IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2237
15.3.22 15:53

@Majdasss
Ano ano, tak jak to píšeš :wink:. Jinak mě došlo najednou jen 1×, protože jsem si od obvodní lékařky potom přihlásila PN na gyndu a už mi nemohla nějak poslat lístek na peníze obvodní, ale sestřička na gyn. Zjistila jsem, až když mi nepřišly peníze, tak mi potom sestřička poslala lístek a došlo mi jedinkrát za cely měsíc a asi týden, jinak mi chodí po částech, jak jsem psala 2× za měsíc. Jednou vyšší částka asi za 3 týdny a potom nižší cca za týden/10 dni, jak to pošle sestřička na ČSSZ, že mi trvá PN. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
15.3.22 17:15

@Lucinta rozumím :andel: Moc děkuji, já jsem v tomhle taková nepolibena a nechci nic zanedbat :D, ale je pravda, že jak je vše už dnes digitální, tak se člověk o moc starat nemusí :lol:
A ten lístek chodí každému???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
15.3.22 17:40

@Majdasss
Ten lístek na peníze chodí/resp. sestřička ho posílá nejdříve za prvních 14 dní do práce a potom už ho posílá na ČSSZ a právě konkrétně mě v intervalech koncem měsíce a pak asi +|- 14 dní.
A úplně v pohodě :hug:, já to taky nevěděla, tak když jsem v tom trošku “zběhlejší”, ráda poradím :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
15.3.22 19:35

@Lucinta jo takhle, takže já se o nic starat nemusím :lol:
A jak si psala, že ti peníze přišly na dvakrát, tak když má někdo nemocenskou 14 tisíc, tak mu přijde třeba 10.v měsíci 4 tisíce a o týden déle zbytek??
No opravdu moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
15.3.22 19:41

@Majdasss
Jj, ze začátku než si na Tebe sestřička “zvykne” bych třeba pro jistotu koncem měsíce cinkla a poprosila ji, zda Ti pošle do práce/na ČSSZ lístek na penízky. Ale myslím si, že jim to hlídá ten systém a připomene. Jinak mě chodí peníze cca 30-2. v měsíci, asi jak vyjde víkend, svátky a pak 6.-11. den v měsíci zbytek :wink:. Tak hlavně ať s tím nemáš žádné komplikace a můžeš si v klídečku užívat volníčko doma ❤️️ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.3.22 07:00

@Lucinta rozumím, moc moc ti děkuji :srdce:
Také užívej těhotenství a miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
16.3.22 09:05

@Zuzca.K Moc děkuji za tipy, určitě se podívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
16.3.22 09:06

@Zuzca.K nad tím jsem už taky přemýšlela, musím se porochat v šuplicích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.3.22 18:50

Ahojky holky. Tak se zase hlásím po delší době. Dneska píchnutý Ovitrelle a v pátek IUI, tak držte palečky!
Myslím na vás všechny. Mám v práci takový fofry, že se sem vůbec nedostanu tak, jak bych chtěla. :(

Holky měla jste někdo po Ovitrelle nějaké vedlejší účinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.3.22 20:12

@Destiny4974 ahojky, držím moc palce :srdce:
Já jsem po Ovitrelle žádné vedlejší účinky neměla :andel: nemusíš se bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
16.3.22 20:19

@Destiny4974
Držím moc palce 🙏🏻 ❤️️🍀. Po Ovetrillu jsem asi vedlejší účinky neměla, spíš po stimulaci Clostylem, to mi nebylo úplně nejlépe… Hodně štěstí 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
17.3.22 07:41

@Destiny4974 držím palce! :hug: a žádné vedlejší účinky jsem neměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.3.22 09:23

Ahojky…moc vsem grtuluji a vetsine zavidim ☺️️ ja jsem dneska 14 DPO po 3. IUI a nic…podle me to doktor spatne naplanoval…ale to se muzu jen domnivat a uz je to stejne jedno…tak nas ted ceka asi IVF..doktor nam rekl, ze dalsi IUI uz nema cenu…😔 Mam z toho strasnej strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
17.3.22 09:23

Moc děkuji holky! Clostibelgyt a Trozal mi právě nesedl, tak jsem se bála už i injekce. Ale zatím dobrý. Trošku cítím žaludek, ale to já vždy během ovulace. ☺️️
Jsem z toho zítřku nervózní, jdeme tam v 8 ráno a v 9 mě čeká výkon.

Příspěvek upraven 17.03.22 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
17.3.22 09:25

@Bronnicka
Ahojky. To mě moc mrzí. :( My teď jdeme poprvé na IUI, dáme si asi 3 pokusy a když nic, tak taky IVF. Ale z toho mám tedy strašný strach. :(
Moc bych si přála, aby nám to všem vyšlo tak, jak si přejeme. Kam chodíte? My v Praze do Pronatalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí