IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
621
31.3.22 14:46

@Majdasss Myslim, ze ano, pokud cekate kluka. Holcicky jsou k rozeznani az pozde :) nas chlapecek byl na 95procent k rozpoznání 13+4 a uz 14dni predtim mi doktorka naznacila, ze tam neco vidi a ze pristi uz se to na tuty dozvime:) Jestli se trefí, to uz samozrejme netusim, ale vzhledem k modre vybavicce doufam, ze ano :lol: a kamaradce rekli kluka taky hned na prvnim screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
31.3.22 17:05

@Babybabe jeeee, tak to dám ve středu vědět :andel:
Mám tušení na chlapečka, ale uvidíme uvidíme :srdce:
Opatruj se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
31.3.22 19:51

@Majdasss drzim palecky, at je vse v poradku a splni se ti prani :* Dej vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
3.4.22 11:34

Ahojky zlatíčka, tak u nás to nevyšlo. Takže tento měsíc dáme další pokus a uvidíme. Děkuji všem, co jste na nás myslely. :srdce:
Holky pily jste některá kontryhelový čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
3.4.22 13:40

@Destiny4974
Ahoj zlatí, to mě moc mrzí 🥺, ALE, hlavní je, že to řešíte, pěkně se to pošťouchlo a miminko už je určitě někde pěkně na cestě a šmáruje si to přímo k Vám. Nám to sice trvalo, ale pak to stojí za to :hug:. Pomalu budu končit 7my měsíc, jsem v 29tt, strašně to letí 🙈 😱 😂.
Já kontryhel chvilku pila, ale těžko říct, jestli pomohl, nepomohl 🤷🏼‍♀️… v tu dobu jsem i brala 1× denně listovku 10ku, 1× týdně vit D Axionu 7000j oboje z caru, na předpis. A vit na podporu početí od chytreho miminka, Superfolin. Je pravda, že v té době 2× vyšlo iui, ale bylo z toho biochemko a potrat :,( … Pak jsem při ivfku nepila, sliznice byla krásná i tak a zadařilo se :dance:.
Každopádně já vyzkoušela taky vše možné i nemožné, užívali jsme s manželem i macu, půl roku, snědla bych i žižalu, když by mi někdo řekl, že to pomůže :mrgreen:. Tak něco z toho asi pomohlo :kytka:. Moc držím palce, ať je cesta za miminkem co nejkratší 🙏🏻 🍀 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
4.4.22 08:27

@Destiny4974 ahoj :mavam: to mě mrzí, že to nevyšlo :srdce: ale mysli pozitivně a příští měsíc se zadaří :* znám tyhle stavy a není to nic příjemného :) my ted připravujeme svatbu a na podzim nás čeká IVF :)
jinak jsem jen zkoušela nějaké kapky kontryhelové jeden nebo dva cykly, ale netuším, jestli to mělo nějaký účinek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
4.4.22 09:38

@Destiny4974 Dobre ranecko, moc me to mrzi, vim, jake prozivas zklamani. Neboj se, neni to ale na dlouho, miminko prijde, o tom jsem prescedcena!!! :* Podivej se na me, uz zacinam 16tt a taky to vypadalo, ze nas stesti nikdy nepotká :hug:

@Linusren Nejaky pokrok se satickami? Co účes, vybrano? To bylo snad to nejhorsi. Byla jsem na ctyrech zkouskach a jedno horsi nez druhy, pekne jsem to oplakala a eeeejhle, vyresil to kvalitni přícesek :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
4.4.22 12:25

@Babybabe děkuji za optání! na šatičky jdu za 14 dnů a uvidím, jestli něco vyberu :mrgreen: trošku se bojim, že nééé, ale nechám se překvapit. Jinak účes budu ladit až podle toho. Mám málo vlasů, takže příčesek určitě budu potřebovat :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
4.4.22 13:26

Tehotenska poradna

Ahoj holčičky :srdce:
Tak mám za sebou první tehotenskou poradnu.
Jsem dnes 12+1tt a miminko je v pořádku :srdce: měří 6cm a srdíčko mu tam krásně buší.
Křeč z minule mám v pořádku, jen mi vysly trochu snížené hormony štítné žlázy, což prý zatím řešit nebudeme, je to jen o trochu, no a ještě jsem měla minule hnis v moči, což už dnes ne, tak to prý mohl být malý zánět, jak si to tělo zvykalo, tak snad v pohodě :srdce:
Jinak na screening jdu ve středu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
4.4.22 18:20

Ahojky holky. Moc všem děkuji. 13.4 mám další UTZ po menstruaci. Dostala jsem Trozel na podpoření ovulace. Tak snad to tentokrát bude ten náš měsíc a vyjde to. :srdce:

Moc zkušeností s Trozelem jsem nenašla. Neměla jste některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
4.4.22 18:33

@Lucinta Jsi zlatíčko. Děkuji za podporu! Hlavně tobě zdravíčko, ať miminko krásně roste a vše je v naprostém pořádku. :srdce:

Já si zase nechci moc brát do hlavy, že když budu pít čaje, brát bylinky, modlit se při úplňku a já nevím co za čakry, že to vyjde… Byli jsme teď oba dost zklamaní. Test byl nakonec slabě pozitivní. Ale MS došla po pětidenním zpoždění.

Každopádně budu věřit, že alespoň folikuly budou fajn a dál se uvidí! :oops:

Ale naprosto rozumím té ochotě vyzkoušet vše! Měla jsem to tak u prvního synka.
Taky to tak trvalo a teď se historie opakuje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
4.4.22 18:35

@Babybabe Mám ze všech takových pozitivních zpráv obrovskou radost. ❤️️ A děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
6.4.22 12:05

1.screening

Ahoj holčičky,
Tak 1.screening dopadl dobře, krev i ultrazvuk jsou v pořádku :srdce:
Jsem 12+3tt a miminko měří 6,7 cm
Zde posílám fotečku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
6.4.22 12:27

@Destiny4974 zkušenost s Trezolem nemám.. Nemáš na mysli Letrozol? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
6.4.22 12:28

@Majdasss jéé to je moc dobrá zpráva :srdce: tak super a už si můžeš trošku oddychnout :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí