Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Babybabe no to jsou krásné zprávy, s tím progesteronem ti závidím, já budu muset počkat do 21.3. na kontrolu na gyndu. Ty jo to dohnalo moje týdny, jsem zvědavá kolik já budu v pátek na screeningu. Čím víc se ti blíží tak se strach stupňuje ![]()
@Linusren Haha, presne, uz se tesim az ty tablety zahodim a budu moct spat bez spodaru 😂 😂 😂 pry uz tu funkci přebírá placenta, takze posledni tri dny a tradaaaaaaa
po dnesku mi nejak zacina docházet, ze je asi vazne neco jinak a roste ve me maly snehulacek
ten balicek me potesil, je tam hezka bila dudynka od nuku ❤️️
@Babybabe no to je balíček, já dostala antibakteriální gel na praní a příručku tak akorát ![]()
@Elkapelka je skvele, ze uz ho budes mit za sebou! Urcite vse dopadne na vybornou, posli pak obrazek
treba uz se vam ukaze i pohlavi
jinak nastup na nemocenskou bez problemu, v pondeli mi ji vypíše a chci byt doma az do dalsi kontroly 7.4.. Vsak kolikrat je clovek v zivote tehotny, je potreba se opatrovat
ja nic necekala, tak me ten balicek mile prekvapil. Jsou tam vlhcene ubrousky, tampony do podprdy, dudyna, casak a dve plínky ![]()
Příspěvek upraven 08.03.22 v 11:01
@Babybabe ne asi!! to mě vždycky strašně vadí to zavádění a intimky a bombardáky
to je pěkný balíček ty jo!!! jo holka, končí ti veškerá legrace a bezstarostný život
![]()
@Linusren
a mam po srande a brzy i po svem milovanem spanku vid 😂 jeste, ze je moje mamca uz v duchodu a od zari konci v praci uplne, aby mi pomohla
k tomu natesena sestricka
abych si naseho piskotka vubec mela kdy sama uzit
…jooo, to zavádění je fuuuuj a intimky jak by smet. Manzel to zajiste take oceni, pekne jsem ho cele ty dva mesice zanedbavala 🙈
@Babybabe já už jsem doma dlouho, jako tu chvilku bych taky brala, ale jsem doma od začátku února a chybí mi to, tak prostě když vše bude dobré jdu 22.3. Do práce aspoň na chvíli ![]()
@Babybabe moooc gratuluji, takovy bobisek malinky :smiling_face_with3_hearts:
@Babybabe pokud budes mit dite s radarem jako ja, tak uz se nevyspis nikdy. ![]()
@Babybabe nádhera ![]()
Krásna práce, jen tak dál ![]()
Taky už se těším, až zahodim Progesteron ![]()
@Babybabe přesně, po spánku a po všem
ale nee, to je sranda samozřejmě
moc ti to přeju, hlavně at je vše v pořádku
.. a to zanedbávání chlapa, to je hrozný, mě to tak vždycky štvalo
ted jsem ráda, že to nemusim řešit, tím že čekáme na konzultaci a uvidíme co a jak dál s tím IVF, takže si to ted budem užívat ten sex
![]()
@Linusren no pockej, jak ja budu od vikendu vynahrazovat, uz zadny Progesteron
tak dneska uspesny den! Mam za sebou odbery, mereni tlaku, dalsi utz a presne za dva tydny jdeme s muzem na prvotrim. screening!
dokonce me hnedka objednali i na ten druhy na pulku kvetna. Ptala jsem se, zda by mohlo byt priste videt pohlavi a ona tak kulisacky odpovedela, ze by dnes jeste nerada tipovala, ale mysli si, ze u me uz to pan doktor priste pozna. Tak mam podezreni na bimbaska 😂 od zacatku si totiz myslim, ze je to klucik, vnitrni pocit ![]()
@Babybabe to je paráda, jak já bych taky tam chtěla mít chlapa, hold snad aspoň na druhý screening bude moc. Já se těším až toho malého človíčka uvidím, už jsem ho neviděla 2 a půl týdne a mám absťák. Jsem ráda, že ten screening mám už teď v pátek jinak bych ji viděla až 21.3. mě se tenkrát zdálo, že to bude holčička, tak uvidíme, ale u nás v rodině jsou samy kluci, hlavně aby to bylo zdravé a úspěšně to moje tělo zvládlo a donosilo ![]()
@Elkapelka to je zvlastni, ze u vas ten covid jeste tak hrotej :/ chapu, jak se citis, muz zkratka nesmi chybet, vsak se jich to taky tyka
tesim se na tve dobre zpravy! ![]()
@Babybabe jeee, tak paráda, to to letí ![]()
Já jsem dnes dostala tehu průkazku a taky mi vzali krev, asi 5 ampulek ![]()