IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
14.2.22 15:06

@Linusren no uz se nemuzu dockat :lol: jsem jak duchodce, to je rano dva prasky + jeden zavadet a vitaminy, odpoledne jeden + jeden zavadet, vecer jeden a dva zavadet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
14.2.22 20:01

@Petrolejkaa Ahojky tak to máme stejne já dneska 3 den stimuluju. Jaké mas injekce? Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.2.22 20:34

@Denca2021 mam gonal a cetrotide pozdeji. A davky vcera 200,ted 3dny po sobe 150 a pak zas 2× 200. Od 6.dne cyklu jeste ten cetrotide.
Jak se citis? Nejake tlaky v brise, ci zmeny nalady? A jake stimulanty mas ty? Drzim taky moc pesti😍 😇. Mam zas partacku, to je fajn :). Kam chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
14.2.22 20:40

@Petrolejkaa mám menopur 2× 75 po dobu 9 dni a od 7 dne orgalutran. 8 den mám kontrolní ultrazvuk a pak se uvidí co dále 😂 zatím mám naplánované injekce jen na 9 dni a ty? Zatím jsem v pohodě nic necitim jen se mi dělají kolem vpichu modřiny a to vpich vůbec necitim. A jak se citis? My chodíme do Apolinare. Jinak v lekach se moc nevyznam ale věřím ze ví co dělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.2.22 20:47

@Denca2021 co jsem cetla, tak ten menopur je taky dost rozsireny :-). Ja mam injekce jen do patku, v so kontrola. To budu 8dc. A myslim, ze nejpozdeji v ut se jde na vec.
Tak to je super, ze nic necitis. Ja mam prave od dnesni injekce uz tlaky v podbrisku. Pocitala jsem s tim, ale ne tak brzy. Jiak injekce gonalu take neboli. A jake jsi mela amh, muzu se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.2.22 11:15

Ahojky..moc gratuluji vsem co se zadarilo ☺️️ ja jsem dnes po 2. IUI 13DPO a test snehobily…nadeje tomu uz nedavam…po prvnim IUI jsem se necitila vubec dobre, bolesti bricha byla jsem hodne ve stresu (nevedela jsem co me ceka) tak jsem tak nejak hned vedela, ze to nevyjde..ale po druhem jsem se citila bajecne..tak nejak mi prislo, ze se to povedlo (podvedome) a zas nic..tak ted premyslim zda jit do 3 tiho IUI nebo rovnou IVF…ale mam z toho strasnej strach…mam vysoke AMH, jinak vse v poradku…ale ty hormony do toho…🙈 Mozna to moc hrotim…jednoho prcka doma mam, nechci se nijak rouhat..do caru chodime vlastne jen proto, ze muj muz po uraze prisel o obe varlata a potrebujeme darce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
15.2.22 11:30

@Bronnicka ahojky :srdce:
Hele, nám vyšlo 1.IUI (TUKAM), a také mám vyšší AMH a teď jsem ve 4tt :andel: ještě jdu na ultrazvuk, ale snad to bude v pořádku.
Určitě být tebou, tak 3 IUI zkusím a co jsem slyšela, tak darci jsou kvalitní, takže naděje tam pořád je velká, zkus to, pokud se na to cítíš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
15.2.22 11:34

@Bronnicka
Ahojky, moc Ti všechny děkujeme ❤️️. Ono je to rozhodování co dál vždy těžké… My jsme si říkali, že zkusíme 3× iui a potom ivf, a tak se také stalo, z iui jsme měli 1× biochemko a 1× potrat hned v začátku přelom 6/7tt. Už jsem z toho byla psychicky celkem rozložená a potřebovala jsem se dát dohromady, čekala nás svatba, tak jsme si dali pauzičku od caru, celkem 3 měsíce a pak šli rovnou do ivf a to nám hned vyšlo. Pořád si říkáme, že miminko holt čekalo až po svatbě :lol:, zadařilo se ani ne měsíc a půl po. AMH bych se tolik nebála, přeci jen, je to celkem orientační hodnota. Důležité je mít stimulační protokol přímo na míru a být pěkně pod kontrolou. Já měla krásné AMH a taky tedy mám PCOS, takže u mě měla doktorka taky trošku obavy, ale oni si v podstatě “vyzkouší” reakci tvých vaječníků už u iui. Nakonec to bylo v pořádku, narostlo mi 11 vajíček, no v pořádku i přes krásné hodnoty AMH bylo 5 a z těch 5ti přežila po oplodnění prvních 24h jen 2 embryjka, ale i ta stačí, s jedním už jsme v 6tém měsíci a druhé nás čeká v mrazáčku.
Každopádně, ať už se rozhodnete jakkoliv přeji hodně štěstí a hodně sil 🙏🏻 🍀 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
15.2.22 11:53

Ahoj holky, prosím tie, ktoré ste boli na IUI, ako dlho ste brali progesteron? Do MS alebo ste maličet dní stanovený od doktora? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
15.2.22 11:57

@Stuha11 ahoj :mavam: mám ho napsaný vždy do MS, ted poprvé jen na 14 dnů do testování - potom dle výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
15.2.22 11:59

@Bronnicka ahoj :mavam: my jsme si řekli že max 4 IUI, první nám vyšlo, ale bohužel biochemko a dneska jsem byla na poslendím pokusu. Pak si dáme pauzu a půjdeme do IVF, i když se ho samozřejmě také bojím :) my tedy nemáme ještě žádní dítko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
15.2.22 12:03

4 IUI

Holky, mám to za sebou, ale musím říct, že nadšená nejsem :mrgreen: :roll: přítelovi vyšlo ne úplně dobré spermio a zjistili jsme, že od srpna se mu dost kazí :( vůbc nevím, čím to je :nevim:.. a u mě říkala, že bud je to folikul před prasknutím nebo cysta :zed: to se fakt picnu z toho.. takže uvidíme co z toho bude za 14 dnů a jinak konzultace a budeme probírat IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
15.2.22 12:07

@Linusren a čo a v akých dávkach bereš? Ja mám amelgen (400mg) 0-0-1, tak dufam, že mi MS príde a nebude sa mi užívaním preťahovať :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.2.22 12:18

@Bronnicka ahojky je tezke poradit, ja treba porad davala nadeji do IUI (podle doktoru je u nas vse v poradku), ale po patem neuspesnem IUI uz jsem si rekla, ze to opravdu nema cenu, neco si furt nalhavam, bojim se hormonu a tak. No rozhodli jsme se pro IVF a i pres nejake drobne komplikace a prodlouzeni procesu, prvni vyslo :)
Strach mit nemusis, kdyby si chtela klidne napis soukromku popisu ti vic :) nemas se ceho bat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.2.22 12:19

@Stuha11 ja ho mela do testovani a pak po IVF ho beru jeste ted, protoze se bere nepretrzite do 12. tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí