IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4349
19.4.22 08:30

Holčičky, doufám, že jste si všechny užily Velikonoce a nedostaly jsme moc na zadek :mrgreen: já jsem v jednom kole, tak nějak nestíhám :mrgreen:..

@Nikca7 úžasný Robík :srdce: to je neuvěřitelný, jak je velký a že už je tu s vámi 3 měsíce :kytka:
@Lucinta ty jo, to už máš opravdu za pár 8o :srdce: :lol: hrozně to uteklo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
19.4.22 12:39

@Lucinta brisko nas stale trapi ale uz je to lepsi, casto masiruju podle masaze od fyzio a skoro vzdy se pak i vykaka a je klid :) Celkove si vse nejak sedlo, každopádně to neznamena, ze kazdy tyden neprijde nějaký problém :D Ted to byly 3 dny uspani na noc a za 15min hned buzení a uspavani nanovo :D By me slak trefil ale nevadiii, vzdycky musi byt neco a ted uz me to nerozhodi, 6ti nedeli byl ale des, to bych hned bulela :D Tak cekam, co si na me pripravi ted :DJsem rada, ze sis na me vzpomela skrz holeni :D :D Vzpomeň si na me az ji po porodu zase hezky pozdravís a nezapomen ji za vse poděkovat! :D ato jsi dobra s tim cvicenim atd, me od 25tt strasne tvrdlo bricho po mensi prochazce, takze jsem moc nikde nechodila,..Ke konci uz stejne otikaly nohy a proste vse uz bylo nic moc. Jaky ma mala vahovy odhad? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
19.4.22 13:36

Ahoj holky, dnes mám za sebou konzultaci na IVF. Druhy-třetí den cyklu mám začít stimulovat( gonal do břicha) 4 den pak kontrola…mate rady, zkušenosti nebo pozitivní správy ze Vám to vyšlo? Hodně blbě zvládam jehly. Dekuji za Info😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2232
19.4.22 14:23

@Dani52
Ahojky, to jsou skvěle zprávy 🍀 🙏🏻 ❤️️. Já stimulovala taky Gonalem, neboj se zlatí, já jako správný zdravotnik ty injekce raději picham do ostatních, než do sebe 🙈 :mrgreen:. Pořád musíš mít v podvědomí, že to má smysl, že víš proč to děláš, že tu za chvilku bude s Vámi uzlíček radosti a lásky, co za to stojí. Já na to nepřestávala myslet ani na chvilinku a možná i díky tomu, jsem stimulaci na ivf zvladala lépe, než iui. Ale poslední den stimulace, respektive poslední injekce mi spustila vodopád slz radosti, jak jsem byla šťastná, že už je to za mnou a že jdeme za 2 dny na to 😇 🙏🏻.
Vyhovoval mi přesný rozpis a plán, že jsem věděla co mě čeká a odškrtávala jsem si dny. Doporučuji relax, procházky, ozdravit jídelníček, mě doktorka doporučila i proteinovku, výrazně snižuje riziko OHSS a navíc zvyšuje úspěšnost ivf až na 80%.
A mě vše pomohlo… Vyšlo nám první IVF a první ET. 😇 ❤️️🍀
Věřili jsme tomu a zadařilo se, v červnu už bude Sofinka s námi a my nejšťastnější rodiče na světě ❤️️. Přeji Ti hodně štěstí a krásnou úrodu. :kytka: :hug:
Kdyby cokoliv, klidně se ptej, pokud budu vědět, rada poradím, pomůžu 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
19.4.22 15:03

@Lucinta moc Dekuji za krásný slova, já len doufám ze to zvládnu. Tu proteinovou si držela v době stimulace nebo dýl? Případně mas nějaký jídelníček?😘 já hlavně doufám ze se to povede, 3 IUI a nic😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
19.4.22 15:21

@Dani52 stimulace je hracka 🌷. gonal ma mikro jehlicku a kdyz si chytis spicek, tak nebudes noc citit 🤗. ja ted cekam jeste na vysledky nejakeho vysetrni a pak bude ket. nam bohuzel et nevysel, jelikoz jsem chytila covid :(
ale drzim pesti, holkam to vetsinou vyjde 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2232
19.4.22 16:03

