IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
739
20.3.22 10:28

@Destiny4974 jo takhle…to máte náročný…ale je fajn, že jedno děťátko už máte, i když chápu, že sourozence by byl super :srdce:. My jsme říkali, že s druhým pak uvidíme…to naše bude mít od manžela brachy 2 sestřenice a 1 bratrance :D, takže deti kolem něj budou dost a ta nejmladší nebude ani o rok starší :andel:
Tak teď nezbývá než se 14 dní modlit a věřit :srdce:, já jsem si upřímně ani nepripustila, že by to nevyšlo, což taky není ideální, ale (tuk tuk tuk ) vyšlo :lol:
Budu na tebe moc myslet a dávej na sebe pozor :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.3.22 10:44

@Majdasss Jsi zlatá, děkuji! :srdce:
Každý říká, ať jsme rádi za to jedno, což samozřejmě jsme, neskutečně a nekonečně vděční, ale prostě té touze a hormonům člověk moc neporučí, navíc malý začal chodit sám s tím, že by si přál bráchu nebo sestru.
Tak uvidíme jak to dopadne, doufám v nejlepší. :)

No jo tak to máte super! My právě okolo moc dětí nemáme, sourozenci už mají děti starší, navíc jsme od rodiny 170 km a 350 km. :D

Hele možná je to nejlepší, věřit pevně a nepochybovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
20.3.22 11:39

@Destiny4974 rozumím...... hlavně je fajn, když dítě není jedinacek, že…
My máme rodinu vedle v baráku a moji rodinu 3 km :mrgreen:, takže pohoda :D, ale nejlepší jsou ti, co to vědí (v práci, jelikož jsem na PN, tak jsem to musela říct) a hned se ptají, zda bude i druhý :lol:, to je otázka za všechny prachy :lol:
Přesně, věř v nejlepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
20.3.22 11:46

@Elkapelka jej, s tim ouskem me to mrzi, snad ho budes mit brzy zdrave! Pred dvema lety jsem si zazila velike peripetie s tinitem, takze moc dobre vim, jak takove ucho zivot ovlivní :roll: vazne? To te tedy pekne napinaji. Ja dr rikala ve 11+1, ze mam posledni 3prasky a pry se to ofiko bere do 12tt. Ale tech par dni pry nehraje roli, coz mi potvrdili i v caru. Jsem za to nesmirne rada, hrozne me to otravovalo :zed: prvnich par dni jsem byla po vysazeni nervozni, aby to miminku neschazelo, ale diky bohu se nic nezmenilo :) Haha, tak zvětšení prsou ze svych B bych si prosim pekne taky nechala libit :mrgreen: ale jak rikam, zatim ani ň, byvam jen nafoukla a uprdnena 😂

@Majdasss My mame v praci hned po Velikonocich dve porady, takze jsem pripravena na to, ze po mesicni nemocenske si me stejne budou prohlizet a budu muset s pravdou ven. Jak rikas, jarni saticky uz asi ledacos prozradí :andel: musim ale rict, ze se na rostoucí brisko nesmirne tesim a budu ho s pýchou nosit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.3.22 12:10

@Babybabe no ani nevíš jak ten utrogestan otravuje mě. Furt intimka a sprchování. Hlavně ráno po tom ležet ještě. Hrůza. Ono asi bych taky vysadila dřív kdybych měla kontrolu dřív jak za měsíc. Ještě že ten screening byl aspoň v mezidobí, jinak bych teď byla pěkně nervózní zda je v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
20.3.22 14:48

@Babybabe přesně, taky se na něj těším :srdce: Teď to vypadá, že jsem se prejedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
20.3.22 15:52

@Elkapelka tech par dni uz vydrzis a brzy budes uzivat volnosti :* jak spodarove, tak nemocenske :lol: kdypak jdes na kontrolu?

@Majdasss Haha, ale přejedeni nam ted nehrozi vid 😂 ja do sebe dostavam obvykle vrabci porce a z donuceni. Vylozene dobre mi snad delaji jen polévky vyvaroveho typu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.3.22 15:56

@Babybabe zítra v 8:30, docela se těším a trochu jsem i nervózní, opět půjdu na krev kvůli játrům, tak snad se aspoň nezhorší. Jo na volnost od vycházek se těším nejvíc a od spodaru. Jinak já mám strašnou chuť na sladké což teď moc nemůžu a mám spíš zravou, období nechutenství je pryč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
20.3.22 16:00

@Elkapelka jeeee to je skvely, uz zitra! Tak dej vedet novinky :kytka: Jojo, sladke mi ted do pulky dne taky jede, na vahu radsi nelezu 🙈 startovní vahu mam 60kg, tak uvidime, na cem se zastavim 😅 jak jsi to udelalala, ze je nechutenství pryc? Ja uz ho taky nechci!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.3.22 16:46

@Babybabe to víš asi musíš nasadit jaterní dietu, to pak chutná všechno co nemůžeš :lol:

Jo tak já měla startovací váhu 79 kg a teď mám 76,5.

Určitě dám vědět, snad dá fotečku, ani nevím zda už bude dělat vyšetření přes břicho nebo ještě spodem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
20.3.22 19:15

@Babybabe to máš pravdu :lol:, mně hlavně po většinu porci bolí břicho, takže si musím dávat pozor, abych nechodila jak casovana bomba :lol:
Mně taky dělají dobře polevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
21.3.22 06:36

@Elkapelka @Majdasss Dobre rano, děvčátka, tak jsem to nesmirne zakrikla s tema nevolnostma. Uklidnovala jsem se, ze zacinam druhy trimestr, ze uz to vse odezni a ejhle…vcera jsem kolem 17h snedla pizzu, pochutnala jsem si, sla jsem utirat nadobi a najednou zase natahovacka…mno a tentokrat jsem to uz neustála :poblion: tak jsem v 19h zalehla a sla to radsi zaspat, aby nebylo pokracovani. Jsem z toho docela prejeta, myslela jsem, ze ted uz to neprijde :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.3.22 06:46

@Babybabe je to mě mrzí, že se ti to takhle rozjíždí, mně je teď blbě z hladu, ale bohužel se nenajim dřív jak v 10, kvůli odběrům. Já myslím že bych neustála vodu, kdybych ji pila víc, protože to mi stačí si cuchnout a už se mi navaluje :poblion: bohužel teď ráno nic jiného nemůžu, tak max po doušcích. Tak ať tě to co nejdřív přejde nebo ať je to pouze jednorázové :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
21.3.22 08:01

@Babybabe dobré ráno, to mě mrzi :? Zase na druhou stranu víš, že se miminku daří dobře, že se ozvalo, že mu nesedla pizza :lol:. Ne samozřejmě tě chápu a je to nepříjemné, člověk už pak ani neví, z čeho mu je zle…já nezvracim, ale je mi zle celý den a většinou po obědě mě bolí břicho, takže já už nevím, co můžu a nemůžu jist :lol:
Ale neboj, prejde to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
21.3.22 08:18

@Elkapelka @Majdasss diky za mila slova holky, musim rict, ze me to dost prekvapilo :( jeste ted na to pomyslím a bezela bych znova. Musim si holt preorientovat myslenky jinam 🙏 treba na stredecni screening nebo víkendový mega nakup kyticek na zahradu a terasu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí