IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2237
23.3.22 09:27

@penalda
Moc děkujeme :hug: :kytka:.
No to je nádherná úroda :potlesk:, mám radost za Tebe a budu moc držet pakečky, ať je co nejvíce šikovných bojovníčků a ten jeden, nejšikovnější, co už bude s Vámi ❤️️. Moc na Tebe myslím, věřím, že to dobře dopadne :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.3.22 09:27

@Lucinta Krásná beruška a krásné jméno! Tak ať malá pěkně roste a prospívá. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
23.3.22 09:32

@Lucinta děkuju tak se oplodnilo 11 a pátek bude transfer. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
23.3.22 09:41

@Destiny4974
Moc děkujeme :hug: :kytka:.
A nesmutni, zlatí :hug:, určitě už si to Vaše vytoužené miminko hledá cestičku k Vám ❤️️. Dobře vím, o čem mluvíš a jak je těžké nenacházet ty //, na které čekáme celou věčnost… Je to boj, bolí to, já vím… ale podívej na mě a na ostatní holky tady, je to tu nakažlivější než omikron :lol: :mrgreen:. Nepochybuji, že už je miminko na cestě k Vám, už se na Vás kouká a usmívá a až bude ta pravá chvíle, tak už bude u Tebe v bříšku a za chvilinku i s Vámi doma. Myslím na Tebe a držím všechno co mám, aby to klaplo co nejdříve. Zkus myslet pozitivně, běž pěkně na sluníčko nabít baterky, zaměstnávej se vším, co máš ráda a uvidíš, že tam ty // brzy vykoukáš :kytka:.

Příspěvek upraven 23.03.22 v 09:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
23.3.22 09:43

@penalda
No to je úžasné, mám ohromnou radost, úplně mi teď naskočil můj šťastný transfer a bulim tu jako malá 😂 ❤️️🙈. Jsem teď pořad naměkko. Každopádně držím vše co mám, aby to klaplo :kytka: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.3.22 10:17

@penalda Tak to budu držet všechny palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.3.22 10:20

@Lucinta Jsi nejzlatější! Moje racionální já asi zůstalo v Pronatalu, protože jsem zdravotní sestra a vím, jak tohle funguje a co a jak. Dokud se vše týká pacientů, jsem velice empatická, racionální a dokážu si leccos vysvětlit a tak.
Ale jak jde o mě, tak se mi jaksi rozum vytrácí. :D Přijdu si jak magor.

Ven bych šla hned! Ale je nás strašně málo, dělám teď furt dvanáctky a domů chodím jak zpráskaný pes. Snad se vysluním o víkendu!

Odkud jste holky? Já jsem původem z Vysočiny a teď Praha. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
23.3.22 10:26

@Destiny4974
Naprosto vím a rozumím Ti o čem mluvíš :kytka: … 16 let jsem byla ve zdravotnictví… aro/jip, a kupodivu i přes těch 16 let, mám jako bývalá vrchní sestra v těhu syndrom bílého pláště :mrgreen: :lol:.
Jak by taky ne… Z těch věčných nervů, mám doma ukázkové až nízké tlaky, u lékaře 140/70, 150/70 😂 😂 😂. Já jsem původně z Olomouce, od r. 2016 Praha :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.3.22 10:34

@Lucinta Jeee tak to je super, že tu mám kolegyni. :mrgreen: :srdce: Přesně jak říkáš, zvládám vše, co se týká oboru, od operací až po ambulantní věci, ale jak dojde na mě, jejda… :lol: :lol: :lol:

Chlapa mám od Zlína, to už do Olomouce daleko není. 8) Jak se ti líbí v Praze? Spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
23.3.22 12:15

@Destiny4974
No, mám to stejně, u cizích naprostý klid a profesionální přístup, ale běda jak jde o mě, nebo mou rodinu :lol: :mrgreen: 🙈, pak jen stres a panika 😇 😱.
Líbí se mi tu, moc, mám skvělého a úžasného manžílka, super tchynku a tchána, jen 3 vchody od nás, takže hlídání bude potom fajn 🙏🏻. Bydlíme v městské části Hostivař, takže přehrada, lesopark a samá pole okolo máme ❤️️. Už se těším, až tu budeme drandit s kočárkem 😇.
Svět je malý, Zlín je skutečně od Ol kousek, já jsem tam dálkově studovala Baťovku/výšku 😇.
A jak jsi tu spokojená Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
23.3.22 12:20

@Lucinta jéé tak to jsem tě nechtěla rozbrečet :lol: :lol: :lol: Pak si pobrečíme když to vyjde ;) :srdce:
@Destiny4974 držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
23.3.22 16:24

Ahojda holcicky, tak uz mame po screeningu a vse vypada dobre!!! 🥳 miminko odpovida 13+4 a ma 7,5cm. Pekne si spinkalo a doktor ho postuchoval, aby nam zamavalo pacickama :mavam: …na 95% cekame chlapecka :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.3.22 16:52

@Babybabe gratuluji, bude to chlapak a hlavně že je zdravé a v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
23.3.22 17:56

@Elkapelka moc ti dekuju, je to krasny obrovsky zazrak :* :srdce:

Příspěvek upraven 23.03.22 v 17:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
23.3.22 17:56