IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
21.3.22 09:07

Ahoj holky tak kontrola dopadla dobře, utrogestan už brát nemusím a od zítra jdu do práce :dance: ale nakonec když jsem řekla, že půjdu na sono jater tak mi krev posunula až na 31.3. takže jsem dnes o hladu zbytečně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
21.3.22 09:15

@Elkapelka mam radost, že je vše v pořádku :srdce: :hug: to je moc dobře a skvělá zpráva, že už nemusíš brát progesteron :mrgreen:.. jéé chudinko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
21.3.22 09:24

@Elkapelka tak super zpravy, mam z tebe radost :* :dance: jen s tim hladem je to teda zbytecny vid :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.3.22 09:26

@Elkapelka Tak to mám velikou radost! :srdce: Ať vše pokračuje jen a jen dobře. ☺️️

Holky pobolíval vás podbřišek po IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.3.22 09:31

@Destiny4974 @Babybabe @Linusren děkuji holky, no je to naprd :roll:

@Destiny4974 jj pobolival, ale mě pobolival i když jsem na IUI nebyla a povedlo se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.3.22 09:35

@Elkapelka Mě právě pobolívá podbřišek docela už od včerejška, říkala jsem si, zda si něco nevsugerovávám. Ale dneska už je to fakt cítit. :think: :)

Možná jak je to tam vše překrvené a přecitlivělé. Je to teprve 4 dny od IUI. Takže mám ještě času. To čekání je za trest. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
21.3.22 09:40

@Babybabe přesně tak, myslet na začína :lol: jící jaro a na věci, po kterých se ti nechce blinkat :D. Je pravda, že já jsem moc šťastná, že miminko čekáme, ale někdy už jsem z těch příznaků zoufala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
21.3.22 09:56

@Majdasss o tom zadna, i já jsem nesmirne stastna, ze je to konecne tady! :* Holt to k tomu patri a musime to vydrzet, odmena bude sladka 🤱 muzeme to treba brat tak, ze nevolnosti mame na oplatku za to, ze nemame ms 😂

@Destiny4974 me bolel jen dva dny po IUI, pak uz nic. Tehu jsem na sobe nepoznala, nezbývalo nez vzdy cekat na zazrak :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.3.22 09:58

@Babybabe To mě moc mrzí, ty nevolnosti umí pěkně potrápit! :(
Snad už to bylo jen ojediněle a nesedla ti prostě ta pizza. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.3.22 10:00

@Babybabe No tak uvidíme, co z toho bude. Možná zkusím v neděli test. Budu 9 dní po IUI. Tak třeba už se něco málo objeví. To už by mohl být Ovitrelle pryč. :D

Snažím se na to moc neupínat! Ale jak na potvoru jsem zdravotník a potkávám tu teď samé těhotné. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
21.3.22 10:34

@Destiny4974 diky 😘 jak rikas, snad jen mimi nerado pizzu 😅 vydrz aspon do toho 11.dne, at ma mimi vubec cas zahnizdit :)) moc Dobre vim, jak je to cekani proklate, ale bude hur, ver mi. Pak budes netrpelive cekat na kazdou kontrolu, odber 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.3.22 11:36

@Babybabe No to máš pravdu. 😁
Vše je to vlastně o čekání a doufání. 😁 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
21.3.22 18:19

Teda holčičky, Vy jste se tu činily 😂, to než přelouskám… Moc Vás všechny zdravím 🙋🏼‍♀️ :kytka:.
Poslušně se hlásím z dnešní kontroly, 7měsíc/začátek 3trim/ konec 27tt. Miminko je v pořádku, už tedy pěkně veliké, je to kus človíčka 35cm/850g ❤️️. A konečně teda v 7mem měsíci víme, že to bude Sofinka, dneska byla hodňoučká, princezna a konečně nám to prozradila 😍 👧🏼 😇.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.3.22 18:44

@Lucinta gratuluji k holčičce. U nás to také zatím vypadá na holčičku, ale ještě je brzo, vše se může změnit, ale zatím měla vždy roztahle nožičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
21.3.22 19:50

@Elkapelka
Jeeee, moc děluji a budu držet palce, hlavně ať jste všichni zdraví, Ty i miminko i manžel, to je nejvíc 🙏🏻 :hug: :kytka:. Přeci jen, Ty už sis toho taky teda prožila, držím palce, ať je vše v pořádku a můžeš si pěkně naplno užívat těhulkování :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí