IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
16.5.22 12:21

@Majdasss tu neschopenku můžeš ukončit před mateřskou s dovolenou vybrat, nebo vybrat dovolenou po mateřské než půjdeš na rodicak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.5.22 12:40

@Elkapelka to je fakt, to mě nějak nedošlo :D takže až mi doktorka vypíše mateřskou, tak půjdu za zaměstnavatelem a buď vyberu, nebo tedy před tím rodicakem. Děkuji :srdce: a na pracáku nebude vadit, že nebude rodicak navazovat na mateřskou?? Že bude mezitím dovca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
16.5.22 12:50

@Majdasss nebude, nejspíš to taky tak udělám, celou si ji vybrat nestíhám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.5.22 13:16

@Elkapelka tak paráda :D moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
16.5.22 18:30

@Majdasss
Ahojky, já to měla podobně, taky dost dovči 😇, vyčerpala jsem 2 týdny teď v dubnu, před nástupem na mateřskou a zbytek vyberu před rodičákem. U nás se stačilo domluvit a nebyl problém 🙏🏻 :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.5.22 19:43

@Lucinta děkuji :srdce: Já to udělám asi podobě, u nás se taky v klidu domluvím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.5.22 20:14

@Lucinta jo a ještě otázka prosím tě…když jsem tedy na neschopence, tak za mě zdravotní a sociální platí stát?? Když jsem chodila do práce, tak jsem věděla, že se to strhává z hrubé mzdy, ale ted jak je vše elektronické, tak nemám přehled :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
16.5.22 22:04

@Majdasss
Ano ano, přesně tak, jak píšeš, neschopenka, mateřská, rodičovská, to jde ze státního, tudíž je to o zdrav+soc okleštěné a Tobě jde na účet už pouze peněžitá podpora. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
17.5.22 07:52

@Lucinta moc děkuji :kytka: přijdu si někdy jak blbka, ale dokud jsem měla výplatu, tak jsem věděla, co se z hrubé mzdy odecita :lol:
Takže tohle je to samé a na účet jde od OSSZ už čistá "vyplata ",že které si oni vše odectou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.5.22 14:49

Ahojky holky, tak dnes byla poslední kontrola na gyn, od teď už jen porodnice, malinká v pořádku, vše jak má být, vše odpovídá, váhu jsem zapomněla, ale rozhodně povyrostla, 36tt a snad 2300, jestli jsem to nedovrtala… Placenta v pořádku, plodovky dost. Už je prý hlavičkou hodně sestouplá dole, tak uvidíme, kdy se vyklube. Jak jsem pořád nic moc nepřibírala, tak od poslední kontroly +4kg, :roll: ale je fakt, že jsem během posledních 2 týdnů strašně otekla (nohy, ruce), taky mi pořádně vyskočilo bříško, tak to prý bude hlavně voda… No už jen chvilku a bude tu princeznička s námi ❤️️🙏🏻 😇.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
17.5.22 14:55

@Lucinta to jsou super zprávy :srdce: Jsem zvědavá, kdy se vyklube :srdce:
Já jsem byla dnes u zubaře a za týden jdu na vrtání :D :D takže si s prvkem taky užijeme :lol:
Užívej poslední dny/týdny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.5.22 15:09

@Majdasss já jdu na dodělání plomby a vrtání kazu 30.5. :)

@Lucinta tak super, už to máš za pár :palec:

Já dnes byla konečně u obvodní, EKG mám v pořádku a jinak nic zvláštního :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
17.5.22 15:24

@Elkapelka soucitim s tebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.5.22 18:42

@Majdasss
Moc děkuji, jsi zlatá, tak ať zoubky potom už nezlobí 🙏🏻.
@Elkapelka
Tak super, že to máš hotové a máš klid a se zuby taky držím palce :hug:
holky já musim zaklepat, že trable se zuby vůbec neznám 🙈 😇, po mamince jsem kromě jiného podědila i kvalitní chrup, v říjnu 37 a ani jeden kaz/plomba… snad to tak bude i po dětech. U zubaře jsem byla koncem 2trim a vše v pohodě. Mami má taky v 57 asi jen 3, nebo 4 plomby 😇, tak snad mám alespoň v tomto dobré vyhlídky 🙏🏻.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.5.22 19:13

@Lucinta děkuji, teda závidím, není nad to podedit dobré zuby :) u nás je to opačně, spíš horší zuby než lepší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí