Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak kontrola dopadla dobře, utrogestan už brát nemusím a od zítra jdu do práce
ale nakonec když jsem řekla, že půjdu na sono jater tak mi krev posunula až na 31.3. takže jsem dnes o hladu zbytečně ![]()
@Elkapelka mam radost, že je vše v pořádku
to je moc dobře a skvělá zpráva, že už nemusíš brát progesteron
.. jéé chudinko ![]()
@Elkapelka tak super zpravy, mam z tebe radost
jen s tim hladem je to teda zbytecny vid :/
@Elkapelka Tak to mám velikou radost!
Ať vše pokračuje jen a jen dobře. ☺️️
Holky pobolíval vás podbřišek po IUI?
@Destiny4974 @Babybabe @Linusren děkuji holky, no je to naprd ![]()
@Destiny4974 jj pobolival, ale mě pobolival i když jsem na IUI nebyla a povedlo se ![]()
@Elkapelka Mě právě pobolívá podbřišek docela už od včerejška, říkala jsem si, zda si něco nevsugerovávám. Ale dneska už je to fakt cítit.
![]()
Možná jak je to tam vše překrvené a přecitlivělé. Je to teprve 4 dny od IUI. Takže mám ještě času. To čekání je za trest. ![]()
@Babybabe přesně tak, myslet na začína
jící jaro a na věci, po kterých se ti nechce blinkat
. Je pravda, že já jsem moc šťastná, že miminko čekáme, ale někdy už jsem z těch příznaků zoufala ![]()
@Majdasss o tom zadna, i já jsem nesmirne stastna, ze je to konecne tady!
Holt to k tomu patri a musime to vydrzet, odmena bude sladka 🤱 muzeme to treba brat tak, ze nevolnosti mame na oplatku za to, ze nemame ms 😂
@Destiny4974 me bolel jen dva dny po IUI, pak uz nic. Tehu jsem na sobe nepoznala, nezbývalo nez vzdy cekat na zazrak ![]()
@Babybabe To mě moc mrzí, ty nevolnosti umí pěkně potrápit! ![]()
Snad už to bylo jen ojediněle a nesedla ti prostě ta pizza. ![]()
@Babybabe No tak uvidíme, co z toho bude. Možná zkusím v neděli test. Budu 9 dní po IUI. Tak třeba už se něco málo objeví. To už by mohl být Ovitrelle pryč. ![]()
Snažím se na to moc neupínat! Ale jak na potvoru jsem zdravotník a potkávám tu teď samé těhotné. 😁
@Destiny4974 diky 😘 jak rikas, snad jen mimi nerado pizzu 😅 vydrz aspon do toho 11.dne, at ma mimi vubec cas zahnizdit
moc Dobre vim, jak je to cekani proklate, ale bude hur, ver mi. Pak budes netrpelive cekat na kazdou kontrolu, odber 🙈
@Babybabe No to máš pravdu. 😁
Vše je to vlastně o čekání a doufání. 😁 ![]()
Teda holčičky, Vy jste se tu činily 😂, to než přelouskám… Moc Vás všechny zdravím 🙋🏼♀️
.
Poslušně se hlásím z dnešní kontroly, 7měsíc/začátek 3trim/ konec 27tt. Miminko je v pořádku, už tedy pěkně veliké, je to kus človíčka 35cm/850g ❤️️. A konečně teda v 7mem měsíci víme, že to bude Sofinka, dneska byla hodňoučká, princezna a konečně nám to prozradila 😍 👧🏼 😇.
@Lucinta gratuluji k holčičce. U nás to také zatím vypadá na holčičku, ale ještě je brzo, vše se může změnit, ale zatím měla vždy roztahle nožičky ![]()
@Elkapelka
Jeeee, moc děluji a budu držet palce, hlavně ať jste všichni zdraví, Ty i miminko i manžel, to je nejvíc 🙏🏻
. Přeci jen, Ty už sis toho taky teda prožila, držím palce, ať je vše v pořádku a můžeš si pěkně naplno užívat těhulkování
.