IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1378
29.5.22 12:56

@Destiny4974 ahojky, mám za sebou první IVF a ceny jsou různý záleží kolik zaplatíš za léky za stimulaci…já treba stimulovala gonalem a stačilo mi jedno balení za 1500 záleží kolik jednotek budeš muset pichat ( někdo potrebuje i 3 baleni) pak jsou léky aby ti předčasně nepopraskali foliky pak klasika ovitrelle takže to jsou léky na stumulaci…pak platis za služby navíc jako treba icsi co je vložení spermie do vajíčka, prodloužena kultivace jestli je nutna( já měla jedno vajíčko a neprodluzovali kultivaci, prý mu bude lip u mne) pak mas hatching, embryoglue…je toho spousta a záleží na tebe co si zvolit to ti poradi doktor záleží jaký problem mas🙂 vyšlo nás to kolem 15 tisíc. Budu drzet prsty🙏🏻 🍀

Příspěvek upraven 29.05.22 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
29.5.22 13:00

@Destiny4974 ahojky, to je strašně individuální, co se týče léků, záleží jak tvé tělo bude reagovat a taky myslím na hmotnosti, protože vím, že mi na začátek jednotky počítali dle mé hmotnosti a reagovala jsem přesně jak jsem měla. Toto vyšlo cca na 4,5 tisíce. Dále jsme měli metodu PISCI, čili výběr spermie a vložení do vajicka, prodlouženou pěti denní kultivaci a embryoscape. Z 12 oplozenych vajíček do pátého dne přežily dvě a jedno mi hned formou ET zavedli. Cenově nás to vyšlo cca na 45 tisíc. Ale záleží, jaké metody budou vhodné přímo pro vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
29.5.22 17:05

@Dani52 @Verča22938
Moc děkuji za odpovědi holky. Uvidíme, co nám poví, kdyby náhodou.
Moc doufám, že to tentokrát vyšlo.
IUI mi dělal dneska starší pan doktor a byl moc příjemný. Dokonce jsem poprvé po výkonu ještě ležela 10 minut na křesle, což se doposud nestalo. Je zajímavý, že každý lékař to dělá jinak.
No a říkal mi, že kdyby to teď fakt nevyšlo, ať už uvažujeme nad IVF, že tam máme šance fakt větší.
Je mi z toho chvílemi fakt smutno.
Takže fakt doufám, že do třetice všeho dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
29.5.22 17:14

@Destiny4974 Ahojda, u nas nakonec vyslo 3.IUI, ale meli jsme za sebou konzultaci k IVF. Vypočítali nam ji na 25 tisic - ovulaci mam sama bez leku, takze by pak asi nebyly potreba tak vysoké davky. Cena zahrnovala ICSI a prodlouženou 5ti denni kultivaci, bez embryoglue…. Na odlehčenou, pocasi tento vikend des bes, ale podivejte, co na me na zahradce dnes konecne vykouklo! mnamky 🤪 🍓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
29.5.22 17:16

@Destiny4974 držím moc prsty at to vyjde 🍀 nikdy nevíš 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
29.5.22 20:10

@Destiny4974
Ahojky, držím vše co mám, aby Ti to vyšlo a IVF nebylo potřeba, na druhou stranu, kdyby náhodou, neboj se toho… Nám iui vyšlo 2×, vždy na chvíli, pokaždé jsem potratila, protože u iui se vidí akorát zda Ti vajíčko dozrává, ale už ne, zda je v pořádku a schopné vydržet… to vše ale uvidí právě u ivf pod mikroskopem :wink:, tak jsem to brala i já, jako diagnostiku a vyšetření kvality.
A k Tvé otázce ohledně ceny, určitě záleží na kraji, klasika, Praha platíš nej embryologa a operatéra v ČR, takže cena vyšší, zase úspěšnost klinik oproti jiným krajům také vyšší. Další věc je, zda ještě splňuješ věk a zda Ti přispívá pojišťovna, dost záleží zda je Tvá klinika jen soukromá, nebo spolupracuje s pojišťovnami a taky co všechno si k balíčku ještě přidáš… My jsme si k balíčku, který už tedy obsahoval hodně věcí (prodlouženou kultivaci, ICSI, time-lapse monitoring, LATZ, skladování a zamrazeni na rok, za které na jiných klinikách platíš zvlášť, ještě přidali embryo glue… Celkem jsme za balíček platili okolo 35000. Vyšel nám hned první transfer z prvního IVF… Tak hodně štěstí 🍀, ale nebála bych se ani případného ivf :kytka:. Já mám díky tomu už za par dni termín porodu 8o :dance: 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.6.22 10:47

Ahoj děvčata, my se akorát přestěhovali. Dnes jsem měla poradnu a konečně se mimco ukázalo a je to 100% holčička. Na cukrovku jdu příští středu, tak jsem taky zvědavá jak to zvládnu, i když já teď se sladkým problém nemám :lol: jinak malá váží kolem 600g a už je hlavičkou dolů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
1.6.22 11:37

@Elkapelka Ahojda, jeee, moc gratuluji k holcicce :* :dance: panecku, to uz je vaha vid :)) my jsme byli v pondeli na prvnim predporodnim kurzu, hodne me uklidnilo, ze uz vim, kde se vse bude odehravat. Kontrolu mame pristi utery, tak snad bude take vse v nejlepším poradku. Maly me cuta o 106 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
1.6.22 11:48

@Elkapelka gratuluji k úspěšnému přestěhování :mrgreen:.. jinak super zpráva s tou holčičkou, už máte vybrané jméno? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.6.22 13:22

@Babybabe děkuji, já se na kurz chystám až v červenci a asi tady v Kladně. Jo malá si tam taky občas dělá diskotéku :lol:

@Linusren děkuji, Natálie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
1.6.22 13:23

@Elkapelka to je moc hezké jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
1.6.22 13:49

@Elkapelka moc hezke jmeno, bude se krasne mazlit na jazyku :) manzel me stale napíná a napíná, takze si to zrejme udelam po svem a bude to Sebicek 😂 a jak se zabydluje v novem?:) s temi kurzy bych byvala taky pockala, ale u nas pres leto nebudou vubec a v zari uz bych je nestihla vychodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.6.22 14:10

@Babybabe no jde to pomalu, dnes přišel konečně gauč, skříně a jídelní stůl :) už se těším až si konečně přivezu postýlku a prebalovak, vyklidí se dětský pokoj od harabundi a budu moc vše zařizovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
1.6.22 15:46

@Elkapelka
To je krásná zprava, moc gratuluji k holčičce. A Natálka je krásné jméno, teď začíná být docela populární ❤️️😇 už znám 1 větší slečnu, co už půjde do školy, od známých, 1nu šikovnou květinářku a 2 čerstvá miminka Natalky tady u nás, všechny krásný holky ❤️️. 1 miminko Natalka se narodí mé kosnetičce cca za měsíc a na skupince holek, co rodí +/- jako já, červen/červenec, chtějí 2 dát Natalku, tak se s nimi koukám nějak roztrhl pytel 👧🏼 ❤️️. Asi vystřídá letité prvenství Emiček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
1.6.22 16:36

2.screening

Ahoj holky,
Tak se přidávám k dobrým zprávám a dnes ve 20+3tt jsme byli na 2.screeningu a čekáme 100% Natalku :srdce: :srdce:
Váží 330 a měří cca 23 cm, je v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital