IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2237
21.2.22 10:30

@Elkapelka
To je krásné, moc a moc dál držím palce a gratuluji ke krásným zprávám :kytka: :srdce:. Věřím, že tentokrát bude vše v pořádku a za odměnu 🙏🏻 🍀 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
21.2.22 10:49

@Elkapelka no tedy!! :srdce: krásná zpráva a jsem ráda, že se ti ulevilo :hug: držím palečky, aby dál bylo vše v pořádku :kytka:.. já mám fakt obrovskou radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
21.2.22 14:14

@Elkapelka nádhera :srdce:
Já jdu na první ultrazvuk 2.3., tak se také bojím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.2.22 14:40

@Lucinta @Linusren děkuji holky, už jsem se objednala na Podolí na 1. Screening a 1.3. mám odběry a už 11.3. utz. Jen chlapa vzít sebou nemůžu, blbý kovid…

@Majdasss neboj také budou dobré zprávy. Tento rok je mnohem lepší než loňský :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
21.2.22 14:53

@Elkapelka tak to je skvely gratuluji :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
21.2.22 16:39

@Elkapelka krasne zpravy, mam radost :* mne dnes dava piskotek zabrat, takze jsem zrovna prijela z prace a jdu lezet. Doma bordel jak v tanku, ale neudelam ani prd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.2.22 17:05

@Babybabe děkuji, no to mi povídej, včera jsem si musela jít sednout k záchodu, ale nakonec jsem to rozdychala a je mi dobře jen když ležím nebo sedím a nemackam břicho, teď jsem porcovala kuře a rozbolely mě záda. Jen odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
21.2.22 17:21

@Elkapelka gratuluji ke krasnym zprávám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
21.2.22 17:39

@Elkapelka přesně tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
21.2.22 17:43

Nevolnost

Ahojky holčičky
Mám na vás takový dotaz, jelikož vy mi vždycky dobře poradíte :srdce:
Jsem v 6tt a už od začátku těhotenství je mi zle, nezvracim, ale mám žaludek na vodě celý den, je mi zle a všechno mě nadýmá. No a na ultrazvuk jdu až příští týden, ale nevím, zda vydržím chodit do práce…učím ve školce a je to masakr :nevim:
Co byste mi doporučila udělat??
Moc děkuji za všechny rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.2.22 17:50

@Majdasss tak buď zavolat doktorce že je ti špatně a domluvit se nebo třeba vzít si dovolenou a neschopenku až od kontroly, já ji dostala hned po první kontrole 8) ale spíš z prevence než, že bych potřebovala, blbě mi začalo být až ted od 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
21.2.22 19:13

@Elkapelka děkuji! Tak mě to taky napadlo, že až budu mít jistotu, že je miminko v pohodě, tak už si zazadam o neschopenku a do té doby dovcu… je mi to fakt blbý, ale sotva to s těmi dětmi dávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
21.2.22 19:15

@Majdasss
Ahojky, já dostala PN hned od ivfka, přesně kvůli tomu, že učím ve školce a člověk ani nevěděl, co udělají hormony a zákrok, narkoza, atd, byla jsem klidnější a pak už to bylo u mě bráno jako rizikové tehu, takže se se mnou ani nikdo nebavil a zpět mezi bacily a malé neřízené střely (byla jsem u deticek 2-3r) mě nikdo nepustil.
Navíc jsem chtěla i já sama udělat maximum, aby bylo vše v pohodě, nějak úplně extra zle mi nebylo, pomáhalo mi Renie, nebo Gastrofruit od dr.Maxe a taky zazvorová lizatka a nevolnosti v těhu.
Každopádně za mě, pokud si to můžeš dovolit a netlačí tě finance, tak je určitě lepší být v klidu a doma, neboj se, nudit se určitě nebudeš, pořad je co dělat, když je hezky můžeš ven na procházky, mám sice vycházky “jen” 12-18, ale dopo si zacvicim, dam si snídani, jdu na procházku s pejskem, pak muzu vařit oběd a půl dne fuč :mrgreen:. Do toho koukneš nějaké věci na prcíka, začneš mapovat trh a pokukovat po porodnicích a kurzech, pak jdu zase s pejskem, poklidim a přerovnám už 100× přerovnané a je večer a můžu chystat večeři :mrgreen:.
Pokud je Ti navíc zle, tak bych se netrapila a zůstala skutečně doma, děláš to hlavně pro miminko, šťastná maminka a klidná maminka = šťastné a klidné miminko :kytka: ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
21.2.22 19:57

@Lucinta moc děkuji za opět krásnou odpověď :srdce:
Máš pravdu, než se trápit… doma si to člověk udělá po svém a jak říkáš, nudit se nebudu určitě :lol:
Tak já brnknu doktorce a uvidíme, co mi řekne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
21.2.22 20:09

@Majdasss
Není vůbec za co, budu na Tebe myslet, ať je Ti lépe a hlavně, ať můžeš být v klídečku a doma ❤️️🙏🏻 🍀. Mě bylo úderem druhého trimestru o poznání lépe, tak věřím, že se vše brzy uklidní i u Tebe :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí