IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4349
22.3.22 07:26

@Lucinta moc gratuluju k holčičce!! to je krásý a to jméno taky :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
22.3.22 20:46

Ahoj tetičky, tak jsme dnes měli 3Dčko a všechny Vás moc zdraví, Sofinka ❤️️😘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
22.3.22 20:54

@Lucinta ta je krasna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.3.22 21:20

@Lucinta ta teda je krásná :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.3.22 22:07

@Lucinta moc gratuluji k holčičce :srdce: Ja si teda druhé neumim vubec představit. Maly trpí na brisko plus pri přechodu na UM prestal uplne kakat, takze ve spojení s těmi kolikami peklo, bez rourky bychom neexistovali. Uz mame 10tydnu, je to silene. Bohužel, tim, ze je predcasny, tak je pozadu s vyvojem zatim, takze musime cvičit atd, ale nechci na nej spěchat nebo do neceho na silu nutit, napr co se tyce paseni konicku. Doktorka dnes jen chvalila, mame 5kilo a 60cm, Robin ma pribirat vic nez normálně narozene dite kvuli tomu psycho motorickému vyvoji, ja se totiž s tim jeho pribiranim dost desila ale dr me ujistila, ze presne tady musime smerovat aby nabral silu, ze jeho 5kilo neni jako 5kilo u normálně narozeneho miminka. Uz se na nas krasne vedome usmiva a zachrana je kocarek, auto a nositko :D
Vsem ostatním moc gratuluji k povedeným miminkum :srdce: Všechny Vas ctu ale nekdy je to opravdu sileny mazec a nestiham se vubec zapojovat. Prvni mesic byl pohodicka, ted uz chce Robik stale vic a vic pozornosti, takze nekdy fakt nestiham :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
23.3.22 06:09

@Majdasss @Elkapelka @Nikca7
moc děkujeme, holčičky 😘,

@Nikca7 no fotečky nádherný, oběma Vám to moc sluší a Robí vypadá spokojeně, že by ani člověk nehadal, že má nějaké trápení… Věřím, že se brzy vše uklidní a bude hej a pěkně si to spolu budete za odměnu užívat. Přeci jen, teprve se brouček učí na tom světě fungovat a bolístky a trápení ještě neumí ani chápat a reagovat na ně jinak, než pláčem. Důležité je, že si s tím oba umíte poradit a pak má na tvářičce spokojený úsměv šťastného miminka 😍 ❤️️. Přeji hodně sil a co nejméně starostí :kytka: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
23.3.22 06:11

@Linusren
Moc děkujeme :hug: :kytka:, no konečně se umoudřila a ze včerejška máme i fotku pipinky 😂 z 3Dčka, “pro jistotu”…
Jakpak Ti jdou svatební přípravy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
23.3.22 06:50

@Lucinta @Nikca7 teda holky, mam z vas opravdu uprimnou radost. Je dojemné videt, jak se tu postupne vyviji nove a nove životy :hug: :srdce: obe mate prekrasna miminka :*

Dnes v 15h jdu na prvotrim. screening, tak na me moc myslete, jsem z toho cela nervozni. Doufam a verim, ze nas cekaji jen a jen ty nejlepsi zpravy 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.3.22 06:59

@Babybabe držím palečky a neboj vše bude v pořádku :hug: ale chápu nervózní jsem byla také a to čekání do 13:15 bylo nekonečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
23.3.22 07:02

@Elkapelka dekujiii :* a zrovna dneska se musim jak na potvoru vzbudit uz v sest a mam to jeste delsi vid 😅 no jeste jdu na prohlidku k obvodni ted dopoledne, tak aspon trosicku zabiju cas. Pak si dam vyvar a buchticky s kremem ze vcera a pomalou prochazkou vyrazim na kliniku. To je taky dobra pul hodina cesty plus si necham fora 10minut. Takze vlastne uz se ted jen vykoupu, najim, oblecu a jdu ze jo 😂 …uz se uplne vidim, jak tam cekam cela naprdena na manzela a prijdeme zase pozde, je to expert, vsude jezdi na doraz, jak nestiha :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.3.22 07:23

@Babybabe aspoň tam může být s Tebou :srdce: třeba dnes překvapí a bude včas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
23.3.22 07:57

@Lucinta moc gratuluju k holčičce :srdce:
@Nikca7 neboj on to všechno dožene. Jinak my vyzkoušeli minimálně 4 druhy UM než mu to sedlo. :hug:
Včera jsem byla na opu tak jsem zvědavá co se dneska dozvím. Měla jsem 17 vajíček z toho 7 zralých a zbytku nechávali čas na dozrání. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
23.3.22 08:17

@Babybabe vse bude v poradku, budu na Vas myslet :srdce: tesim se na pozitivní zprávičky :) @penalda my mame momentalne třetí Bebu Sensitive a asi si tohle UM seda nejlépe, Kendamil predtim bohužel. Dnes se mi dokonce po masazi briska sam vykakal, takova radost z ho*** :lol: Joo, verim, ze to dozene, akorat uz slysim ty chytre řeči kolem : a nemek by delat tohle a tamton? To moje dite uz tohle delalo mnohem driv. Atd, atd :D @Lucinta vcera jsem si na tebe vzpomela, byli jsme se známýma posedet a maji Sofinku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.3.22 09:23

Ahojky holky! Tak jak se všechny máte? :srdce:

Na mě to dneska tak nějak všechno dolehlo. Sedím v práci a přemýšlím nad vším a vymýšlím zbytečný scénáře.

Moje poslední menstruace byla 5.3.22, 15.3.22 jsem byla na UTZ, na pravém vaječníku dva folikuly 16,5 mm. Další den 16.3.22 jsem si mezi 17-18 hodinou píchla Ovitrelle. Pak v pátek 18.3.22 bylo IUI. Normálně na sobě ovulaci poznám, protože mívám velké bolesti a návaly a tentokrát nic, tak fakt doufám, že vše proběhlo jak má.

Další menstruace by měla dojít kolem 27.3.22, mám kratší cykly a většinou ovuluji kolem 8. dne. Jen teď se to trošku posunulo. Takže to vychází někdy na neděli, ale to ještě nemá cenu testovat, to je brzy.
No a dneska je to 5 dní od IUI a mě pořád pobolívá břicho na pravé straně, mám takový divný návaly, tak to asi bude ještě ten Ovitrelle že? Dneska je to vlastně týden od jeho píchnutí.

Jsem z toho teď celá nervózní, přítel to prožívá pomalu víc, jak já a víme všechny jaké je to zklamání nenajít ty vytoužené //. Omlouvám se za román, muselo to ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
23.3.22 09:23

@Babybabe
Moc děkujeme, broučku :hug: :kytka:. Moc a moc držím palce a myslím na Tebe, ale bude to v pořádku 😘 o tom nepochybuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí