IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
17.7.22 09:09

@Lucinta krásná princezna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
17.7.22 15:16

@Lucinta ta je k sežrání 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
17.7.22 20:07

@Lucinta jeee, to se tak krásně čte!! Malinká je nádherná, už se těším na tu svou :srdce:
Užívejte krásné dny s princeznou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
18.7.22 10:02

@Elkapelka Ahojda! Jeee, to je bajecne, moc gratuluji ke krasnym výsledkům, to uz je kusanec 😍 my jdeme na 3.screening zitra v 8h, tak uz se tesim az ho uvidim. Posledni tyden je teda aktivni az az, porad s sebou mrska a stoucha me. Dokonce zacal i skytat chudacek, asi trenuje lokani vody, aby byl sikovny pič piva jako tatinek 😂 Dovca na Šumavě byla pekne narocna, ale jsem na sebe pysna, za ten tyden jsme meli v nohach cca 100km. Tenhle vikend smajdani po skalách v Českém raji nebylo o nic mene narocne, ale rekla bych, ze krome funeni jsem ve forme a aktivnější nez bych si sama vubec umela predstavit :) …louceni v praci je smutne, taky jsem to obrecela a pockej, jak ti pak zacne docházet, ze za chvili rodis 😂 minuly tyden jsem se vyhecovala a krome doobjednani poslednich veci (klysma, plenky, drogerka, sterilizator apod) jsem se pustila do prani vecicek. Mam 98procent oblecku podedenych po dvojcatkach od sestricky, takze toho jsou stohy. Vcera jsem zehlila do pulnoci a dnes zase od 7h rano nez zacne byt teplo. Je to cca 25 narvanych praček k prasknuti, tak doufam, ze malinky nebude mit alergii na prasek, uz bych to znovu nedala. Posilam foto pro zasmani, jaka je u nas kalamita 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
18.7.22 10:03

@Lucinta krasna pusinecka, a to spinkani je teda za odmenu, to bych si prala taky :smiling_face_with3_hearts: 😙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
18.7.22 10:12

@Babybabe je vidíš, já myslela, že ho máš stejně jako já. Ty jo, si dobrá, že takhle vyletujes, já jako taky se necítím nějak špatně, ale spíš převládá lenost :lol: no ty bláho, oblečku máš hafec, a to jsem si myslela, že toho mám hodně a když vidím, co máš ty tak mám tak jednu třetinu. Já začnu prát až na mateřské, pokojíček máš úplně luxusně udělaný, to u mě nehrozí, malá bude s námi v ložnici a prebalovak v pokoji, tam už máme i starší palandu od rodičů, jinak nic. Na oblečky mám velkou úložnou skříň :lol: já všechny hadříky taky dostala, mám to půl na půl holčičí a klučičí, naštěstí ani pro holčičku modrá špatná není :lol: navíc doma je jedno co nosí :lol: a do porodnice už mám snad všechno koupené, plinky taky. Hadrové plinky, už mám vyprané od mamky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
18.7.22 21:42

@Elkapelka vsak to vubec nevadi, dulezite je, ze bude mit malinka pripravenou postylku, plinky a co na sebe 😍 taky bych toho takova kvanta nekupovala, ale sestricka ma tri kluky a peclive mi schovavala opravdu vse. Bylo to od ni krasne gesto, tak jsem ji jako male podekovani udelala alespon darkovy balicek s kosmetikou, dobrotami a retizkem na nozku. Naprosto chápu, ze jsi jeste neblbla s pranim, to se pri praci neda! Ja uz peru a zehlim druhy tyden 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.7.22 05:12

@Babybabe no já něco dostala po chlapovi tetě, něco od známé a včera mi ještě volal tchán, že má 5 tašek, ale budou tam i větší velikosti. Pak ještě volala mamka večer, že zase něco nafasovala, takže nakonec budu mít co dělat celý srpen :lol: ale mamka ty větší velikosti nechá u sebe a i vypere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
19.7.22 12:34

@Elkapelka Dobre poledne, tak to mas vubec perfektni, o starost mene!🥳hlásíme se po kontrole! Sebicek je v naprostém poradku, odpovida 30+1 misto 30+3, coze je pry ok. Hlavičkou je dolu a vubec se nechtel fotit ve 3D 😀 ma uz 1.570g 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.7.22 13:59

@Babybabe paráda, tak to měl stejnou váhu jako malá v pátek. Jo my se o 3D ani nepokousime.

Jinak já dnes dostala od kolegů z práce na rozloučenou, kvůli tomu, že kolegyně tu už od zítra nebude, tak my to dal vlastně skoro celý podnik dneska. Plenkovy dort s tulickem koalou :oops: a penízky na vybavení :oops: jsou tu hrozně hodní, jak se mi bude stýskat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
20.7.22 07:41

@Elkapelka to je od nich moc hezke, zahřeje to u srdicka vid 😙

Nas dneska odpoledne ceka foceni a abych pravdu rekla, vubec se v tehle vedrech netesim. Vcera mi to dalo zabrat, nebyla jsem schopna poradne nic delat, az vecer, kdyz se ochladilo :/ zitra odjizdime na 4dny do Lednice, tak jeste rada zapluju s manzelem do sklipku na zchlazeni, maji byt vedra az 35! :roll:

A co ty nase nevestinky taky, uz jsou v chomoutu nebo jeste probíhají posledni pripravy? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
26.7.22 13:50

Ahoj devcata! :mavam:
Vsem gratuluji ke krasnym zpravam, k detem, k dobremu tehu a tak dale :)
Ja sem ted moc nechodim, spis jen obcas prectu co noveho. Mam toho nejak hodne pred tou svatbou a celkove mam pocit, ze na me padla nejaka krize :mrgreen: ale na svatbu se tesim 🤩 a vlastne uz je skoro za rohem :lol: nejak to uteklo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
26.7.22 14:18

@Linusren držím Ti moc prsty :-) já už mám po svatbě a jsem teda ráda, protože to bylo celkem náročný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
28.7.22 07:41

@Linusren Ahojda, drzim palecky, at se vse pokud mozno vyvede! 🥳

@Dani52 Clovek zjisti, ze vlastne ani nemel cas se poradne najist a dat si do cumaku, jak neustale pečuje o ostatni vid :)) nas pristi rok cekaji dve svatby, jako hosty, tak se moc tesim, ze si poplacu dojetim :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
28.7.22 07:57

@Babybabe já musím říct, že už jenom jako host :D protože přesně jak píšeš, tolik jídla, sladkého a nesním téměř nic, utíka to hrozně…ani jsem si neuvědomila, že už je konec…hlavně že se to chystá takovou dobu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí