Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Destiny4974 jo takhle…to máte náročný…ale je fajn, že jedno děťátko už máte, i když chápu, že sourozence by byl super
. My jsme říkali, že s druhým pak uvidíme…to naše bude mít od manžela brachy 2 sestřenice a 1 bratrance
, takže deti kolem něj budou dost a ta nejmladší nebude ani o rok starší ![]()
Tak teď nezbývá než se 14 dní modlit a věřit
, já jsem si upřímně ani nepripustila, že by to nevyšlo, což taky není ideální, ale (tuk tuk tuk ) vyšlo ![]()
Budu na tebe moc myslet a dávej na sebe pozor
![]()
@Majdasss Jsi zlatá, děkuji! ![]()
Každý říká, ať jsme rádi za to jedno, což samozřejmě jsme, neskutečně a nekonečně vděční, ale prostě té touze a hormonům člověk moc neporučí, navíc malý začal chodit sám s tím, že by si přál bráchu nebo sestru.
Tak uvidíme jak to dopadne, doufám v nejlepší. ![]()
No jo tak to máte super! My právě okolo moc dětí nemáme, sourozenci už mají děti starší, navíc jsme od rodiny 170 km a 350 km. ![]()
Hele možná je to nejlepší, věřit pevně a nepochybovat. ![]()
@Destiny4974 rozumím...... hlavně je fajn, když dítě není jedinacek, že…
My máme rodinu vedle v baráku a moji rodinu 3 km
, takže pohoda
, ale nejlepší jsou ti, co to vědí (v práci, jelikož jsem na PN, tak jsem to musela říct) a hned se ptají, zda bude i druhý
, to je otázka za všechny prachy ![]()
Přesně, věř v nejlepší ![]()
@Elkapelka jej, s tim ouskem me to mrzi, snad ho budes mit brzy zdrave! Pred dvema lety jsem si zazila velike peripetie s tinitem, takze moc dobre vim, jak takove ucho zivot ovlivní
vazne? To te tedy pekne napinaji. Ja dr rikala ve 11+1, ze mam posledni 3prasky a pry se to ofiko bere do 12tt. Ale tech par dni pry nehraje roli, coz mi potvrdili i v caru. Jsem za to nesmirne rada, hrozne me to otravovalo
prvnich par dni jsem byla po vysazeni nervozni, aby to miminku neschazelo, ale diky bohu se nic nezmenilo
Haha, tak zvětšení prsou ze svych B bych si prosim pekne taky nechala libit
ale jak rikam, zatim ani ň, byvam jen nafoukla a uprdnena 😂
@Majdasss My mame v praci hned po Velikonocich dve porady, takze jsem pripravena na to, ze po mesicni nemocenske si me stejne budou prohlizet a budu muset s pravdou ven. Jak rikas, jarni saticky uz asi ledacos prozradí
musim ale rict, ze se na rostoucí brisko nesmirne tesim a budu ho s pýchou nosit ![]()
@Babybabe no ani nevíš jak ten utrogestan otravuje mě. Furt intimka a sprchování. Hlavně ráno po tom ležet ještě. Hrůza. Ono asi bych taky vysadila dřív kdybych měla kontrolu dřív jak za měsíc. Ještě že ten screening byl aspoň v mezidobí, jinak bych teď byla pěkně nervózní zda je v pořádku ![]()
@Babybabe přesně, taky se na něj těším
Teď to vypadá, že jsem se prejedla ![]()
@Elkapelka tech par dni uz vydrzis a brzy budes uzivat volnosti
jak spodarove, tak nemocenske
kdypak jdes na kontrolu?
@Majdasss Haha, ale přejedeni nam ted nehrozi vid 😂 ja do sebe dostavam obvykle vrabci porce a z donuceni. Vylozene dobre mi snad delaji jen polévky vyvaroveho typu ![]()
@Babybabe zítra v 8:30, docela se těším a trochu jsem i nervózní, opět půjdu na krev kvůli játrům, tak snad se aspoň nezhorší. Jo na volnost od vycházek se těším nejvíc a od spodaru. Jinak já mám strašnou chuť na sladké což teď moc nemůžu a mám spíš zravou, období nechutenství je pryč ![]()
@Elkapelka jeeee to je skvely, uz zitra! Tak dej vedet novinky
Jojo, sladke mi ted do pulky dne taky jede, na vahu radsi nelezu 🙈 startovní vahu mam 60kg, tak uvidime, na cem se zastavim 😅 jak jsi to udelalala, ze je nechutenství pryc? Ja uz ho taky nechci!!! ![]()
@Babybabe to víš asi musíš nasadit jaterní dietu, to pak chutná všechno co nemůžeš ![]()
Jo tak já měla startovací váhu 79 kg a teď mám 76,5.
Určitě dám vědět, snad dá fotečku, ani nevím zda už bude dělat vyšetření přes břicho nebo ještě spodem ![]()
@Babybabe to máš pravdu
, mně hlavně po většinu porci bolí břicho, takže si musím dávat pozor, abych nechodila jak casovana bomba ![]()
Mně taky dělají dobře polevky
@Elkapelka @Majdasss Dobre rano, děvčátka, tak jsem to nesmirne zakrikla s tema nevolnostma. Uklidnovala jsem se, ze zacinam druhy trimestr, ze uz to vse odezni a ejhle…vcera jsem kolem 17h snedla pizzu, pochutnala jsem si, sla jsem utirat nadobi a najednou zase natahovacka…mno a tentokrat jsem to uz neustála
tak jsem v 19h zalehla a sla to radsi zaspat, aby nebylo pokracovani. Jsem z toho docela prejeta, myslela jsem, ze ted uz to neprijde ![]()
@Babybabe je to mě mrzí, že se ti to takhle rozjíždí, mně je teď blbě z hladu, ale bohužel se nenajim dřív jak v 10, kvůli odběrům. Já myslím že bych neustála vodu, kdybych ji pila víc, protože to mi stačí si cuchnout a už se mi navaluje
bohužel teď ráno nic jiného nemůžu, tak max po doušcích. Tak ať tě to co nejdřív přejde nebo ať je to pouze jednorázové ![]()
@Babybabe dobré ráno, to mě mrzi
Zase na druhou stranu víš, že se miminku daří dobře, že se ozvalo, že mu nesedla pizza
. Ne samozřejmě tě chápu a je to nepříjemné, člověk už pak ani neví, z čeho mu je zle…já nezvracim, ale je mi zle celý den a většinou po obědě mě bolí břicho, takže já už nevím, co můžu a nemůžu jist ![]()
Ale neboj, prejde to ![]()
@Elkapelka @Majdasss diky za mila slova holky, musim rict, ze me to dost prekvapilo
jeste ted na to pomyslím a bezela bych znova. Musim si holt preorientovat myslenky jinam 🙏 treba na stredecni screening nebo víkendový mega nakup kyticek na zahradu a terasu! ![]()