Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@penalda
Moc děkujeme
.
No to je nádherná úroda
, mám radost za Tebe a budu moc držet pakečky, ať je co nejvíce šikovných bojovníčků a ten jeden, nejšikovnější, co už bude s Vámi ❤️️. Moc na Tebe myslím, věřím, že to dobře dopadne
.
@Lucinta Krásná beruška a krásné jméno! Tak ať malá pěkně roste a prospívá. ![]()
@Destiny4974
Moc děkujeme
.
A nesmutni, zlatí
, určitě už si to Vaše vytoužené miminko hledá cestičku k Vám ❤️️. Dobře vím, o čem mluvíš a jak je těžké nenacházet ty //, na které čekáme celou věčnost… Je to boj, bolí to, já vím… ale podívej na mě a na ostatní holky tady, je to tu nakažlivější než omikron
. Nepochybuji, že už je miminko na cestě k Vám, už se na Vás kouká a usmívá a až bude ta pravá chvíle, tak už bude u Tebe v bříšku a za chvilinku i s Vámi doma. Myslím na Tebe a držím všechno co mám, aby to klaplo co nejdříve. Zkus myslet pozitivně, běž pěkně na sluníčko nabít baterky, zaměstnávej se vším, co máš ráda a uvidíš, že tam ty // brzy vykoukáš
.
Příspěvek upraven 23.03.22 v 09:45
@penalda
No to je úžasné, mám ohromnou radost, úplně mi teď naskočil můj šťastný transfer a bulim tu jako malá 😂 ❤️️🙈. Jsem teď pořad naměkko. Každopádně držím vše co mám, aby to klaplo
.
@Lucinta Jsi nejzlatější! Moje racionální já asi zůstalo v Pronatalu, protože jsem zdravotní sestra a vím, jak tohle funguje a co a jak. Dokud se vše týká pacientů, jsem velice empatická, racionální a dokážu si leccos vysvětlit a tak.
Ale jak jde o mě, tak se mi jaksi rozum vytrácí.
Přijdu si jak magor.
Ven bych šla hned! Ale je nás strašně málo, dělám teď furt dvanáctky a domů chodím jak zpráskaný pes. Snad se vysluním o víkendu!
Odkud jste holky? Já jsem původem z Vysočiny a teď Praha. ![]()
@Destiny4974
Naprosto vím a rozumím Ti o čem mluvíš
… 16 let jsem byla ve zdravotnictví… aro/jip, a kupodivu i přes těch 16 let, mám jako bývalá vrchní sestra v těhu syndrom bílého pláště
.
Jak by taky ne… Z těch věčných nervů, mám doma ukázkové až nízké tlaky, u lékaře 140/70, 150/70 😂 😂 😂. Já jsem původně z Olomouce, od r. 2016 Praha
.
@Lucinta Jeee tak to je super, že tu mám kolegyni.
Přesně jak říkáš, zvládám vše, co se týká oboru, od operací až po ambulantní věci, ale jak dojde na mě, jejda…
![]()
Chlapa mám od Zlína, to už do Olomouce daleko není.
Jak se ti líbí v Praze? Spokojená?
@Destiny4974
No, mám to stejně, u cizích naprostý klid a profesionální přístup, ale běda jak jde o mě, nebo mou rodinu
🙈, pak jen stres a panika 😇 😱.
Líbí se mi tu, moc, mám skvělého a úžasného manžílka, super tchynku a tchána, jen 3 vchody od nás, takže hlídání bude potom fajn 🙏🏻. Bydlíme v městské části Hostivař, takže přehrada, lesopark a samá pole okolo máme ❤️️. Už se těším, až tu budeme drandit s kočárkem 😇.
Svět je malý, Zlín je skutečně od Ol kousek, já jsem tam dálkově studovala Baťovku/výšku 😇.
A jak jsi tu spokojená Ty?
@Lucinta jéé tak to jsem tě nechtěla rozbrečet
Pak si pobrečíme když to vyjde
![]()
@Destiny4974 držím pěsti ![]()
Ahojda holcicky, tak uz mame po screeningu a vse vypada dobre!!! 🥳 miminko odpovida 13+4 a ma 7,5cm. Pekne si spinkalo a doktor ho postuchoval, aby nam zamavalo pacickama
…na 95% cekame chlapecka
![]()
@Babybabe gratuluji, bude to chlapak a hlavně že je zdravé a v pořádku ![]()
@Elkapelka moc ti dekuju, je to krasny obrovsky zazrak
![]()
Příspěvek upraven 23.03.22 v 17:56
@Babybabe moc moc gratuluji ![]()
Já jdu za dva týdny, tak jsem zvědavá ![]()