IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
621
28.7.22 13:26

@Dani52 Jojo, chces to mit perfektni do detailu a potom se ten den tak rychle prekuli, ze jen cucis :)) Dobre ale je, ze Vas urcite ceka nejaka svatebni cesta. Je to tak?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
28.7.22 14:15

@Babybabe no bohužel ani ne, já jsem 13tt a necítim se na cesty :-( pocházím ze Slovenska, takže bych chtěla stihnout jet domů. kým nemám mega buben, už teď je to dost :D a já nevydržím dlouho v autě, já furt bleju :D hlavně bych radši investovala do pokojíku pro mimčo a jiných věcí, my jezdíme na prodloužené víkendu po čechách…horko mi neláka a hory kt. miluji teď zvládam těžko, protože jsem po IVF a zátěž mám zakázanou :-( ale nelituji ničeho jsme rádi, že budeme mít vytoužený miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
28.7.22 16:40

@Dani52 jeee, tak to moc gratuluji, ani nevim, zda jsem to zaregistrovala, ze se ti zadarilo, je nas tu mnoho :) V tom pripade naprosto chapu, svatebka pocka a pak bude s mrnouskem :* Holka, moc dobre si na ty pocatecni stavy pamatuju. Byla jsem nepouzitelna asi do 15.tydne, pak jak kdyz tlesknes a zacalo super obdobi, ktere mi trva az do ted (koncim 32tt). Spim jako mimino, zada me zatim neboli, citim se fit a aktivni, kdyz neni pres 30stupnu. Urcite to budes mit podobne!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
28.7.22 17:08

@Babybabe no povedlo se nám sz IVF. IUI neklaplo. No 2 dni před svatbou jsem skoro umrela jak mi bylo zle. Svatbu jsem dala ale kyčle i boleli silene teda. Pondělí jsem byla na screnning tak utz ukázkový ale v keby jsem měla vyšší hcg beta tak hned mi objednali za měsíc znovu. Vůbec nevím hodnoty jen jsem šla vysmata jak leco a odpoledne mi volali. Zítra jedu ke svému doktoru tak snad mu už poslali správu. Myslela jsem ze po svatbe si budu užívat těhotenství a ono furt něco 😕 Kez by už byla tak daleko jak ty🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
28.7.22 18:34

@Dani52 vydrz, brzy to prejde!!!Se mnou se to rozloučilo s plnu paradou. Cca ten 9-15tt nebo tak nejak mi bylo zle, hlad jako krava, ale nic moc jsem do sebe nedostala, neustálá unava, chut spat po obede a kazdy den jsem ve 20h odpadla. Pak jsem se jednou s chuti navecerela, poprve a naposledy to vyzvracela a od druheho dne uz byl naprosty klid, vse zmizelo 😂 pockej az budes kolem 20tt citit pohyby a zacne ti male skytat, to te nesmirne uklidni a naladí na tu spravnou vlnu 🥳 …ja dnes dozehlila posledni varku mimi pradla a privezla si podvozek kocarku, abych zjistila, ze vajicko sedi. Bude se mnou jezdit dva mesice v kufru auta, jeste, ze mam combik 😂Tasku mam sbalenou vc. klysma, tak uz jen nacitam pokyny, jak spravne dychat, kojit a podobne blbinky :mrgreen:

A jeste se musim pochlubit s pokojickem, obe postylky mam pro nas nachystane, maminka mi vse dosila, jak slibila :smiling_face_with3_hearts:

Příspěvek upraven 28.07.22 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
28.7.22 18:39

@Babybabe teda to se mas moc držím prsty a těším se až budu na tom jako ty😇 a co budeš mit? Mne ted na screeningu doktor říkal ze mysli ze holcicka ale to je brzy a taky všichni kolem mne mi tipuji holku tak nevím 🙈 jsem zvedava na pohyby, ted mám angel sounds tak poslouchám chvilinku srdicko🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
28.7.22 18:43

@Dani52 holcicka? No to mate uplne nejlepsi, taky jsme si ji prali o trosicku vice, kdyz mame v rodine same rostaky. Ale pochopitelne jsme naprosto vděčni za naseho budoucího chlapecka Sebastienka 🥳 angel jsem nemela, to obdobi mezi 1.a 2.screeningem, kdy zacal stouchat a zacala jsem nakupovat, uteklo to hodne rychle :) jsi doma nebo chodis do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.7.22 18:45

