Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinta ooo nádherné fotky! Moc vám to s manžílkem sluší a tobě taky! ![]()
Ahoj holky. Moc děkuji za milá slova. ![]()
V pátek v 10 jdeme na IUI, mám jeden pěkný folikul na pravém vaječníku. Tak snad to bude ten vyvolený.
Dneska píchnu Ovittelle.
@Elkapelka Na ty první kopance si dobře pamatuji. Je to neuvěřitelný. ❤️️
Držím všechny palce, ať vše dopadne na výbornou. ![]()
Ahoj holky,
Jdu si k vám pro radu. Už jsem v 16+3 tt a zatím všechna vyšetření dopadla dobře. Vše negativní. Jen v 8tt mi brala sestra u mé doktorky asi 5 ampulek krve a když byly výsledky, tak mi tam vyšla hodnota štítné žlázy 0.36miu/l, což je prý trochu hranicni, ale řešit to nemusíme, že se to v 1.trimestru stává. Nicméně jsem se o tom bavila se známou a ta říkala, že by mi měli udělat kontrolní odběr a eventuálně poslat na endokrinologii…tak jsem z toho trochu vystresovana…ale pondělí jdu do těhotenske poradny, tak nevím, zda se mám doktorky zeptat
co myslíte??
@Majdasss ahoj, myslím, že to bude v pořádku, horší by bylo, kdybys to měla opačně a měla tsh příliš velké, navic teď už si začne miminko i vytvářet vlastní hormony, tak není se čeho bát, jestli nemáš problémy ty, tak bych to nehrotila. Zeptat se doktorky, ale pro klid můžeš, já se taky občas ptám jak tydyt ![]()
@Elkapelka moc děkuji za uklidnění ![]()
Mně to vyšlo takhle nižší v tom 1.trimestru, kdy mi i bylo fakt zle a ty hormony se asi celkově dávaly dokupy
. No a sestřička to jen zmínila, že je to hraniční, ale právě vlivem vysokého Hcg se to stává. Teď už mi je dobře, občas žaludek na vodě, ale jinak o 100% lepší ![]()
Já také, ale lepší se zeptat, než být ve stresu, že ![]()
@ Lucinta krasne fotecky, slusi vam to obema ![]()
@Destiny4974 drzim vsechny palecky, aby tam dnes doplula ta spravna mrska!!!
Jinak moc vsem mavam z domaciho lezeni. Posledni dva dny byly hodne narocne. Ve stredu nad ranem mi zacalo byt dost zle- svalova unava, teploty, zimnice, ukrutna bolest hlavy. K veceru se to dovrsilo zvracením, tak jsem volala na zdrav.info, co jako tehotna muzu za davky leku a rekli “okamzite do nemocnice”. Tak me odvezla rychla na infekcni, kde mi rekli, antigen mam negativni a krome zarudleho krku na me nic nevidi. Soupli mi dva paraleny, ani kapacku a cus domu. Kdyz jsem vylezla z budovy, prisla mi zprava ze jsme pozitivni, tak jsem se zase vratila a sestra at stejne jedu domu a prijdu na kontrolu druhy den. Po desáté mi volali z nemocnice, ze se spletli, ze jsem pcr negativni…vcera cekani na infekcnim 2,5h a rekli mi, ze krome lehkého zvyseni nekterych hodnot na me nic nevidi a mam jen lezet a odpocivat. A jak to dopadlo? Dnes se citim o 100procent lepe, jen se motam z tlaku a boli me hlava. Nicmene jsem si udelala samotest a ten vysel pozitivni. Tak uz nevim, jestli se smat nebo brecet, kdyz mi to doktori nechteli verit…
@Babybabe ty blaho, chudáčku, ono ani ten PCR není vsespasny. Tak snad už to bude jen lepší. Držím palečky, ať už je jen dobře
nakonec můžeš být ráda, že PCR negativní, aspoň tě nehodili do izolace ![]()
@Elkapelka diky moc, citim, ze ted uz to zacina ustupovat a bude dobre, ale nervy to teda byly. Obzvlast s tim arogantnim pristupem, co v nemocnici na prijmu meli
presne, jak rikas, podle nich jsem negativni, tak se rozhodne na dalsi pcr nepozenu a budu doma tak dlouho, jak sama uznám za vhodne.
@Babybabe Ahojky. Moc děkuji. Mam to za sebou. Říkala, že je tam krásný ovulační hlen, tak uvidíme za 14 dní. ![]()
Ty brďo, ty si užíváš, hlavně odpočívej teď, snad to bude brzy dobrý a uleví se ti.
Ty testy jsou všelijaký. Kolikrát nám to v práci házelo falešný výsledky. ![]()
Držím palce, aby se covid nekonal. A kdyby, tak jen lehounký průběh.
@Babybabe teda, to jsi chudinka…člověk už ani pořádně nevi, čemu má věřit a je z toho akorát vystresovany…každopádně je dobře, že ti výsledky nevyšly nějak zle, I když je to nepříjemné…tak hlavně odpocivej a jistě bude brzy úplně dobře ![]()
@Linusren je to rostak cim dal vic
Snad si za nejakou dobu budu moct dojit aspon na tu jogu 1× tydne
A kdy mate termin? Ja s etaky strasne tesim az budu plánovat svatbu, ale zaroven mam nervy, ze toho bude strasne moc. A na dovcu jedete kam? ![]()
@Majdasss s tim zavislacenim mas pravdu, uz ted potrebuje koukat a objevovat vse okolo, tak si rikam, ze za chvíli uz hi nebudu vubec zajímat
Tak to asi budu muset poridit to druhe casem, protoze je mazec, jak to silene utika
Tyyyy jo, 15tt, to to leti..Za chvíli budou pohyby, to bylo krasnyy
A vse bude urcite v pohode ![]()