@Dani52
Nemáš vůbec za co :hug:, to je samozřejmost, naprosto přesně vím, jak Ti je a co prožíváš… Jak píše @Petrolejkaa, pero Gonalu má malilinkou jehličku, kterou ani necitis a v bříšku/špíčku nevidíš a když jsem to zvládla já, (jak je známo, tak zdravotníci jsou nejhorší pacienti :lol: ) tak už každá 🙏🏻. Žádný extra rozpis, nebo jídelníček jsem nedržela, jen prostě navýšila proteiny = libove maso, kvalitní šunky, sýr, vajíčka na 1000 způsobů, ale třeba i hummus, kefiry, jogurty, tvaroh, kopa zeleniny a trocha ovoce, téměř žádné přílohy/sacharidy.
Takže snídaně třeba jogurt s tvarohem, bobulove ovoce (borůvky, maliny, jahody), nebo vajíčka a kopa zeleniny, oběd maso a dušená zelenina, svaca třeba kefír a zelenina, nebo ovoce, no a večeře třeba zeleninovy salát a tunak.
Taky se doporučuje během ovulace a pak uhnizdeni jist čerstvý ananas, na tom jsem docela ten týden po odběru vajíček ujížděla 😇. Jinak pro mě extra problém držet proteinovku nebyl… Já nějak neholduji pečivu, příloham, atd, už roky, všeobecně mouce, sacharidum, díky tomu jsem za rok dala dolu přes 20kg a váhu si hezky držela, pravda teda do stimulace a těhotenství :mrgreen:, ale 8my měsíc a + 8/9 kg, žádná tragédie. Snad z toho za měsíc už nic hrozného nebude 🙏🏻. My měli taky 3× iui, 2× to sice vyšlo, ale v začátku to nedopadlo…
A vidíš, pak chvilku pauzička a pak to prostě klaplo ❤️️🙏🏻 🍀. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.4.22 08:14

Ahojky tak já měla kontrolu v poradně a vše je v pořádku. Dostala jsem další balíček a fotečku. Akorát ji neměřila, tak snad odpovídá. Jinak jsem zhubla 4 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
20.4.22 08:23

@Elkapelka Ahojda, jeee ty se mas, taky uz bych potrebovala nejakou uklidňující kontrolu. Ceka me az 10.5.druhy screening, a to rovnou u nove pani doktorky, tak jsem zvedava, zda si polepsim 🙏 mimisek vypada moc spokojene! To mi vysvetli, jak jsi mohla zhubnou? Na me prisly sileny žranice se sladkym, takze kynu :oops: zitra v podstate zacinam paty mesic a brisko se konecne zacina ukazovat, obzvlaste po jidle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
20.4.22 08:31

@Elkapelka krása, moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
20.4.22 08:32

@Babybabe jee, ty mas hezké bříško, já jsem dnes 14+3tt a mám spíš takový špek :lol:
A neboj, taky žeru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.4.22 08:56

@Babybabe no ty si hubená od začátku, krásné bříško, takové mám taky po jídle. Já začínala s nadváhou a pak po těch špatných jaterních testech, jsem omezila tuky a to dost ve velkém. Jinak na sladkém taky ujizdim, ale výhoda je, že toho moc doma nemáme. A v kolik máš 10.5. screening, já právě taky mám 10.5. v 13:15 a konečně už tam se mnou bude moc být chlap :) jinak já jsem 17+6. Já jsem si pořídila ten angelsound, abych se právě aspoň uklidnila, že bije srdíčko. Ale používám ho 2× týdně :roll: dokud neucitim pohyby, což jen tak nebude, protože mám placentu vepředu. Jinak ty kontroly za měsíc jsou děs. Přitom další mám zase jen 8 dní po screeningu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.4.22 08:57

@Majdasss děkuji, neboj špek se brzo zakulatí, ono to zatím i u mě vypadá jen jako velké prejedle břicho, kdyby nebylo jiné naopak, tak by to ani nebylo poznat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
20.4.22 09:02

@Elkapelka ježiš fakt 4 kg si zhubla?? to je mazec teda :mrgreen: gratuluji k další úspěšné kontrole! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
20.4.22 09:02

@Babybabe ty jsi hubenourek! to bych vůbec neřekla, že budeš začínat 5 měěsíc 8o kde máš to miminko?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí