Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Babybabe nam nedelaly dobre Bella Happy a Pampers. Jsme spokojeni s Kolorkami, hlavne pak pro vetsi deti Kolorky Night celou noc vydrzi a nebo z DM Babylove. Mela jsem i vzorek Dada ajednu plenku a byla fajn pruzna
Kazdopadne každému dítěti sedi neco jineho..
@Lucinta mas nadherne fotecky, moc ti to s manzelem slusi
Srsi na me z fotek laska, pozitivní energie, harmonie a soulad.
Brisko krasne vyrostlo
Uz tady bude Sofinka každou chvíli s nami, jupiii ![]()
A uplne si vzpominam, na ty neduhy ke konci.. Curani byl horor, podarilo se i 15× behem 5ti min treba
A ty tlaky po celem dni byly taky nic moc.. Ale to uz nejak dokopete ![]()
@Nikca7 přesně, v pubertě se nás ani nedotknou
musíme si jich užívat, dokud jsou maličký, už se na to taky těším ![]()
Jojo, na pohyby už se těším
občas mám pocit pri curani, že mi tlačí na mocak ![]()
V pondělí se zeptám na pohlaví ![]()
Určitě bude, prý se zo v 1.trimestru stává ![]()
@Majdasss a co by sis prala vice? Hlavne at je to zdrave, jasny, ale stejne si podvedome kazda prejeme neco o trochu vic. ![]()
Pri curani jsme mela to same a potom i bez curani a musela jsem bezet curat a dve kapky. ![]()
@Nikca7 ja podvědomě asi víc chlapečka a manžel holčičku, tak uvidíme ![]()
Přesně
i se dvěma kapkama jdu
a to bude hůř jeste ![]()
Vám řekli kdy, co čekáte??
@Nikca7
Moc a moc děkujeme, jsi zlatá
, no je fakt, že bych toho mýho úžasňáka kolikrát láskou sežrala ❤️️😍. Prostě jsme se hledali, až jsme se našli 🙏🏻 🍀. Jo, na wc jsem rozhodně víc často, než bych chtěla 😂. Občas mě zabolí záda, když dlouho stojím, hodně chodím, občas otečou nohy, ruce, ale to k tomu patří a bříško mi fakt za poslední 3 týdny docela poskočilo, trošku už mě na pohybu omezuje, tkaničky si skutečně v předklonu už nezavážu, ale začíná teplo, takže přijdou k dobru nazouvaky, žabky a sandálky, na to se těším 🙏🏻 😀. 34tt, no, už to není úplně sranda, ale opravdu si těhu užívám a už se na tu naši princezničku moc těšíme. Teď užíváme poslední dovču ve 2, na chalupě, 2 dny jsem si střihla 12ku a prala, sušila a žehlila vše na Sofinku, nikdy bych nevěřila, že muže žehlička udělat mozoly, no… může
. Ale jsem nachystaná, už jen doma uklidim do skříni, povleču postýlku a kolibku, dočančam, dochystam věci do porodnice a můžeme jít na to
.
Pořád nechápu, jak je možné, že to tak uteklo, končím 34tt a 8my měsíc a picnu se z toho 😂 🙈.
Holčičky,
Mám na vás otázku…proplatila některé z vás VZP 1.screening po předložení dokladu?? Já jsem na něm byla 6.4.a pobočku máme ve městě a mně se tam nechce jezdit zbytečně ![]()
@Majdasss
Já mám OZP, po vykázání prvotrim. vyšetření a vystavení těhu průkazky mi automaticky naběhly body za těhu a ve vitakartě jsem si on-line zažádala a do pár dní mi přistály penízky na účtu. Takto vždy praktikuji se vším, jakoukoliv změnu, proplacení čehokoliv, stačí foto/scan dokladu, potvrzení, smlouvy, atp. Na pobočce jsem nebyla nikdy, co mám OZP
a to mi naprosto vyhovuje 😇.
@Lucinta paráda, moc děkuji ![]()
My tam asi skočíme po 2.screeningu 1.6.,máme pobočku hned vedle Gennetu, tak není problém ![]()
@Majdasss
Není vůbec za co, myslím si, že pokud to má pojišťovna mezi benefity/příspěvky, tak nebude problém proplatit asi nikde
. Jinak to máš super, že to máš při cestě = blízko. Já už jsem taková, že ve všeobecnosti úřady a vyřizování, kde musim být fyzicky a ztrácet tam čas, mladí a nervy nemám moc v oblibě 😇 🙈. Dělají se mi už jen z té představy pupinky 😂. To mám ale celý život…
@Lucinta jojo, problém to nebude ani u VZP ![]()
Máš pravdu, taky mě to občas s**e
ale když to bude při cestě, tak to s manželem dáme ![]()
@Majdasss mám VZP a jen jsem poslala účtenku a fotku přední strany tehu průkazky přes mojeVZP a do měsíce poslali penízky. Ve VZP jsou teď furt fronty, tak to takhle bylo jednodušší ![]()
@Elkapelka tyjo, to je mozna lepší nápad
![]()
Děkuji!!! Já si tu aplikaci asi budu muset nainstalovat ![]()
Manžel ji má pošta mu dovezla do vlastních rukou nějaký kód, tobě taky?? Kvůli tomu se mi do toho nechce ![]()
@Majdasss já si to tenkrát zřídila na pobočce, když jsem tam byla kvůli něčemu jinému, ale přes tu poštu je to asi jednodušší.
@Nikca7 temrín máme 20.8.
už je to celkem za rohem
hodně věcí si děláme sami a musím říct, že jsem ráda, že jsem s tím začala celkem brzo, takže si vše postupně v klidu dělám
na mini dovči pojedem už ted - květen a červen a červenec, ale v září k moři zatím ještě nevíme kam ![]()