IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
7.4.22 11:21

@Babybabe já si vždy právě o fotku musím říkat hned jak si sedám a posledně se prcek mrskal, že je fotka taky nic moc. Ale je fakt, že mě doktorka nějak neodbivala. Trpělivě odpovídala na mé otázky a i se snažila podívat na pohlaví v klidu, ale říkaly že bylo ještě brzo, ale stále to vypadalo na holčičku. Posledně jsem si šla jen pro výsledky jater bez objednání a myslela jsem, že mi dá jen papír a místo toho si mě pozvala dál, vše vysvětlila, že je to lepší a tak a zeptala se zda něco ještě nepotřebuji a to bez čekání. Ale jsou doby, když mě nechala čekat i hodinu objednanou a těhotnou, to bych taky vraždila, ale jinak byly se sestrou milý. Jediný minus, že neberou telefony pořádně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
7.4.22 12:15

@Elkapelka ale jo, za to pohlavi bych se nezlobila, ale nelibi se mi ten celkovy pristup. Sla jsem na cas, na vse odpovi, ale citim tam fales a lhostejnost uz doby planovani tehu. takze jsem to razantne vyresila a prehlasila k dr, kterou mam 5min pesky od bytu a jeste ma certifikaci na screeningy. Od kamaradek sama Chvála na empaticky pristup a profesionalitu, tak snad nebude hur :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.4.22 13:02

@Babybabe dobře ty, já budu časem taky změním Dr. Protože nejspíš koncem května se stěhujeme mimo Prahu do Kladna. Vyšel nám nový větší byt a to jsme hledali jen měsíc :lol: ale je to pálka a většina úspor šla do bytu, takže teď budeme muset šetřit na mimiska, naštěstí kočárek koupi mamka, podle mého výběru 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
7.4.22 13:55

@Elkapelka no, rikam si, lepsi to rozseknout hned a mit moznost byt spokojena nez byt u dr, na kterou neustale nadavam. Snad ten odchod probehne bez vetsich konfliktu, sestra bude asi pekne neprijemna, chodim tam uz asi 15let…jeee, nove bydlenicko, tak to gratuluji a at se hezky bydli 😘 tak nase hledani bytu bylo tedy delsi, asi 2,5roku, nic nam nebylo dost dobry :))..jeee, ty nase maminky jsou hodny, moje mi taky koupila kocarek a v tydnu uz nam prislo i vajicko od cybexu. Jak jsem doma lenosila, poridila jsem skoro celou vybavicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
7.4.22 15:16

@Babybabe jeeeee, to mě mrzi…ty doktoři jsou fakt někdy na pěst… nechápu, že tu práci vůbec dělá, vždyť by měla být empaticky… achjo, úplně ti rozumím, že jsi z toho smutná, vždyť jednou za měsíc by mohla být příjemná a pečlivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
7.4.22 16:36

@Majdasss ona se usmívala, ale bylo to takovy neuprimny :/ jak rikam, mam ted porovnani s carem, kde byli fantasticky a nehodlam delat zbytecny kompromisy 💪 navic se mi vubec nelibi, ze mi termin dalsi kontroly oznamila a vubec se neptala, jestli muzu :roll: takze at jsi trhne, prcham doslova o dum dal a zacinam se tesit na druhy screening 10.5. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
7.4.22 17:27

@Babybabe určitě je dobře, že si utekla, žena v těhotenství má mít nejlepší péči!!!
Já jdu 9.kvetna :D, tak to jsem zvědavá, co budeme mít obě za novinky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.4.22 17:51

@Babybabe jeee tak máme druhý screening úplně stejně, taky mám 10.5. tak doufám, že dopadneme na jedničku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
7.4.22 17:57

@Majdasss @Elkapelka jeee, to je supr holky, ze to mame takhle u sebe 😍 a kdy ze mate termin porodu? :lol: pro pobaveni posilam aspon foto dnesniho packoveho mavani 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.4.22 18:09

@Babybabe ja mam termín 22.9. ty jo hustá ručka, já byla na gynde brzo tak mám ještě celého celkem malého mimiska, i když mazleho, takže taky síla. Na gyndu jdu teď 20.4., ale viděla jsem prcka i v pondělí na utz jater na gastru, to tam projížděla tak rovnou ukázala i mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
7.4.22 18:43

@Elkapelka je to zazrak, ze v nas rostou budouci clovicci vid :srdce: To se mas, ja ted mesic bez kontroly chjo, ta dnesni me vubec neuspokojila :,( uz jsi zacala nakupovat nebo se jeste drzis?:) smaz tu fotecku, asi jsi prehledla, ze tam mas v záhlaví informace o sobe 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.4.22 18:48

@Babybabe díky, nevšimla jsem si. No já si zatím koupila jen dudlika po prvním screeningu. Právě se držím a čekám do druhého screeningu, pak už začnu nakupovat. Hlavně plno věcí dostanu od příbuzných, i prebalovak a postýlku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
7.4.22 20:00

@Babybabe krásná ručička :srdce: taky jsme včera viděli na screening, dokonce byly i krásně vidět kosti na hlavičce :srdce:
Já mám 12.10. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
8.4.22 07:38

@Elkapelka tak to jsi dobra! Mne jak zacalo byt lip a vysel hezky screening, zacala jsem radit jako cerna ruka :mrgreen: taky spoustu veci podedim, ale i tak to je kramu, ze jeden nestaci zirat :D

@Majdasss a hned jsi klidnejsi po te velke kontrole vid? :* a uz vymyslite jmena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
8.4.22 08:19

@Babybabe ano, jsem :srdce:
Už máme- Natalka nebo Danecek :srdce: a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí