IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2230
9.6.22 07:24

@Nikca7
Ahoj zlatí, děkuji za zprávu a krásné fotečky ❤️️😘. Můžu Ti říct, že čím blíž mám porod, tím víc “zbožňuju” takové ty hlášky: no ke konci je to strašný, nebo, to si užiješ, ale to prostě musíš vydržet, nebo, no je to hrůza, ale patří to k tomu :zed: :pocitac: … “Rady nad zlato”, když se snažíš sama uklidnit a děláš vše pro to, aby to bylo v pohodě a rady jsou od lidí, od kterých o to fakt nestojiš = tatova druhá žena mi vylíčila na fb svůj porod i porod její dcery, ona rodila před 37 a 30 lety, její dcera první před 12 lety, a tchyně rodila před 40 a 36 lety… Tak na fb jsem to ani nedočetla a protože dobře znám, jaký jsou obě hysterky a herečky ona i dcera, tak jsem ji slušně poslala někam, že nechápu o co ji jde, ale že 1) doba pokročila a přístup je dnes někde jinde a 2) hodně závisí na tom jak to prožívá maminka a ta když se snaží byt v pohodě a klidu, tak se tím směrem ubírá i porod, že si myslím, že mám rozhodně dobrý práh bolesti a ke konci už to je jediná smysluplná bolest na světě a kdyby náhodou, tak je dost možnosti, jak si nechat “ulevit”, nebo bolest zmírnit. Tchýni jsem taky řekla, že je celkem rozdíl rodit v minulém režimu a teď a že po tom všem čím jsme si za ty roky čekání museli projít a za tu spoustu bolesti a trápení “uvnitř” a na srdci, bude porod jediná bolest, která má smysl a po které nás čeká to největší štěstí a radost, začala mi tohle včera říkat u večeře v restauraci 😂 😂 😂, prostě zlatíčko :lol:.
Ale s tím spánkem si radim i sama, říkám si, že se budou síly hodit právě na porod 😇 a první probdělou noc v porodnici, jak se nebudu moci vynadívat na tu naši princeznu 😍.
Jinak 5ty měsíc 8o, to snad ani není možný, jak to letí 🙈. Ono je jasné, že teď ze začátku je i pro miminko vše poprvé, nové a neznámé a neví jak jinak, než pláčem reagovat na situaci, např, že ho bolí pusinka a roste mu zoubek… potom už to bude lepší a lepší, neboj :hug: :kytka:. Najdete si spolu způsoby a možnosti úlevy a řešení bolístek a problémů a bude ❤️️.
A neboj, jasně, že dáme vědět, že už je Sofinka na světě 😇.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.6.22 09:34

Ahojky, tak já mám cukrovku negativní, i když o fous :lol: ale hlavně, že ještě v normě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
9.6.22 09:44

@Nikca7 jeee to je fesacek, moc vam to obema slusi, maly ti roste do krasy :smiling_face_with3_hearts:

@Elkapelka skvele, gratuluji! Zavidim, ja az za 14dni chjo :/ ale vcera o pulnoci jsem si udelala radost - privezli jsme natrenou postylku po synovcich a uz si krasne lebedi v dětském pokoji. Prijde mi, ze na to, ze je to pokoj o 20m2, nejak rapidne se zmenšuje. Snad uz tech mimi kramu nebude tolik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.6.22 09:50

@Babybabe děkuji, já si pro postýlku jedu o víkendu 8) taky se těším až ji chlap postaví a já už budu moc koupit matrací a zbytek věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
9.6.22 10:34

@Elkapelka Haha o matraci mi povidej. Koupila jsem ji uz nekdy v dubnu a modlila se, abych mela spravny rozmer, protoze postylka byla rozlozena u segry ve sklepe 😂 nastesti se vcera vesla Uf 😅jen s tim rostem si musim pohrat, nebyla jsem schopna to tam sama namontovat a manzel uz o pulnoci stávkoval 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.6.22 10:45

@Babybabe má to tam krásný, u nás bude postýlka v ložnici, tak pokojík ještě nevyzdobuji :) a takhle pěkný koutek bych v ložnici neměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
9.6.22 11:25

@Babybabe ty jo, to je krása ten pokojíček :potlesk: :kytka: závidím ten balkon/terasu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
10.6.22 06:44

@Elkapelka @Linusren diky holky, snad se bude malému take libit :smiling_face_with3_hearts: vlastne uz zbyva jen obsit postylku, coz mi ted o vikendu castecne udela maminka. Mam nakoupenou bilou latku se stříbrnými mickey mouse hlavickami a bude se to kombinovat s bilou a tyrkysovou minky. Neco takoveho jako je na obrazku jsem si vysnila, kdyz uz neni ta ruzova ze 😂

Ps terasa je super, ma 10m2, ale neni bohuzel zastřešena a je do rušné ulice, kam cely den pari slunicko. Takze na ni chodim v podstate jen zalivat kyticky nebo si tam v teplem veceru otevreme lahvinku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.6.22 07:26

@Babybabe já sice čekám holčičku, ale nic růžového chystat nehodlám :lol: včera jsem objednala set hnízdečka s polštářky a tak. Líbí se mi víc neutrální barvy. V tom samém provedení jsem koupila i mantinel. Ale čekat kluka, tak jdu do té tyrkysové minky taky, ale myslím, že v té tyrkysové mám už delší dobu koupenou dečku, jako první věc co jsem prckovi koupila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
10.6.22 07:40

@Babybabe ježiš to je luxus ta terasa! :-D tam bych se slunila po práci vždycky, když tak svítí sluníčko :mrgreen: ale na večerní posezení je to moc příjemné :dance: škoda tedy toho hluku no, ale tak člověk nemůže mít všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
10.6.22 14:55

@Babybabe máte všechno moc krásné!!! :srdce:
My na princeznu budeme mít set s hnizdem, mantinelem a zavinovackou bilo-zelený :srdce:
I když by nám nejradši všichni kupovali vše růžové, já chci taky neutral spíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
10.6.22 18:44

@Majdasss
My to máme taky podobně, vše takové podstatné = kočárek, postýlka/ky s výbavičkou, koš/kolébka s výbavičkou, hnizdečko, vibrující lehátko, hrací deka, zavinovačky, vanička, dečky, a hooodně oblečků neutrál… bílá, šedá, béžová…
Přeci jen, rádi bychom se dočkali i kloučka a kupovat komplet vše podruhé, to by mě asi hráblo 🙈 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
10.6.22 20:50

@Lucinta mluvis mi z duše :srdce: My máme jednu zavinovacku růžovou, ale vibracni lehátko zelené, kočárek černý, prebalovaci podložku bílou. No a až v létě půjdeme už napevno kupovat potřebné oblečky, tak taky neutral :andel: oni spíš ostatní nám kupuji vše růžové no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
10.6.22 21:19

@Elkapelka jeee ti kolousci jsou roztomili :) to jsi dobra, u nas by jelo vse v ruzove a bile, sama jsem na ni zatížena 😅

@Linusren Diiik 😚 to jsem si taky rikala pred lety, kdyz jsme byt kupovali, ale je tam opravdu vyhen a jsem lina porad přinášet slunecnik a otirat to sezeni. Jak je to u silnice, hodne se prasi. Navic neni ani cas, mame opodal jeste 500m2 zahrady se zahradním domkem a tam je stale nejaka prace😅

@Majdasss jeee moc pekne, koukam, ze minky jede vsude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.6.22 10:44

Zánět dělohy

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, byla jsem na prvním IUI v pondělí a dostala jsem zánět dělohy, myslíte že díky tomu je větší pravděpodobnost že se nepovede? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí