Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elkapelka
To je krásné, moc a moc dál držím palce a gratuluji ke krásným zprávám
. Věřím, že tentokrát bude vše v pořádku a za odměnu 🙏🏻 🍀 ❤️️.
@Elkapelka no tedy!!
krásná zpráva a jsem ráda, že se ti ulevilo
držím palečky, aby dál bylo vše v pořádku
.. já mám fakt obrovskou radost ![]()
@Elkapelka nádhera ![]()
Já jdu na první ultrazvuk 2.3., tak se také bojím ![]()
@Lucinta @Linusren děkuji holky, už jsem se objednala na Podolí na 1. Screening a 1.3. mám odběry a už 11.3. utz. Jen chlapa vzít sebou nemůžu, blbý kovid…
@Majdasss neboj také budou dobré zprávy. Tento rok je mnohem lepší než loňský ![]()
@Elkapelka krasne zpravy, mam radost
mne dnes dava piskotek zabrat, takze jsem zrovna prijela z prace a jdu lezet. Doma bordel jak v tanku, ale neudelam ani prd ![]()
@Babybabe děkuji, no to mi povídej, včera jsem si musela jít sednout k záchodu, ale nakonec jsem to rozdychala a je mi dobře jen když ležím nebo sedím a nemackam břicho, teď jsem porcovala kuře a rozbolely mě záda. Jen odpočívej ![]()
Ahojky holčičky
Mám na vás takový dotaz, jelikož vy mi vždycky dobře poradíte ![]()
Jsem v 6tt a už od začátku těhotenství je mi zle, nezvracim, ale mám žaludek na vodě celý den, je mi zle a všechno mě nadýmá. No a na ultrazvuk jdu až příští týden, ale nevím, zda vydržím chodit do práce…učím ve školce a je to masakr ![]()
Co byste mi doporučila udělat??
Moc děkuji za všechny rady ![]()
@Majdasss tak buď zavolat doktorce že je ti špatně a domluvit se nebo třeba vzít si dovolenou a neschopenku až od kontroly, já ji dostala hned po první kontrole
ale spíš z prevence než, že bych potřebovala, blbě mi začalo být až ted od 8tt
@Elkapelka děkuji! Tak mě to taky napadlo, že až budu mít jistotu, že je miminko v pohodě, tak už si zazadam o neschopenku a do té doby dovcu… je mi to fakt blbý, ale sotva to s těmi dětmi dávám…
@Majdasss
Ahojky, já dostala PN hned od ivfka, přesně kvůli tomu, že učím ve školce a člověk ani nevěděl, co udělají hormony a zákrok, narkoza, atd, byla jsem klidnější a pak už to bylo u mě bráno jako rizikové tehu, takže se se mnou ani nikdo nebavil a zpět mezi bacily a malé neřízené střely (byla jsem u deticek 2-3r) mě nikdo nepustil.
Navíc jsem chtěla i já sama udělat maximum, aby bylo vše v pohodě, nějak úplně extra zle mi nebylo, pomáhalo mi Renie, nebo Gastrofruit od dr.Maxe a taky zazvorová lizatka a nevolnosti v těhu.
Každopádně za mě, pokud si to můžeš dovolit a netlačí tě finance, tak je určitě lepší být v klidu a doma, neboj se, nudit se určitě nebudeš, pořad je co dělat, když je hezky můžeš ven na procházky, mám sice vycházky “jen” 12-18, ale dopo si zacvicim, dam si snídani, jdu na procházku s pejskem, pak muzu vařit oběd a půl dne fuč
. Do toho koukneš nějaké věci na prcíka, začneš mapovat trh a pokukovat po porodnicích a kurzech, pak jdu zase s pejskem, poklidim a přerovnám už 100× přerovnané a je večer a můžu chystat večeři
.
Pokud je Ti navíc zle, tak bych se netrapila a zůstala skutečně doma, děláš to hlavně pro miminko, šťastná maminka a klidná maminka = šťastné a klidné miminko
❤️️.
@Lucinta moc děkuji za opět krásnou odpověď ![]()
Máš pravdu, než se trápit… doma si to člověk udělá po svém a jak říkáš, nudit se nebudu určitě ![]()
Tak já brnknu doktorce a uvidíme, co mi řekne ![]()
@Majdasss
Není vůbec za co, budu na Tebe myslet, ať je Ti lépe a hlavně, ať můžeš být v klídečku a doma ❤️️🙏🏻 🍀. Mě bylo úderem druhého trimestru o poznání lépe, tak věřím, že se vše brzy uklidní i u Tebe
.