Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak psala @Lucinta .. to naše „budoucí miminko“ asi nejspíš chce do úplné rodiny
folikul roste pomalu, další utz v sobotu a bud se budeme snažit doma nebo pondělí/úterý IUI
tak jsem zvědavá, co z toho bude ![]()
@Linusren já tenkrát poprvé otěhotněla těsně před svatbou, zjistila jsem to 2 týdny před a byl to takový zázrak ![]()
@Elkapelka to by mi nevadilo to zjistit takhle těsně
ale musíme to rozseknout s IUI tenhle měsíc. Pak už jsme domluveni v CARu že půjdeme do IVF ![]()
@Linusren my právě byli taky už rozhodnutí že půjdeme do ivf, akorát nám ještě dělali genetiku a imunologii, ale už se podávala žádost na pojišťovnu a bum ![]()
@Linusren kdypak se vdáváš?
mně právě plánování svatby pomáha nemyslet na IUI ![]()
@Dani52 @Elkapelka .. svatbu máme v srpnu, zaplatili jsme rezervační zálohu ale s ostatníma věcma ještě čekám
jen jsem objednala něco na Aliexpressu, to se neztratí i když svatba nebude
.. ještě jsme chtěli dát čtvrté IUI a když nic, tak před létem budem plánovat IVF no a mezitím bude svatba, ale takhle teda nevím nevím
doufám, že povyroste folikul a klapne nám ten poslední pokus
@Elkapelka ale to je super, že to nakonec takhle přišlo ![]()
@Linusren
No to je teda potvůrka, skoro jako ta naše
. Budu držet palce, ať folík naroste a miminko se uráčí co nejdříve přijít 🙏🏻 ❤️️🍀.
@Lucinta přesně ![]()
My máme v rodině dvojčata, tak uvidíme
![]()
Jak říkáš, tabulky jsou orientační ![]()
@Linusren my mame svatbu v červenci a do ty doby asi nechci IVF. Budeme to zkoušet IUI a tak, ale myslim ze IVF by mi vysililo hodně 😞
@Elkapelka a z genetiky a nebo imulologie vam na neco prisli? Ja akorat ted resim, ze nam genetiku nikdo nedelal. Imuno ano. Nebo se dela v pripade, treba opakovanych potratu?
@Dani52 no já bych se měla ještě před IVF objednat na laparku, takže to je cca 2 měsíce objednací doba, říkala doktorka. A uvidíme, na čem bysme se konkrétně dohodli s tím IVF, kdy by bylo nejlepší začít pak
ale souhlasím, bude to náročný.. už zařizuješ na svatbu? ![]()
@Petrolejkaa nám dělali genetiku hned na vstupní konzultaci (brali krev), na nic nikdo nečekal. A včera tam byla kamarádka na vstupní konzultaci a taky jim hned oběma nabrali krev
tak se zkus ještě zeptat
@Linusren jo prave ze nevím kde mi hlava stojí, ted jsem řešila fotografa a DJje. Hlavne 30 svstebcanu prijede ze Slovenska takže taky ubytování na 2 noci…jako mužů Ti říct je toho dost😀