Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majdasss drzim moc palecky, hned nam dej vedet, budeme jak na trni
zkus se ty sestry zeptat, jake ty hodnoty posledne byly, muzeme porovnat ![]()
@Majdasss ahojky,tak myslime na tebe myslim vsichni✊ ✊. Uz vis vysledky krve? ✊ ✊
@Majdasss to je napinacka teda 😊. Testy sis v mezicase delala?
@Petrolejkaa jen v sobotu, neděli, pondělí a v úterý Clearblue a všechny silily No… teď už jsem na to neměla nervy ![]()
@Majdasss to teda, od rana se sem porad divam, jestli nepises
hele, ale ja se divala na ty tvoje testy a ty sestře bych uplne neverila. Byla jsem na krvi kvuli hcg mnohokrát a na klinice mi rekli, ze kolem 14.dne by se mela hladina pohybovat idealne od 150 vyse.
Tobe clearblue 15.den po IUI ukazal 2-3tydny. Aby ti ten test ukazal tyto tydny, mas na 100procent hladinu 153 a vice, coz je naprosto super:) mne samotne se to potvrdilo, takze u tebe to nebude jinak. Sestra jen placala nesmysly a zbytecne te strašila, aby ses jeste netesila v tydnu, kdy to muze zhatit ms. Jsem ale presvedcena o tom, ze to mas v naprostém poradku ![]()
Prikladam ti tabulku refer.mezi, ktere udává clearblue na internetu ![]()
@Babybabe ahojky, moc moc děkuji, to mě uklidnilo ![]()
Hned odpoledne dám vědět
Jsi zlatíčko ![]()
Ahojky, tak já pro změnu dnes výsledky moči a je to negativní, fakt nechápu, přírodní cesta zabrala
a byla jsem dnes teď au zubaře a musela mi dělat 5tku čištění kanálků a to jsem si musela nechat píchnout injekci. Já bych to bez toho nedala a ten zub pobolival, tak snad to ničemu neublíží
jako četla jsem, že by nemělo ![]()
@Elkapelka tak bozi
. To bxl ten mocak, vid? Cim ses lecila?
@Elkapelka a co tedy zabralo, prosim? Ja mela atb na mocak v lednu. Doted me tu a tam pichne v mocove trubici. Z predoperacniho na ivf mi vysly bakterie v moci na “2”, mimo tu normu. Tak kdybys poradila co ti zabralo, byla bych ti vdecna 🙏 🤗
@Petrolejkaa blokurima a Dr. Maxovsky cranberries sirup, to se mohlo bezpečně g těhotenství, ale ta blokurima mi zabirala, i když jsem těhotná nebyla, ale to jsem měla e coli a na tu je super, ale očividně i na streptokoka
a fakt hodně pít no
ještě mám doma brusinkový sirup, tak ten ještě dodělám preventivně