Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinta presne tak, vsude se vse rusi, tak nechápu, v cem je problém. V nasi skupince holky resi dokonce to, ze tatinci maji zakaz na 6ti nedeli, ze smeji jen k porodu. No, mam respekt a uctu k doktorum ale uz bych je poslala nekam, otec ma ze zakona tak jako matka právo na nepretrzity kontakt a nikdo to nemuze zakazat. Nekdy mi jde z toho vseho hlava kolem, vymysly a nesmysly co nedavaji ani hlavu ani patu.
@Nikca7
Mluvíš mi z duše, taky nechápu, že když se rozvolňuje, tak si evidentně každý dělá svá pravidla a co chce… Akorát ode dneška za 4 měsíce mám termín porodu a upřímně se děsím toho, co si ještě kdo vymyslí 🙈. Já bych si moc přála, aby nebyl nějaký průšvih a mohl se mnou manžel k porodu i zůstat. V mé porodnici jsou jen 1, nebo 2lůžkové pokoje, tak snad se poštěstí 1lůžák, aby mohl být manžel se mnou. My jsme bez sebe 1× za rok na prodlouženy víkend, co jede s klukama na fotbalové soustředění a i to je nám smutno, tak zrovna tyhle okamžiky by mi bylo strašně lito, že s námi nemůže být. Navíc ta nálož hormonů, bych to tam určitě lítostí a smutkem proplakala
. Ach jo, snad se to nějak uklidní 🙏🏻.
@Lucinta zlatíčko, reknu ti to takhle. Pri porodu i na 6ti nedeli maji právo byt oba rodice (matka u porodu samozřejmě
) a zadny zákon to opravdu nemuze zmenit. To, co se stalo na začátku pandemie bylo naprosto protiustavni, ty zakazy tatinku a proto to bylo do dvou tydnu hned navraceno k normalu. Je mi lito vsech zen, co si to v tu dobu prožily bez manzela, protože se jeste nevedelo, ze to vlada nesmela udelat. Me tohle nekdo říct, tak si tam chlapa fakt vyrvu, jelikož je to me pravo a budu rodit mozna jen 1× v zivote. Pokud nekoho odrazuje to, ze by pak sestry byly neprijemne, taj srovnání 3dnu protivnejsich sester na 6ti nedeli s absenci partnera a tim padem poznamenym porodem napořád, tak volba je jasna. Obcas za sebe musi clovek bojovat, to jsem zjistila, kdyz jsem si brala maleho na revers z porodnice. Hodne sily a nalezeni odvahy v sebe sama ![]()
@Nikca7
Moc Ti děkuji za podporu a uklidnění, zlatí… Přesně tak, taky si říkám, že ty 3 dny už pak člověk prostě přežije a těší se domů, ale ten samotný “akt” zrození a porod tam chci mít toho svého užasňáka milovaného, který mi dodá sílu a odvahu a nebudu na to prostě sama, hlavně, ten by jim tam snad i dal po hubě, když by na mě byli zlí
i když je to nejhodnější chlap na světě, tak za mě by bojoval jako lev… Prostě parťák na celý život a v dobrém i zlém, jsem šťastná, že ho mám ❤️️🙏🏻 🍀.
@Babybabe ahoooj
cítím strašně bradavky, ale jinak nic
nicméně si nemyslím, že to klapne, ale nechám se o víkendu překvapit, jestli přijde MS nebo neeee ![]()
@Linusren moc drzim palce, mně taky bolely a porad bolí bradavky
![]()
@Majdasss děkuji
už aby byl víkend a věděla jsem, na čem jsem ![]()
@Linusren a kolikaty den ted jsi? Mm to zni jako dobry priznak, taky je mivam nekdy citlivější ![]()
@Linusren
Ahooooj
, no kdybys to měla jako já, tak moje bradavky jsou jako rádiové antény, vždycky když to klaplo, tak “ladily” signál
. Určitě to je dobré znamení, Na bradavkách jsem taky poznala týden po ET, že se něco děje a udělala první testík s pidi dušíkem, teď má ten “dušík” půl roku a bradavky mě zlobí každou chvilku pořád.
Moc už se těším na víkend a věřím, že na pozitivní zprávy
❤️️🙏🏻 🍀. Moc a moc držím palce.
@Lucinta @Babybabe holčičky, jste zlaté a kéž byste měly pravdu
uvidíme, jestli se z toho něco vyklube nebo dorazí MS v neděli ![]()
@Linusren
Já věřím a doufám, že jediné, co se z toho vyklube, bude miminko
❤️️
@Linusren koliksty den jsi po iui? 😊. Ja jsem tak zvedavaaaaa❤️️🙏 😇