Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dani52 jasne,treba nakonec iui klapne, kdo vi ☺️️🤞.
8tis stalo icsi do 10 oocytu, 5tis microfluid sperm sorting (vybrani nejlepsich spermii pro oplodneni-spatny spermiogram) 3,5 tis prodlouzena kultivace. Pokud se bude neco mrazit tak 8tis mrazeni a 1,5 tis za skladovani. Stimulace 5,5 tis (nekomu hradi poj v plne vysi)
Ahoj holčičky ![]()
moc se omlouvám, že píšu až ted, víkend pěkně našlápnutej a včera jsme vyrazili s mužem na lyže, když bylo krásně ![]()
tak čtvrté IUI nedopadlo, ale s tím jsem počítala
dnes test opět negativní. Už jsem volala do CAR a za 14 dnů máme konzultaci k IVF
trošku se toho bojím a jsem zvědavá, co bude za finance ![]()
co kdo nového???
@Babybabe, @Lucinta, @Majdasss, @Elkapelka, @Nikca7, @Petrolejkaa a nevím kdo ještě ![]()
@Linusren moc me to mrzi, ale hlavu vzhuru, IVF tu zvladla spousta holek s usmevem na tvari a ty budes dalsi z nich
ano, bude to stat penize a nejake nervy navic, ale ta odmena…podivej se na me, jak je to kouzelny. Kazdy den se mi chce od 17h zvracet, na jidlo se nemuzu ani podivat, chodim spat uz po 20h
ne delam si srandu, tohle urcite brzy prejde a neni hezci pocit nez ten, ze v tobe roste novy zivot
tento tyden jsem byla jen na odberech krve a pristi utery jdu na prvni kontrolu ke sve gynekolozce 💪
@Babybabe na jednus tranu se těším, co nám za těch 14 dnů řekne, na druhou stranu máms trach, ale to je asi logický
zvládnout to musím, nedá se dělat nic jinýho!.. haha, to by ocenil můj muž, kdybych chodila spát ve 20h
.. tak super, držím palce, aby krev vyšla v pořádku a těším se na fotku z příštího týdne ![]()
@Linusren ahoj draha, jsi moc hodna, ze jsi dala vedet ☺️️.
Mrzi me, ze nedopadlo dalsi iui, ale verim ze ivfko to jisti 💪 💪 🤙
Mam ted ultra cerstve zkusenosti, tak klidne povim, nac se pripravit, klidne pis
.
Ale rozhodne se neni ceho bat. Ani financne to neni zadny rachot.
Injekce jsou brnkacka a kdyz to zvladne takovej posera, jako ja, zvladne to uplne kazda 😇 💪.
Ja ted budu testovat v sobotu a jsem napnuta jak ksandy😜 😃
@Petrolejkaa uvidím, co mi za 14 dnů řeknou a pak se budu vyptávat
.. tak posera na injekce (že si je musim píchat sama) jsem taky, ale co by člověk neudělal ![]()
v sobotu?? no tak teda se moc těším na výsledek!! ![]()
@Linusren jasne,kdyby neco… tak repraky hyr 😁…
Vkladali jsme 5denni embryo v sobotu, takze v sobotu bych teoreticky mela byt neco jako 13dpo, tak ny se tam uz mohlo neco objevit, pokud se Dorotka uchytila😊. Snad jsem ji nevykychala a nevykaslala 🙈
@Petrolejkaa Dorotka bude bojovnice, tak se určitě ukáže na testu!
jsem natěšená snad víc jak ty
dej hned vědět!! ![]()
@Linusren ahojky, samozřejmě mě to mrzí, ale neboj, určitě na vás už miminko kouká a čeká na vás ![]()
Děkuji za optání, mám se dobře, zítra jdu na první ultrazvuk, to budu 7+3 tt, tak jsem zvědavá ![]()
Jinak mne je celý den zle od žaludku a nemůžu cítit kafe a mentol, takže používám dětskou zubní pastu
a mam větší hlad. Po jídle mi je dobře, ale někdy mě bolí břicho, tak zobu probiotika ![]()
@Majdasss jéé tak se těšim na fotku
no pane jo, to to letí teda ten čas, když už budeš 7+3
.. já jsem hladová pořád, tak si neumim představit, že bych měa ještě větší hlad než doted
ale to je dobře, jen to vaše vytoužené pěkně přikrmuj hned od začátku ![]()
@Linusren
Ahoj zlatíčko
, to mě moc mrzí, že to nevyšlo, ale koukej na mě, jak jsme se pomalu 3 roky potrapili a pak svatba a šup ho a vyšlo první ivf, věřím, že to tak bude i u Tebe, já Ti říkala, že budete mít taky klasu, co chce do úplné rodiny
❤️️.
Jeeeee, to Vám vyšlo úžasné počasí
, já se těším jako mala na prodlouženy víkend na chalupě pa-ne, možná vyrazime už ve čtvrtek, ať můžeme v pátek vyrazit ještě třeba na výlet. Bylo by super, když by vydrželo počasí a třeba se i oteplilo 🙏🏻 😇. Já jsem dneska měla ten “super” oGTT test na těhu cukrovku. Holky řeknu Vám, já snesu hodně, ale takto blbě mi teda nebylo ani okolo ivfka 🙈, 2× jsem to prodychavala na wc, abych se nepozvracela, mzitky před očima, tchyňka byla se mnou, tu jsem slyšela chvilkami jakoby ozvěnou, no malem jsem omdlela, prý jsem byla bledá jako stěna 🙈 a samozřejmě moje žily na prd normálně a teď když jsem od 18ti nejedla a od noci nic nepila a nepila a nejedla do 10:20, tak to bylo maso, na 3 odběry mě píchala sestřička celkem 6×, 4× mi prdla žíla, tak jsem samá modřinka, jako feťak 🙈 😱. Po obědě jsem prospala cele odpoledne do 16h a za odměnu jsem udělala na večeři hamburgery a manžílek mi koupil mou oblíbenou zmrzlinku Ben&Jerry’s, tak doplním ztráty 😂 😂 😂.
Tak krásně užívej hory, a budu moc držet palečky na ivf ❤️️😘.
@Linusren Ahojky vůbec se neboj. Zrovna mám ivf za sebou a už čekám na výsledek 🌸 nic neboli a všechno strašne rychle uteče 😁