manipulace, úplně na 1ku
. A skvělý, že už jste podepsali a zvladlas i predoperační ❤️️. Já se tehdy před stimulací vyloženě na tu mršku červenou těšila jak na Vánoce
. Jestli Ti nevadí Ovetrille, tak stimulaci zvládneš levou zadní, s těmi pery je to úplně perfektní a lehčí, jehličky pidi midi, takže to dáš
. Jinak já měla vajíček 11, trošku už to před odběrem pobolivalo a tlačilo, ale proti mé bolestivé menstruaci to byla pohodička… teď mě teda napínání vazů a svalů bolí víc
. Odběr žádná hrůza, pěkně si pospíš a potom to pravda trošku tlačilo, dostala jsem do infuse tuším novalgin a pak už nebylo nic potřeba ani doma. No a za pár dní už jsem měla broučka u sebe v bříšku. Z celého srdce bych Ti moc přála, aby Ti taky klapl hned první pokus. Mě bylo při ivfku taky 35, 14 dni po ET jsem měla narozeniny a už nádherné testy a 300j hcg z krve. Tak budeme pěkně očekávat, že se k nám za chvilinku pěkně přidáš v těhulkování 🙏🏻 🍀 ❤️️. Moc držím palce a přeji hladký průběh stimulace. Kdyby cokoliv, ohledně IVF, písni, když vím, ráda poradím. ![]()
@Babybabe snad to vsecko tentokrat klapne, kdyz jsme se rozhodli obejit prirodu uplnym obloukem 😀. Kdyz priroda prostrednik na me, tak ja na ni taky 😁 😁 😁…
Jit si schrupnout vecer vcas je zaklad
. S tim spanim na brise ti uplne rozumim. Clovek si mudi odvyknout a najit jine, prijemne spaci pozice. Uz se ti nejak rysuje pupik? Je neco videt? A do prace jeste chodis?
@Majdasss tak to se ti priznaky spustily opravdu brzy 😊. Drzim pesti na ten vysledek krve a neboj😇 :smiling_face_with3_hearts:….
![]()