Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Briverka já včera opravdu ani tuk ani náznak takže dneska jsem byla hodně překvapena. Měla jsem 3 denní 8 buněčné. A beru gynprodyl 3× denně vaginálne. Zítra si zajdu ještě na krev. Držím moc pesticky 🙂 ❤️️A četla jsem ze některé holky měly až 10,11 od et
@Elkapelka moc děkuji, zítra ještě raději na krev a teď se budu modlit do každé kontroly ❤️️
@Elkapelka Ahojda, držím palecky, aby screening vysel na vybornou!!!
mne ceka 1.kontrola u me gynekolozky v utery, na odberech jsem byla zatim jednou a vysledky se teprve dozvim. Taky cekam, ze mi napisou zadanku na screening a pujdu nejdele do 3tydnu. Uz se moc tesim! verim, ze podle toho, jak mi je kazde odpoledne/vecer spatne, je mimi zdrave jako rybicka
Taky zvažuji kontrolku od pristiho pondeli na cca 4tydny a taky si myslim, ze to bude dostatecne a jeste se rada vratim do prace na ty tri zbyvajici mesice ![]()
@Denca2021 huraaaa, to vypada nadejne!!! Ted musime doufat a myslet pozitivne, moc na tebe myslim ![]()
@Babybabe kdyby byly špatné odběry tak ti už zavolají, mě právě doktorka volala hned druhý den, že to vyšlo mírně zvýšený a že teda příště musím přijít zase na lačno ![]()
Já jdu na screening celkem brzo, budu 11+4tt, ale jak mi není nějak extra blbě tak nevím no, strach prostě mám ![]()
@Elkapelka ahojky!!! No tak to mám radost, že se ti daří dobře ![]()
Mně je zle celý den a nemůžu cítit nic ![]()
Zítra začínám 8.tyden a doktorka mě poslala neschopenku hned, kvůli práci a deloznimu čípku, takže já jsem moc ráda, i když mě nuda asi taky nemine ![]()
Opatruj se ![]()
@Elkapelka bohuzel by nezavolali, protoze meli cely tyden dovcu vis :/ tak jsem jak na trni, snad bude vse Ok. Musim priznat, ze jsem ted jak kobylka na sladke a obecne jim, na co mam chut. A to jsem si planovala, jak budu jist zdrave hahaha
strach je přirozený a mam ho taky. Po kazde, kdyz jdu v noci na malou si kontroluju papir, zda nekrvacim
myslim, ze prvni screen nas zaslouzene uklidni a treba si to konecne vice zacneme priznavat a uzivat
![]()
@Babybabe já teď držím už dva týdny kvůli játrům, jaterní dietu, takže jsem zhubla 2 kg. Nechci totiž dojít do bodu těhotenské cholestazy, to už by byl průšvih. Jinak chutě mám jen občas. Taky doufám, že po prvním screeningu se trochu hodím do klidu.
@Denca2021 nekecej
tak to moc moc gratuluji
držím palečky, at je vše dál na dobré cestě ![]()
@Zuzca.K aspon že tak tedy, samozřejmě ty srůsty jsou blbý, ale dobrý že tě prohlídli a odstranili to ![]()
@Denca2021
Jeeee Deni, to je krása, přesně vím, jak se cítíš, v říjnu jsem prožívala to samé
❤️️. U mě byl postup takový, že 14 dni po ET zavolat výsledek, zda je, či není test pozit. A případně si skočit na krev, za dalších 14 dní už byla kontrola v caru a za 14 dní u Tvého gyn lékaře. Moc a moc držím palečky, já končím 25tt, ale ty začátky, kdy jsem tomu ani nemohla uvěřit, mám naprosto v živé paměti 🍀 😇. Teď už o sobě to naše štěstí dává pěkně znát, někdy mě jde pomalu prokopnout 🙈
, ale je to krásný pocit.
@Linusren no to jsem ráda
teď momentálně řeším chronický zánět implantátu zubního, který mi budou muset pravděpodobně vyjmout, abych mohla vůbec otěhotnět, ale muj zubař mi akorát napsal ATB a řekl, že má čas za 7 měsíců. Takže si budu muset jít zítra sednout do ordinace a prostě počkat, dokud mě nevezme ://
Krasne MDŽ holcicky! Poslusne se hlasim z prvni kontroly u sve gynekolozky
odbery dopadly dobre, miminko se ma cile k svetu, meri 4cm a odpovida 11+1
dostala jsem tehu prukazku, balicek s par drobnostmi a doporuceni na screening. Hned zitra jdu na dalsi odbery a premerovaci ultrazvuk a za 14dni na screening :smiling_face_with3_hearts: jsem stastna jako bleska, za tri dny muzu zahodit Progesteron juchuuuu😂
@Babybabe no také přeji krásný den
to je moc dobře, že vše vyšlo jak má
haha, průkazku závidím
a ten progesteron? to je podle mě nejlepší zpráva ![]()