Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Briverka
Neboj se, věřím, že to dobře dopadne i u Tebe, ze srdce miminko přeji každé dobré dušičce, co tu s námi sdílí všechny radosti i starosti ❤️️🙏🏻 🍀.
Ono to teď asi řádí všude, já jsem se stavovala v týdnu ve školce, pozdravit kolegyně a taky se tam všechny prostřídaly s covidem, maminka učí na základce a taky mají bez mala půlku školy nemocnou, nebo v karanténě, ať už žáci, nebo kantoři. Snad se to s příchodem jara opět uklidní 🙏🏻.
Moc Ti děkuji, ano ano, měli jsme veliké štěstí a vyšlo nám hned první IVF 🍀. Předtím se zadařilo 2× při iui, ale bylo z toho 1× biochemko a 1× potrat na přelomu 6/7tt, tak jsme dávali velkou naději IVF právě kvůli tomu, že se uvidí, které vajíčko je v pořádku a které ne…
Ať je Ti brzy lépe a přeji negativní testik, ať může IVF proběhnout
.
@Linusren ahojly ja estrofen beru jeste ted, bere se do 12.tydne
„@Briverka“ahojky my jsme museli jedno IVF odlozit a bylo to v pohode, kvuli pojistovne je tam dost velky casovy prostor. Navic sice je to pro car papirovani, ale da se to zajistit, aby to nepropadlo.
Ahoj holky, tak od vcera stimuluji na IVF, snad brzy uvidim ty 2carky😇 🤗…
@Stuha11 dekuji❤️️. A ja drzim pesti, aby iui prinesla brzy pozitivni vysledky 🙏 ☀️️
@Michaelanick a máš po tom nějaké nežádoucí účinky nebo vše v pohodě? ![]()
@Lucinta děkuji! ![]()
jinak šaty bída
ale našla jsem asi nějaký styl na Pinterestu, co by se mi líbil, tak v tom jsem pokročila ![]()
@Linusren a ja tobe!!!🙏 ❤️️. Tak do ctvrtice, to musi klapnout uz💪
@Linusren hele niceho jsem si nevsimla takze v pohode. Jen lekarnice mi nechtela verit davkovani a kdyz jsem cetla pribalovy letak tak jsem byla taky zarazena
tak mi v car rekli at to nectu a beru jak rikaj
@Michaelanick ježiši
tak to je dobrý teda! já si teda taky četla příbalák a moje dávkování též nesedí, ale co už, snad v CARu vědí, co dělají ![]()
@Linusren ja brala a jeste porad beru 3 prasky denne. Ale doktorka rikala, ze pristi tyden uz muzu pomalicku snizovat davkovani Az se toho zbavim uplne
@Michaelanick no to je dobrý s tim dávkováním
ale fajn, že začneš brát nižší dávky!