IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4380
10.2.22 08:13

@Dani52 to je ale dobře, že nevíš, kde ti hlava stojí :mrgreen: fotografa mam od loňska rezervovaného, to jsem ráda, že jsem to stihla už loni :mrgreen: a Dj taky ted řešíme co s tim :zed: hlavně ty ceny jsou mazec prostě… jéé, ze slovenska? tak to bude veselá svatba :P ale to ubytko, to je blbý no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.2.22 08:18

@Petrolejkaa nám ji nechali udělat po 3 nezdařených IUI, s tím že třeba trombofilni mutací brali hned při první návštěvě a základní imunologii taky. Tu složitou nám právě taky nechali udělat až po 3 nezdařených IUI a to už jsme dostali zadanku a šli jinam. Jinak kdybych to neměla tak má gynekoložka mi to chtěla nechat udělat po ZT. A jsme po téhle stránce v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
10.2.22 09:09

@Elkapelka ty trombofilni mutace mam take, negativni. Tak nam to asi nedelali z duvodu, ze jsem proste jeste nikdy nedokazala otehotnet, tudiz zrejme male riziko. Chodime tam pres pul roku, tak doufam ze by to nekoho napadlo… nevim jestli je genetika hrazena pojistenim, v pronatalu maji cenu 7500za osobu. Vy jste neco platili? Dekuji :).

Jinak ms stale nikde, dnes 3.den od vysazeni progesteronu. Cekam, ze na rozpis pojedeme v nedeli 😀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
10.2.22 09:10

@Linusren drzim pesti na ten ultrazvuk ✊ ✊ ☀️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.2.22 09:17

@Petrolejkaa nn když dostaneš zadanku tak je to základní zadarmo, mě to právě navrhli v Pronatalu a to jsem také do té doby ještě neotěhotněla právě, ale je fakt že to byl po těch 3 nezdařených IUI návrh že buď to a nebo rovnou do IVF, tak jsme řekli, že chceme ještě pořádně dovysetrit a na genetiku jsme pak jeli na budějovickou do pobočky Pronatalu a na imuno nám doporučili nekde poblíž invalidovny. Dopláceli bysme jen nějakou kompabilitu za 15000, ale to jsme tenkrát už věděli že se podařilo než nás vzali tak jsem to nechtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
10.2.22 09:23

@Elkapelka dekuji,ted uz mi v to vsem zacina svitat 😃. OoO, jak krasne mit zade pocit, ze tomu rozumim😄 🙈. Ja jakmile necemu nerozumim, tak jsem schopna psat porad dokola, nez se me nekomu neszeli a nevysvetli mi to (zas to je z povahy moji prace v IT, kde proste musim vedet, proc neco nefunguje 😀 😃 😃)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.2.22 09:52

@Petrolejkaa v pohodě, u nás to byl malý zázrak po 2 letech snažení, stimulace a cílené ovulace, pak IUI a najednou se povedlo těsně před svatbou, když už jsme to vypustili, s tím, že nás čeká IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
10.2.22 15:03

@Linusren budeme mít 70 lidí a půlka přijede ze Slovenska :D takže to bude komedie:D Ceny jsou šílený, všichni si účtují takový pálky, že si říkám, že něco dělám špatně a možná by stálo zato změnit profesi :D i ten prostor stojí hodně, prošli jsme toho teda dost, a rozdíl v cenách je nepatrný, fakt si to všichni nechají zaplatit. Ale ta furt si říkam, jednou za život :D tak ono to nějak dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
10.2.22 15:04

@Elkapelka a takhle přesně bych si to přála já :-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.2.22 15:18

@Dani52 tak držím palce, i kdyz ty nervy před svatbou tomu pak moc nepomohli no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
10.2.22 16:25

Krev

Dobré odpoledne holky
Tak zítra jdu na kontrolní odběr hcg, tak doufám, že pěkně vzroste :andel: mám z toho trochu strach No…přeci jen jsem na začátku hodně… ale ms (zatím) nikde, prsa bolí a jsem trochu unavená, tak věřím, že embryjko prospívá :andel: dám zítra vědět :srdce:
Jinak ani nevim, jakou jsem tu hodnotu měla, jen prý trochu pod hranicí, což podle mě závisí i na laboratoři, která to zkoumá No.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
10.2.22 17:00

@Majdasss držím pěsti, ať ty čísla jsou zítra už v normě🍀. A nezapomeň, že se mohlo klidně oplodnit to pozdejsi vajíčko 😇 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
10.2.22 17:14

@Petrolejkaa moc děkuji :srdce:
Ano, trochu mě uklidnilo, že tehotenske testy byly pozitivní a silily, tak věřím 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
10.2.22 17:29

@Majdasss budu na tebe zitra moc myslet a cekat na zprávu. Drzim palce ale jsem si temer jista, ze je vse v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
10.2.22 17:36

@Nikca7 moc moc děkuji :srdce:
Já také :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...