IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
9.2.22 11:36

@Elkapelka To je hrozny, tak drzim palce, zkus ten hrebicek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.2.22 11:44

Jak psala @Lucinta .. to naše „budoucí miminko“ asi nejspíš chce do úplné rodiny :mrgreen: folikul roste pomalu, další utz v sobotu a bud se budeme snažit doma nebo pondělí/úterý IUI :lol: tak jsem zvědavá, co z toho bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.2.22 11:56

@Linusren já tenkrát poprvé otěhotněla těsně před svatbou, zjistila jsem to 2 týdny před a byl to takový zázrak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.2.22 11:58

@Elkapelka to by mi nevadilo to zjistit takhle těsně :mrgreen: ale musíme to rozseknout s IUI tenhle měsíc. Pak už jsme domluveni v CARu že půjdeme do IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.2.22 12:13

@Linusren my právě byli taky už rozhodnutí že půjdeme do ivf, akorát nám ještě dělali genetiku a imunologii, ale už se podávala žádost na pojišťovnu a bum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
9.2.22 12:13

@Linusren kdypak se vdáváš? :-) mně právě plánování svatby pomáha nemyslet na IUI :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.2.22 12:35

@Dani52 @Elkapelka .. svatbu máme v srpnu, zaplatili jsme rezervační zálohu ale s ostatníma věcma ještě čekám :mrgreen: jen jsem objednala něco na Aliexpressu, to se neztratí i když svatba nebude :mrgreen:.. ještě jsme chtěli dát čtvrté IUI a když nic, tak před létem budem plánovat IVF no a mezitím bude svatba, ale takhle teda nevím nevím :mrgreen: doufám, že povyroste folikul a klapne nám ten poslední pokus :lol: @Elkapelka ale to je super, že to nakonec takhle přišlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
9.2.22 12:42

@Linusren
No to je teda potvůrka, skoro jako ta naše :mrgreen:. Budu držet palce, ať folík naroste a miminko se uráčí co nejdříve přijít 🙏🏻 ❤️️🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.2.22 12:47

@Lucinta přesně :srdce:
My máme v rodině dvojčata, tak uvidíme :D :srdce:
Jak říkáš, tabulky jsou orientační :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
9.2.22 17:50

@Linusren my mame svatbu v červenci a do ty doby asi nechci IVF. Budeme to zkoušet IUI a tak, ale myslim ze IVF by mi vysililo hodně 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
10.2.22 07:21

@Elkapelka a z genetiky a nebo imulologie vam na neco prisli? Ja akorat ted resim, ze nam genetiku nikdo nedelal. Imuno ano. Nebo se dela v pripade, treba opakovanych potratu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
10.2.22 07:29

@Lucinta moc děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
10.2.22 07:30

@Dani52 no já bych se měla ještě před IVF objednat na laparku, takže to je cca 2 měsíce objednací doba, říkala doktorka. A uvidíme, na čem bysme se konkrétně dohodli s tím IVF, kdy by bylo nejlepší začít pak :) ale souhlasím, bude to náročný.. už zařizuješ na svatbu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
10.2.22 07:31

@Petrolejkaa nám dělali genetiku hned na vstupní konzultaci (brali krev), na nic nikdo nečekal. A včera tam byla kamarádka na vstupní konzultaci a taky jim hned oběma nabrali krev :think: tak se zkus ještě zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
10.2.22 07:45

@Linusren jo prave ze nevím kde mi hlava stojí, ted jsem řešila fotografa a DJje. Hlavne 30 svstebcanu prijede ze Slovenska takže taky ubytování na 2 noci…jako mužů Ti říct je toho dost😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí