IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
739
21.2.22 20:55

@Lucinta dá určitě vědět!!
Také v to doufám, ale já porad beru ty cipky Progesteron besins a to prý taky může nadelat paseku se zažívanim a tak no… určitě se to brzy uklidní, ale doma mi bude i tak lepe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
21.2.22 21:59

@Majdasss
To určitě může, ono se tvoří přeci jen dost Tvých vlastních hormonů a ještě ten koktejl z caru… Já měla po ivf až do 12tt progesteron (Amelgen) R/V 400mg = 800mg a k tomu kortikoidy (Prednison), tak jsem pak byla šťastná, když se snížilo a úplně vysadilo. Taky se mi potom celkem ulevilo, to je fakt.
Zase, řekněme si zcela upřímně a otevřeně, co všechno bychom pro to naše vytoužené miminko nevydržely a nezvládly 🙏🏻. Jsme ženy, lvice a bojovnice a co si umaneme, to taky zvládneme. Určitě nám dej vědět, myslím na Tebe :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
22.2.22 07:18

@Lucinta přesně, ten hormonální koktejl je hrozný…a pokud ivf to je tedy ještě větší masakr…
Ano!! Pro miminko všechno :srdce:
Moc moc děkuji za povzbuzení :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.2.22 07:59

@Majdasss já jsem ráda, že mám utrogestan a ten se zavádí, představa, že ještě tohle přidám do žaludku je šílená :poblion: každopádně se těším až to přestanu užívat, i to zavádění je otravné, ale jak říkáte, co by jsme pro ty naše miminka neudělali :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
22.2.22 09:39

Dobre ranko, holky, tak po vcerejsim celem dni na blink je tu dalsi den, kdy se to zatim na extra ústup netvari 🙈 prave jsem prijela od sestricky z gynekologie a vse je v plnem proudu. V pondeli jdu na nejake testy z krve a moci, pry mam omezit cukry tri dny predem. A hned 8.3.k dr na ultrazvuk a pry dostanu tehu prukazku :dance: nezapomnela jsem se ani zeptat na moznost vypsání nemocenske, kdyby mi bylo stale zle a pry bez problemu, jak se budu citit 🙏 pristi tyden mam volno, tak tomu dam sanci a pokud bude stale ouvej, zustanu treba dva tydny doma, at jsem v klidecku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.2.22 09:50

@Babybabe super, já teda na té krvi a moči byla včera a doktorka mi před tím nic o omezení cukrů neříkala 8o tak jsem zvědavá jak dopadnou výsledky :zed: toho 8.3. už bude pěkný človíček. já ten týden mám už i 1. Screening v pátek.

Mě je naštěstí soufl jen když se hýbu, když si Sednu tak to celkem jde. A už si blinkala? Nebo jen pocit? Já mám chvílemi jen pocit a po vodě mi to jde slušně nahoru, už aby byl první trimestr za námi a ustoupilo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
22.2.22 10:32

@Elkapelka fakt nerikala? Mne varovala, ze jsou ty tehu normy na cukr dost prisne a mam se snazit to 2-3dny pred odběrem omezit. Tak nebudu pit sladke stavy a treba jist ovoce, ale jinak to hrotit nebudu. Pry maji vliv i tučná jidla, ale tem se asi nevyhnu 🙈 fakt uz 1.screening? Jeee, o tom se mi moje nezminovala, jen, ze dostanu prukazku 🤷‍♀️ Zatim jsem neblinkala, ale vcera to bylo fakt dost nahnute. Jasne, ze vydrzime, ale takovy start jsem si teda uprimne nevysnila 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.2.22 10:57

@Babybabe jj jdu na něj celkem brzo, ale asi i proto že je mimco podle utz o 6 dní starší tak jdu už v 11+4 na utz a v 10+1 na krev. Ale překvapilo mě, že měli celkem dost místa, ale mrzí mě, že kvůli kovidu nemůže chlap no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
22.2.22 11:35

@Elkapelka to je smutny, taky se tesim az se mnou manzilek pujde. Treba by mu konecne doslo, ze si ty nevolnosti nevymyslim a mam duvod 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
22.2.22 14:04

@Elkapelka já jen doufám, že mi tu neschopenku napíše bez řečí doktorka No…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.2.22 14:16

@Majdasss napíše neboj

Mně dnes volala doktorka, že mám zvýšené jaterní testy, hlavně cholesterol a taky zvýšené leukocyty. Mám jít ještě na kontrolní odběr příští týden a pak se asi domluvíme jak dál :zed:

Takže nasadím jaterní dietu a uvidíme. Ach jo, u mě nemůže nic probíhat normálně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
22.2.22 14:19

@Elkapelka
Tak to asi hodně záleží centrum od centra a ordinace od ordinace, kde pouští doprovod. Se mnou jde manžel na kontrolu vždy, nikdy nikde nebyl problém… Díky tomu máme krásné videa a fotky z každé kontroly 😇 🙏🏻. To mě mrzí, že u Vás to nejde, obzvlášť teď, když se všude ruší všechna opatření, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.2.22 14:30

@Lucinta tak moje doktorka, by asi taky pustila manžela dovnitř, ale na Podolí to hroti no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
22.2.22 14:38

@Elkapelka
Jejda… cholesterol se v těhotenství vůbec neřeší, pokud to teda není nějaká darda, ale mírně zvýšený bývá v těhu normálně vlivem stresu a hormonů, ty jaterky jsou horší, zažila jsem u kamarádky, musela mít dietu celé těhu.
Ono si nevybereš, každé to těhotenství udělá něco jiného… Někomu zvyšuje jaterky, někomu zamává s tlakem, někomu s cukrem, někomu se zhorší žily, vzniknou křečaky a hemoroidy, někomu se rozjede žlučník, holt jiný stav… jiné problémy, požehnaný stav = požehnaně problémů :lol:
Ale my to zvládneme ❤️️🙏🏻 🍀.
Myslím na Tebe :hug:
A teda potvory na Podolí, ale neboj, ještě si manžílek užije x ultrazvuků společně s Tebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.2.22 15:00

@Lucinta děkuji. No já jsem už bez žlučníku, právě díky kamenům mi byl doporučen odstranit ještě před těhotenstvím :) no právě já ani pořádně nevím no, mluvila něco o rozhazenych výsledcích jater, pak špatným cholesterolu a leukocytech, ptala se mě zda jsem byla na lačno a zda jsem večer nejedlá nic tučného. Měla jsem max pudink. No uvidíme co kontrolní odběry, hlavně aby bylo mimco v pořádku. Já to nějak zvládnu i s dietou. Už mám bezlepkovou tak akorát přidám jaterní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí