Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kontrola za mnou a dobre zpravy! Miminko odpovida 8+2, ma 18mm a byla to nase posledni kontrola v caru. V utery jdu vyplnit papiry ke svoji gynekolozce. Jsme jako maly snehulacek, uz byly krasne videt rucicky
![]()
@Babybabe gratuluji, ručičky jsem už také u svého viděla, je to krásný viď. Snad budu mít stejně dobré zprávy
@Michaelanick
Ten strach už Tě zlatí neopustí nikdy… Mě teda neopustil a to jsem v 6tém měsíci, nejdříve je to strach, aby bylo miminko kde má, aby mu bilo srdíčko, aby se vyvíjelo vše jak má, pak screeningy, pak aby se vše stihlo, než se miminko bude chtít už podívat na svět, pak aby bylo vše v pořádku, spustila se laktace, miminko prospivalo a přibývalo a pak cely život o to aby bylo zdravé, aby se mu nic nestalo, aby se nechytilo nějaké špatné party… atd atd atd, ale to už je uděl maminek/rodičů… ![]()
@Lucinta pekne napsane
no jo, ale mas pravdu to jo, ale porad doufam, ze po tom velkym ultrazvuku v patek odpadne aspon malicky strach ![]()
@Babybabe to je boží zpráva
mám velikou radost a moc moc gratuluji
odpočin si pořádně o víkendu ![]()
@Babybabe
Broučku, ještě jednou, moc a moc gratuluji a mám ohromnou radost za Tebe i za maminku. Moc Vám to štestíčko přeji, zasloužíte si to, po tom všem
❤️️😘.
@Michaelanick
Neboj, to určitě anoooo, vždy je to úžasný pocit, když po utz víš, že je vše jak má být 🙏🏻 ❤️️🍀, o tom žádná. Držím palce ![]()
@Babybabe gratulaceeeeeeeee 😍 😇 🥳 ❤️️❤️️❤️️❤️️. Nadherne zpravy, to mam radost 😍
Diky za vsechny krasne zpravy holky, uplne jste me dojaly
uz jsme s celou rodinou na horach a relaxujeme u krbicku, byl to narocny tyden. Uzijte si krasny vikend a budu se tesit na dalsi krasne zpravicky od Vas ![]()
@Babybabe moc moc gratuluji nadherna fotecka
Uzij si vikend, u nás zase zacina sileny vichr, Beskydy no. ![]()
@Nikca7
No nádherné fotečky
, krásná a šťastná maminka a malý usměvavý kulíšek
. Miminkum se většinou dobře spinká v kočárku, venku na vzduchu, tak si to užívej ❤️️. Kamarádce malá už po 1 roce odmítá v kočárku byt 😱 😱 😱, chce princezna po svých, i když kolikrát skončí “vykoupaná” v louži, nebo bahně
. Když tam usne, tak je klid, ale jak je vzhůru, spustí pěkný cirkus…
Ahoj slečny,
Tak nesu také dobré zprávy, jsem dnes 9+0, ale prý podle utz odpovídá 9+6 a dostala jsem tehotenskou průkazku a musela jít na odběry. Také zadanku na screening a kontrola u mého gynekologa až za měsíc. Čekala jsem tam celá vynervovana a hladová hodinu, tak aspoň že byly dobré zprávy a snad to tak zůstane. Škvrně se krásně mrskalo a to srdíčko achhh. Takový kámen co mi spadl ze srdce o velikosti dlaně ![]()