IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
621
26.2.22 07:51

@Linusren zlatoooo, tak jak to s tebou vypada??? Boze ty nas napinas 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
26.2.22 08:20

@Babybabe nenapinam! 😂 🙈 ted jsem delala test a nic, naprosto bilej 😏 jsem 11 dnu od IUI, takze muzu byt 10DPO no, pokud ovulace vubec byla 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
26.2.22 10:04

@Linusren tak to je jeste brzy, to se jeste muze raz dva vyloupnout 😘 myslim na tebe a drzim vse, co mam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.2.22 18:33

Ahoj holky, tak po poslednim nepovedenem iui jsme podstoupili v unoru ivf. Ze stimulace jsem mela 7folikulu, 5 zralych vajicek, vsechny se oplodnili a dneska mi vlozili hatchujici blastocystu top kvality. Doufam, ze nam bude prano alespon takto🙏.
3 zbyli bojovnicci (5.embryo to zabalilo na 4 bunkach) se jeste kultivuji do zitra, aby se zjistilo jestli jsou ke zmrazeni, dnes bohuzel nebyli…
Drzim pesti vsem holky, at je ta cesta k miminku jakakoliv ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
26.2.22 18:57

@Petrolejkaa držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.2.22 19:01

@Elkapelka dekuji ❤️️😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.2.22 19:50

@Petrolejkaa držím palce :srdce: my sme sa taktiež rozhodli že pôjdeme do IVF, budúci týždeň pôjdem na konzultáciu dohohodnut sa s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.2.22 20:02

@Stuha11 tak to tske drzim pesti! ❤️️. Je to pak hrozny fofr… ja tusim mela za 14dni sakum prask po vsem vcetne transferu 😀. A stimulace je taky brnkacka. Tsk at muzes zacit stimulovat co nejdrive 🤞 🤞 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.2.22 20:08

@Petrolejkaa my máme doporuceni na PGT-A, takže predpokladam, že na vložení pôjdeme až tak v kvetnu. Teraz mam do toho ešte covid, tak dúfam, že mi to nerozhodi cyklus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
26.2.22 20:08

@Petrolejkaa jak cely IVF probíhá? Od počátku cyklu? Jako IUI jdes na ultrazvuk jestli mas folikuly nebo? A boli to? Dekuji za Info😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.2.22 20:21

@Stuha11 jo,tak to se prodlouzi, ale aspon bude jistotka, ze je vse v poradku🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.2.22 20:26

@Dani52 predchszi tomu konzultace k ivf, dostanete slozku domu s vsemy formulari a informacemi o ivf a metodach spolecne s cenikem. Pak kdyz se s dr dohodnete, ze tedy pujdete do ivf, tak se vola prvni den cyklu na objednani na 2.den cyklu do ordinace, kde ti predepisou veskerou stimulaci a dostanes rozpis, kde je psane co kdy pichat (stimulacni hormony a pak od urciteho dne i hormony proti predcasne ovulaci) a hned ti prvni davku stimulace pichnou a vse vysvetli. Ja zacala stimulovat 2.den cyklu, 8.dc byl prvni a posledni ultrazvuk a 10.dne se slo na vec -punkce folikulu. Psk se embrya oplodnila, kultivovala a dnes po 13dnech od prvni injekce se zavedlo 5denni embryo ☺️️.
Kdyby cokoliv, tak se ptej. Neco malo vim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
26.2.22 20:27

@Petrolejkaa skvele, jsi sikulka, ze jsi to tak statečně zvladla. Ted uz te bude cekat jen ta nejsladsi odmena!!! :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.2.22 20:34

@Babybabe dekuji❤️️❤️️. Byla to brnkacka, ted jen aby se tam ten nas bojivnicek (dostal kryci jmeno Dorotka) pekne usadil, aby nam mohl delat uz jen radost. Ale teda, byla jsem dnes pekne na mekko☺️️.

Jinak jsem z povzdali sledovala a zahledla jsem tu fotecku (fotecky) miminek, holky, mam z vas ohromnou radost! Bude silny podzim! 🍁 🍁 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
26.2.22 21:02

@Petrolejkaa moc Dekuji urcite se rada zeptám, já teda ještě asi jednou zkusím IUI ale myslim ze IVF nás nemine tak budu za Tebe a info od Tebe rada😊 budu Ti moc držet prsty🙏🏻 Ještě teda otázka jestli chceš odpovědět teda …kolik Te to stalo? Dekuji moc😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí