Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petrolejkaa
Ahojkyyyy, mě vkládali 4denni a už za týden jsem měla krásného dušika a každý den sílil 🍀 ❤️️. Moc držím palce 🙏🏻
.
@Denca2021 jéééé a kdy budeš testovat?? tak držim palce at tam je pořádná dálnice
![]()
@Lucinta na tebe si vždy musim udělat pořádný čas než to přečtu a odepíšu
moc moc děkuji za podporu! já z toho ani teď nejsem úplně nějaká špatná, že to nevyšlo. Prostě to tak je, aspon si užijeme svatbu a léto včetně dovči
(teda snad se situace v evropě a na ukrajině uklidní
).. jen se bojím těch financí, co to bude stát, ale jak říkáš, zase lepší než se trápit x let a stejně do toho pak jít.
Jéé chudáku, to jsi teda měla na mále
ale super, že jsi to zvládla! Moje kamarádka tohle třeba dávala v pohodě
to je hrozný, jak to každej snáší jinak ![]()
@Linusren myslím ze něco by se mohlo ukázat na konci týdne ale mám větší stres z testování než před iui teda řeknu. OPU jsem měla 22.2 a vklad 25.2 vkládali mi 3 denní 8 buněčné měla bych být dneska jakoby 8 DPO takze se každý den modlim aby to vyšlo. Znervózňuje mě ze nic necitim, žádné pichani, bradavky proste nic. U iui už jsem vždy měla aspoň pms už v tuhle dobu 😂no konec holka, dny se vlečou a hlava porad přemýšlí 😁
@Denca2021 těším se na tvůj výsledek
určitě tam něco bude!! to je prostě pořád stres, to je hrozný
nejdřív, at přijde MS, pak at přijde ovulka, pak at nedorazí MS a nebo at teda dorazí zase co nejdřív
.. třeba to je dobře, že nic necítíš
moc na tebe myslím a držím vše co mám ![]()
Ahoj holky,
Tak ultrazvuk dopadl dobře ![]()
Miminko odpovídá 7+2tt a teď už na Gennet půjdu na krev a 6.4.na velký ultrazvuk ![]()
Nechci nic zakriknout, ale máme velkou radost ![]()
@Majdasss
Tak to je skvělá zpráva, moc gratuluji a přeji hladký průběh těhotenství ❤️️🍀 🙏🏻.
@Lucinta dekuji❤️️. Ja se modlim kazdy den a preji di, abych tam nasla ty dve carky. (Stejne jako na Antigenu🙈)
@Majdasss grstulace ohromna!!! Teda, to nam radost ☺️️❤️️. Krasna fotka! 😇