Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Babybabe to jsem teda napnutá jak kšandy, jestli to bude kluk nebo holka
hlavně, aby bylo všechno v pořádku, to je důležitý
a v půlce května další screen? toto nějak letí neeee ![]()
@Linusren ani mi nemluv! Jeste na silvestra jsem cela nestastna plakala a ted uz pomalu koncim 12tt
Jojo, ted prvni screen 23.3.a dalsi ve 20tt. Modlim se, aby bylo vse v poradku a uz jsem se pomalicku zacala zakulacovat
hele, po dnesku tomu bimbasovi zase nemuzu verit, protoze jsem cela podobana a oskliva. Rika se, ze na kráse ubírají holky 😂
Ahoj holky, tak dnes druha IUI za mnou….rano ultrazvuk foliky 21 a22 mm… hned mi pichli ovitrelle a o 2 hodky později IUI….jinak spermiogram špatný 😕 takže priste už IVF…koncentrace 10, Prog. rychlá 20, morfologie 0….mate někdo podobný s pozitivním výsledkem? Dekuji❤️️
Ahoj děvčátka,
Tak hlásím, že screening dopadl dobře a zatím to vypadá na holčičku. TP mám teď 22.9. paní doktorka byla strašně příjemná a já se tam na konci skoro rozbrečela štěstím. Jak vše popisovala. Mimisek měl 5,5 cm. Dnes už si to začínám trochu připouštět, tak snad vše půjde stejně dobře i dál. NT jsem teda měla 1,5. Ale počítač to celkově vyhodnotil jako negativní.
@Dani52 ahoj zkušenosti bohužel nemám, ale v této skupině se dějí jen samé zázraky, tak nic není ztraceno ![]()
@Elkapelka jéé, tak to je parádní zpráva
jen si to pořádně začni připouštět
a pokud to opravdu bude holčička, tak moc gratuluji ![]()
@Elkapelka hrozne moc gratuluji a tiše závidím( v dobrým ale) hlavne at je mimi vporadku a mamina taky😇
@Elkapelka
Moc a moc gratuluji, zlatí, to jsou krásné zprávy. Moc Ti to přeju ❤️️🙏🏻 🍀 a držím dál palečky
.
@Linusren @Dani52 @Lucinta děkuji děvčátka ani nevíte jakou mám radost, dnes bouchneme s chlapem nealko šáňo a oslavíme to
![]()
@Elkapelka jeeee krasna buchticka, moc ti gratuluji a mam velikou radost!!!
Ahoj děvčátka
včera jsme byli na konzultaci co a jak dál. Cena IVF cca do 35 tisíc
ale s tím jsme počítali, jinak jsme procházeli všechny výsledky znovu a nemáme ani u jednoho nic, co by bránilo těhotenství
.. máme se rozmyslet co a jak a když do toho půjdeme, tak ještě znovu musím na hormonální profil a imuno, protože to bude v dubnu rok staré ty výsledky.. tak asi tak a jak se máte ostatní? ![]()
@Linusren Dobre ráno
jeje, 35tisic je poradny zasah do rozpočtu, mne to spočítali v Pce na nejakych 26…do ted mam ty penize bokem v kasicce a po Velikonocich zacnu se svolením muze zlehka (jako by me neznal) nakupovat
urcite ten výdaj ale stoji za to, podivej se na holky po IVF tady, jak jsou ted stastne. Brzy budes taky
necháte to az po svatbe? …jinak jsem si vcera byla pro nemocenskou, mam krasnych 6h vycházek denne. Vubec se neptala, na jak dlouho to chci, takze zustanu doma do pristi kontroly, ktera je za mesic. Jinak nestiham vic nez obvykle. Vcera ta gynda, dnes si jdu pro razítko na pediatrii (uz jsem vybrala doktorku pro mimi), zitra jdu na kontrolu a pro razitko k obvodni a v kvetnu k zubari. Co neudelam hned, na to zapomenu. Dnes je to presne 8tydnu od genetiky, takze jeste pocitam s brzkou navstevou caru kvuli výsledkům. Co se tyce nevolnosti, tri dny byly nad miru Prima a vcera neco silenyho. Zalehla jsem pred 20h, jak mi bylo na zvraceni ![]()