IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
621
17.2.22 06:54

@Majdasss dekuji ti 😘uz se pomalu chystame a za hodinku odjizdime. Snad to dnes rozumne preckame a zitra si spravime naladu dobrymi zprávami o miminku. Maminka mi hned hlasila, ze se mnou na kontrolu zase pujde, tak mam velikou radost, ze mi bude oporou pri cekani a rozptyli tak i sama sebe :hug:

jeee, tak to jsem rada, ze v tom nejsem sama. Ikdyz nevolnosti samozrejme nikomu nepreju! 🙏 prvni trimestr vydrzime a ve druhem si to budeme urcite vice uzivat. Snad si i tehotenstvi trosku vic připustíme a zacneme se bez vetsich obav tesit :srdce:

@Lucinta Mam z tebe neskutecnou radost zlaticko, zaslouzis si jen to nejlepsi :hug: ta vase mala buchticka nas tedy pekne napíná, procvicuje nasi trpelivost hned od pocatku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
17.2.22 07:05

@Babybabe
Moc a moc děluji broučku, však to nejlepší ze ❤️️ přeji i Tobě 🍀, teď už se budu těšit na krásné zprávičky a fotečky z Tvého bříška ❤️️. Dnes na Tebe moc myslím, zlatíčko, posílám hodně sil a ještě jednou upřímnou soustrast celé rodince :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
17.2.22 08:19

@Babybabe to mě moc mrzí a upřímnou soustrast! :srdce: hlavně jeďte opatrně a zítra se těším na pozitivní zprávy! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
17.2.22 08:21

@Lucinta ha ha ha :P :lol: no buď ráda, že to je stydlivka a hned se takhle od mala neukazuje celému světu :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
17.2.22 09:47

@Linusren
Tak to jsi měla včera slyšet mého manžílka, prý: “nooooo, to je jasný, že to je holčička a navíc úplně celá maminka, ta taky zkoušela dělat drahoty, než mi “ji” ukázala :lol: 🙈 😇. Tak jsem se tak rozesmála, že už malinká pomalu dělala kotrmelce 😂. No věřím tomu, že snad tedy za ten měsíc budeme vědět na 100pro ❤️️. Hlavní pro nás je, že je to naše zlatíčko v pořádku a zdravé 🙏🏻 🍀 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.2.22 11:58

@Linusren Ahoj, nevšimla jsem se že je tu něco nového…
Byla jsem na kontrole dneska. Měla jsi pravdu… Folikuly 16-14-12-10-8… Tak v pondělí ráno jdu na OPU🤩

Řešily jsme se sestřičkou, že jsme obě čekaly víc folikulů… Ale pak koukla na AMH a říkala, že to tak odpovídá… Ze je 1,9… Což prý není moc…ale budeme věřit, že to klapne :wink:
Ještě, abych měla negativní antigen…ale snad jo, doma je mám taky… Jsem totiž trošku nastydlá a mám opar🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
17.2.22 12:54

@Briverka jupíčko! :srdce: :potlesk: to je super zpráva!! budu na tebe m yslet v pondělí, at je vše v pohodě a bez problémů :kytka: když jdeš v pondělí na OPU, tak pak je plán na kdy další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
17.2.22 13:05

@Babybabe upřímnou soustrast. Bude zase lepe :srdce: Dedecek se bude na maleho/malou koukat pekne shora a bude ho/ji strazit. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
17.2.22 13:08

Kocky strašně to jinak leti. V pondeli jsme meli uz jeden mesic :oops: A taky uz konecne kocarkuju, pripadam si uplne dulezita jak kracim po meste :D Kazdopadne vylopotit se z domu, jeste i se psem, to je nadlidsky ukon. O vyjizdeni nebo sjizdeni schodu ani nemluvim :zed: Aspon ze Robisovi dela kocar dobre a spinka jak zabity :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.2.22 15:10

@Linusren děkuju…
No, zatim vlastně moc nevím… Asi normálně ET, tak jsme se bavili na začátku… O mražení jsme se bavili, jen v případě, že bude co mrazit..😇 😇 😇
Ja dneska byla ráda za další informace, tak jsem na tohle úplně zapomněla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
17.2.22 16:34

@Babybabe je pravda, že ten 1.trimestr je asi nejhorší no… a to jsem ještě po půlce věci, které sním nafoukla :D. No jo, patří to k tomu a je to i přes to krásné :srdce:
Tak se drž a dej vědět, vše bude v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
17.2.22 19:21

@Lucinta No to je krása!!! :srdce: Mám velkou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
18.2.22 07:09

@Linusren @Nikca7 @Majdasss
Dobre rano, holky, moc Vam dekuji za podporu, je to od Vas nesmirne mile :hug: Vcerejsek byl velmi narocny, cestovani celkem 6hodin a k tomu to psychické vypěti, plac nesel vubec zastavit….ale ted uz bude jen snad jen lip a lip. Vecer jsem sice zase odpadla lehce po osme, ale stihla jsem si zabalit tasku na chalupu, dnes po obede odjizdime cela nase cast rodiny na hory…..tak se modlim, abych mela jen a jen dobre zpravy, ktere nas rozveseli. Mam z toho opet nerva, strasne se bojim 😕 v 9h jdu na to, tak na nas s piskotkem myslete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
18.2.22 07:36

@Babybabe neboj by zde to v pořádku :hug: držím palce :palec: já budu mít strach zase v pondělí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.2.22 10:11

Ja budu mit strach az za tyden na velkou kontrolu, doufam, ze strach uz vystrida teseni a pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí