Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majdasss dekuji ti 😘uz se pomalu chystame a za hodinku odjizdime. Snad to dnes rozumne preckame a zitra si spravime naladu dobrymi zprávami o miminku. Maminka mi hned hlasila, ze se mnou na kontrolu zase pujde, tak mam velikou radost, ze mi bude oporou pri cekani a rozptyli tak i sama sebe ![]()
jeee, tak to jsem rada, ze v tom nejsem sama. Ikdyz nevolnosti samozrejme nikomu nepreju! 🙏 prvni trimestr vydrzime a ve druhem si to budeme urcite vice uzivat. Snad si i tehotenstvi trosku vic připustíme a zacneme se bez vetsich obav tesit ![]()
@Lucinta Mam z tebe neskutecnou radost zlaticko, zaslouzis si jen to nejlepsi
ta vase mala buchticka nas tedy pekne napíná, procvicuje nasi trpelivost hned od pocatku ![]()
@Babybabe
Moc a moc děluji broučku, však to nejlepší ze ❤️️ přeji i Tobě 🍀, teď už se budu těšit na krásné zprávičky a fotečky z Tvého bříška ❤️️. Dnes na Tebe moc myslím, zlatíčko, posílám hodně sil a ještě jednou upřímnou soustrast celé rodince
.
@Babybabe to mě moc mrzí a upřímnou soustrast!
hlavně jeďte opatrně a zítra se těším na pozitivní zprávy!
![]()
@Lucinta ha ha ha
no buď ráda, že to je stydlivka a hned se takhle od mala neukazuje celému světu
![]()
@Linusren
Tak to jsi měla včera slyšet mého manžílka, prý: “nooooo, to je jasný, že to je holčička a navíc úplně celá maminka, ta taky zkoušela dělat drahoty, než mi “ji” ukázala
🙈 😇. Tak jsem se tak rozesmála, že už malinká pomalu dělala kotrmelce 😂. No věřím tomu, že snad tedy za ten měsíc budeme vědět na 100pro ❤️️. Hlavní pro nás je, že je to naše zlatíčko v pořádku a zdravé 🙏🏻 🍀 ❤️️.
@Linusren Ahoj, nevšimla jsem se že je tu něco nového…
Byla jsem na kontrole dneska. Měla jsi pravdu… Folikuly 16-14-12-10-8… Tak v pondělí ráno jdu na OPU🤩
Řešily jsme se sestřičkou, že jsme obě čekaly víc folikulů… Ale pak koukla na AMH a říkala, že to tak odpovídá… Ze je 1,9… Což prý není moc…ale budeme věřit, že to klapne ![]()
Ještě, abych měla negativní antigen…ale snad jo, doma je mám taky… Jsem totiž trošku nastydlá a mám opar🙈 🙈 🙈
@Briverka jupíčko!
to je super zpráva!! budu na tebe m yslet v pondělí, at je vše v pohodě a bez problémů
když jdeš v pondělí na OPU, tak pak je plán na kdy další?
@Babybabe upřímnou soustrast. Bude zase lepe
Dedecek se bude na maleho/malou koukat pekne shora a bude ho/ji strazit. ![]()
Kocky strašně to jinak leti. V pondeli jsme meli uz jeden mesic
A taky uz konecne kocarkuju, pripadam si uplne dulezita jak kracim po meste
Kazdopadne vylopotit se z domu, jeste i se psem, to je nadlidsky ukon. O vyjizdeni nebo sjizdeni schodu ani nemluvim
Aspon ze Robisovi dela kocar dobre a spinka jak zabity ![]()
@Linusren děkuju…
No, zatim vlastně moc nevím… Asi normálně ET, tak jsme se bavili na začátku… O mražení jsme se bavili, jen v případě, že bude co mrazit..😇 😇 😇
Ja dneska byla ráda za další informace, tak jsem na tohle úplně zapomněla…
@Babybabe je pravda, že ten 1.trimestr je asi nejhorší no… a to jsem ještě po půlce věci, které sním nafoukla
. No jo, patří to k tomu a je to i přes to krásné ![]()
Tak se drž a dej vědět, vše bude v pořádku ![]()
@Linusren @Nikca7 @Majdasss
Dobre rano, holky, moc Vam dekuji za podporu, je to od Vas nesmirne mile
Vcerejsek byl velmi narocny, cestovani celkem 6hodin a k tomu to psychické vypěti, plac nesel vubec zastavit….ale ted uz bude jen snad jen lip a lip. Vecer jsem sice zase odpadla lehce po osme, ale stihla jsem si zabalit tasku na chalupu, dnes po obede odjizdime cela nase cast rodiny na hory…..tak se modlim, abych mela jen a jen dobre zpravy, ktere nas rozveseli. Mam z toho opet nerva, strasne se bojim 😕 v 9h jdu na to, tak na nas s piskotkem myslete ![]()
@Babybabe neboj by zde to v pořádku
držím palce
já budu mít strach zase v pondělí ![]()
Ja budu mit strach az za tyden na velkou kontrolu, doufam, ze strach uz vystrida teseni a pohoda ![]()