Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elkapelka krasa, tak uz mas taky vybavicku 🥳 jeste toho budes mit tak 4× tolik, chystej skrine 😂 prani bude kapitola sama o sobe, taky se moc tesim 😅 planuju to na srpen na chalupe 💪v jakem prasku budete prat/perete?
A Kdypak jdes na kontrolu? Ja uz zitra, snad budou vysledky OGTT v poradku 🙏 jinak musim rict, ze jsem byla ze vsech stran strasena, jak je to sileny nepit/nejíst a ze je to hnus a mne to teda prislo naprosto v pohode, kdyz si odmyslim to vstavani v 5.50😂 a to hlavni, v patek jsme mi manzel za úplatek pivem schvalil jmeno, budeme mit Sebastianka ![]()
@Babybabe mám koupenou Lovelu baby, kámoška si ji chválila. Jinak já mám kontrolu ve středu a právě, že kdybych čekala až na ni tak se nedočkám, tak jsem si druhý den na výsledky oggt volala. Jinak mě to také tak hrozné nepřišlo, nápoj mi dokonce i chutnal. Jen u mě měli problém napíchnout už po třetí žíly
tak to je dobře, že schválil jméno
taky plánuji prát v srpnu o mateřské. Už jen měsíc do práce, děsně to letí ![]()
Lovela je jen tekutá vid? Ja radsi sypke prasky. Koukala jsem na Jelínek mimi, ale prijde mi to docela drahy. Jojo, mne taky, pomerancovy silny tang jako v detstvi 😂 jeste mesic a v tehle vedrech? Chudinooo 🙈 ja jsem naposledy dneska a juchu prazdniny. To jsem zvedava, jestli dostanu i neco pro mimi nebo dalsi kyticky. Uz ted tu mam tri pugety a v tom vedru to hned chcipe ![]()
@Babybabe jj jen tekutá, to já zase raději tekuté. To se máš
v práci je klimoska, tak jen přežít cestu vždy ![]()
@Linusren dekujiii, jsem rada, ze jsem si ho prosadila :smiling_face_with3_hearts: jinak ted jsem prisla z kontroly a milacek se nechtel fotit. Porad rucicky pres oblicej, ale za to nam ukazal peknyho pytlika 😂 milacek ma cca 1050g a je hlavičkou dolu. Cukrovka mi vysla na vybornou, takze telo si s hromadou toho sladkého poradi. Navrch mam zatim 5kg, tak snad v norme. A za 3tydny 3.důkladný screening :smiling_face_with3_hearts:
@Babybabe tak gratuluji k dobrým výsledkům z cukrovky. Já jsem zvědavá, zda zítra budu mít fotečku, posledně jsem si neřekla, teď už bych zase chtěla
sladké je zlo, mám na něj furt chuť a cpu se, ale nahoře mám zatím jen 66 kg z toho jsem se ale v podstatě vrátila na původní váhu před tehu
což byla nadváha, ale aspoň to zatím nešlo. moc nad ní ![]()
@Babybabe tak jsme na tom stejně, taky se vracím z kontroly a holka jedná byla otočená k nám zady, jinak váží 1045g, sice měří trochu méně než by měla, ale je v normě
jinak má pěkné odstáté uši
Pichla mi injekci na rh-, pěkně mě z toho bolí ruka. A taky byla malá zase pěkně aktivní, mrskala sebou, no co by ne, když jsem pár minut před kontrolou cítila pořádný kopanec ![]()
Posílám fotku, kde si hraje na uraženou ![]()
@Elkapelka krasa, miminka nam rostou do krasy 🥳 no nekecej, jak jsi poznala ta ouska? Ja z toho mam vitr, aby maly depodedil lehce odstata ouska po tatinkovi 😂
@Babybabe prosím tě, jak byla otočená zády, tak doktorka měřila hlavičku ze zadu a já tam viděla ty uši prostě jasné uši viditelné ze zadu
já doufám, že v reálu to tak hrozné nebude
jsem zvědavá na 3. Screeningu jak bude natočená na ten jdu 15.7. a pak hned 20.7. další kontrola s odběry krve
jinak když na ni tak koukám, tak jsem ráda, že jsem se na 3D utz vyprdla, už vidím jak vysolim peníze a budu mít tak akorát zadeček ![]()
@Elkapelka Haha, hezky receno
taky na 3D prdim, radsi ty penizky investuju do neceho potřebnyho. My mame odbery a 3.screening u me dr 19.7. 💙 to časté chozeni na kontroly mi vyhovuje, jsem hned klidnejsi
![]()
Jinak se musim pochlubit. Tento tyden jsem předávala vysvedceni detem a předávala agendu s klicema v praci…dnes jsem byla naposledy a temi dary a gratulacemi me tak rozhodili, ze jsem to pri couvani z parkoviste narvala do dopravní znacky 😂 😅 🙈
@Babybabe no krásný dárky, a značka to ustála? Jestli jo, tak ještě v pohodě ![]()
@Elkapelka hele nebyl to kdo vi jaky naráz nastesti, jen se trochu klepala a mozna ma na sobe trochu meho laku 😅 dement no, cumela jsem na okolni auta a obrubniky 😁 diiiiky, darecky neskutecne potesily, skoda, ze kyticky v tehle vedrech nic nevydrzi…ale coz, v sobotu stejne odjizdime na dovcu na Sumavu💪
Ahoj holčičky, tak se s malinkou zvykáme doma s je to krásný kolotoč.., od úterý konečně 😇 🙏🏻 ❤️️. Po týdnu v porodnici už jsem plakala od radosti, že můžeme domů 😇… jsem se u vizity, kdy mi to řekli, že můžeme domů, úplně rozbulela, jinak ty hormony holky, to je vám “ legrace”
Pořad bulim, v porodnici jsem měla strach, že mi po císaři nepůjde kojit, tak jsem víc bulela než kojila 🙈.., no stačilo par hodin a musim odsávat, protože to maličká ani nevypije
. Sofinka je opravdu uzlíček radosti a je hodňoučká. Včera jsme měly první kontrolu u pediatra a větší procházku, máme opravdu skvělou doktorku 🙏🏻 🍀.. posílám pár obrázků naši hvězdičky ❤️️😍.