IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
8.3.22 10:47

@Babybabe no to jsou krásné zprávy, s tím progesteronem ti závidím, já budu muset počkat do 21.3. na kontrolu na gyndu. Ty jo to dohnalo moje týdny, jsem zvědavá kolik já budu v pátek na screeningu. Čím víc se ti blíží tak se strach stupňuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
8.3.22 10:56

@Linusren Haha, presne, uz se tesim az ty tablety zahodim a budu moct spat bez spodaru 😂 😂 😂 pry uz tu funkci přebírá placenta, takze posledni tri dny a tradaaaaaaa :mrgreen: po dnesku mi nejak zacina docházet, ze je asi vazne neco jinak a roste ve me maly snehulacek :)) ten balicek me potesil, je tam hezka bila dudynka od nuku ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.3.22 10:58

@Babybabe no to je balíček, já dostala antibakteriální gel na praní a příručku tak akorát 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
8.3.22 10:59

@Elkapelka je skvele, ze uz ho budes mit za sebou! Urcite vse dopadne na vybornou, posli pak obrazek :dance: treba uz se vam ukaze i pohlavi :* jinak nastup na nemocenskou bez problemu, v pondeli mi ji vypíše a chci byt doma az do dalsi kontroly 7.4.. Vsak kolikrat je clovek v zivote tehotny, je potreba se opatrovat :kytka: ja nic necekala, tak me ten balicek mile prekvapil. Jsou tam vlhcene ubrousky, tampony do podprdy, dudyna, casak a dve plínky :))

Příspěvek upraven 08.03.22 v 11:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4372
8.3.22 11:00

@Babybabe ne asi!! to mě vždycky strašně vadí to zavádění a intimky a bombardáky :mrgreen: to je pěkný balíček ty jo!!! jo holka, končí ti veškerá legrace a bezstarostný život :P :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
8.3.22 11:05

@Linusren :mrgreen: a mam po srande a brzy i po svem milovanem spanku vid 😂 jeste, ze je moje mamca uz v duchodu a od zari konci v praci uplne, aby mi pomohla :) k tomu natesena sestricka :) abych si naseho piskotka vubec mela kdy sama uzit :)) …jooo, to zavádění je fuuuuj a intimky jak by smet. Manzel to zajiste take oceni, pekne jsem ho cele ty dva mesice zanedbavala 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.3.22 11:05

@Babybabe já už jsem doma dlouho, jako tu chvilku bych taky brala, ale jsem doma od začátku února a chybí mi to, tak prostě když vše bude dobré jdu 22.3. Do práce aspoň na chvíli 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
8.3.22 12:00

@Babybabe moooc gratuluji, takovy bobisek malinky :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
8.3.22 12:02

@Babybabe pokud budes mit dite s radarem jako ja, tak uz se nevyspis nikdy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
8.3.22 12:33

@Babybabe nádhera :srdce:
Krásna práce, jen tak dál :srdce:
Taky už se těším, až zahodim Progesteron :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4372
9.3.22 07:17

@Babybabe přesně, po spánku a po všem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale nee, to je sranda samozřejmě :srdce: moc ti to přeju, hlavně at je vše v pořádku :hug:.. a to zanedbávání chlapa, to je hrozný, mě to tak vždycky štvalo :zed: ted jsem ráda, že to nemusim řešit, tím že čekáme na konzultaci a uvidíme co a jak dál s tím IVF, takže si to ted budem užívat ten sex :mrgreen: :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
9.3.22 13:58

@Linusren no pockej, jak ja budu od vikendu vynahrazovat, uz zadny Progesteron :mrgreen: tak dneska uspesny den! Mam za sebou odbery, mereni tlaku, dalsi utz a presne za dva tydny jdeme s muzem na prvotrim. screening! :dance: dokonce me hnedka objednali i na ten druhy na pulku kvetna. Ptala jsem se, zda by mohlo byt priste videt pohlavi a ona tak kulisacky odpovedela, ze by dnes jeste nerada tipovala, ale mysli si, ze u me uz to pan doktor priste pozna. Tak mam podezreni na bimbaska 😂 od zacatku si totiz myslim, ze je to klucik, vnitrni pocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.3.22 14:27

@Babybabe to je paráda, jak já bych taky tam chtěla mít chlapa, hold snad aspoň na druhý screening bude moc. Já se těším až toho malého človíčka uvidím, už jsem ho neviděla 2 a půl týdne a mám absťák. Jsem ráda, že ten screening mám už teď v pátek jinak bych ji viděla až 21.3. mě se tenkrát zdálo, že to bude holčička, tak uvidíme, ale u nás v rodině jsou samy kluci, hlavně aby to bylo zdravé a úspěšně to moje tělo zvládlo a donosilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
9.3.22 14:51

@Elkapelka to je zvlastni, ze u vas ten covid jeste tak hrotej :/ chapu, jak se citis, muz zkratka nesmi chybet, vsak se jich to taky tyka :hug: tesim se na tve dobre zpravy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.3.22 20:13

@Babybabe jeee, tak paráda, to to letí :srdce:
Já jsem dnes dostala tehu průkazku a taky mi vzali krev, asi 5 ampulek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...