@Babybabe ty jo ty jedeš. Já mám tak akorát sbalenou porodní tašku a to se mi tam nevešlo celé balení vložek, bez klysma, to ani nemám 8o Tašku na šestinedělí ještě musím dobalit 8o zítra naposledy do práce a pak od příštího týdne už taky začnu prát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
28.7.22 18:50

@Babybabe no ono to není jistý teda ale já to tak nějak na sobe cítím nevím to vysvětlit. My mame taky kluky vsude tak by to chtělo nějakou princeznu🙏🏻 Ale co já chci hlavne zdrave miminko🍀 🙏🏻 Ted jsem trosku vydesena kvůli ty krvi😕 jinak teda dnes jsem byla v práci ale budu víc dělat z domova můj šéf mi to nařídil 😀aby jsem neonemocnela zádě začíná radit covid a já budu raději zdravá. I když v práci jsem nemyslela na blbosti no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
28.7.22 19:59

@Elkapelka hele to je jen tim, ze jsem byla mesic na nemocenske, jak mi bylo spatne a ted uz mam za sebou mesic dovolene. Mam cas na blbosti 😂 navic v lete nejsme temer doma, kazdy patek - nedele jsme v lufte po republice a v tydnu sotva stiham udrzbu chaty a jezdim jeste za rodici na hory na chalupu, tak jsem to zkratka musela nachystat, kdyby nahodou :andel:

@Dani52 Naprosto chapu, taky jsem od pocatku podvědomě citila, ze to bude chlapak a hned na prvnim screeningu ukazal fanfulika :))) neboj, krev bude v poradku! Homeofice je rozumny kompromis, kazda nemoc v tehu dokazes vynervovat. Ja chytila covid nekdy kolem toho 20tt a byla jsem z toho na prasky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
28.7.22 20:54

@Babybabe tak to mam radost ze si taky měla takový pocit a nejsem blazen🙈 😀 no tak to si dobra ze si to takhle zvládla🙂 já radši nebudu pokoušet když nemusím. Ty si už asi na mateřský vid? Pracovala si do konce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
28.7.22 21:29

@Dani52 Nene, jeste nejsem, papiry mi daji na pristi kontrole tj. myslim 9.8. Nastoupim co nejpozději, protoze jako ucitelka mam placené prazdninky :)) s vyukou jsem skoncila v cervnu (jen duben jsem byla na nemocenske, jak mi bylo zle), ted uzivam jeste ofiko dovolene :andel: coz je super, protoze jeste prijde jeste normalni vyplata :mrgreen: musim ale rict, ze ty vstupni naklady jsem mela diky dedenym vecickam minimalni. Kocarek trojkombinace vc. doplňku cca 10tisic a ostatni blbiny cca 22tisic. Ted uz nas jen ceka zaplatit dve foceni cca 5tisic a je hotovo. Na tehu foceni jsme byli minuly tyden v lese a v zari prijede fotografka k nam domu nafotit maleho piskotka. Sice se mi libi strojene newborn fotky, ale prijde mi sileny jit v prvnich dvou tydnech fotit na 2-4hodiny do atelieru, Nehlede na tu cenu! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
29.7.22 07:05

@Babybabe tak to mas taky super ze ti to vyslo takhle na prazdniny 🙂 moja budu chtit taky fotky Alena bude fotit známy co nám fotil svatbu fotky byli krasny a ta celou svatbu jsme platili 6tisic což je při cenách dnešních fotografů super. Já na vybavicku moc nekoukam já mám furt takový strach🙈 já prave myslela ze mi chytne mánie nakupování a zatím teda vůbec nic. Doufám ze to přijde protože pro všechny deti v rodině jsem nakupovala vždy rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
29.7.22 08:08

@Babybabe máš to moc krásný :) Já se akorát usmívam, protože jsem to měla taky tak krásně nastrojené a od 4mesice spí malý už jen semnou a postýlka je zaházena :lol: Tak jako často u většiny no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
29.7.22 08:40

@Dani52 Haha, sranda, mame to uplne stejne. Taky jsme sáhli po fotografce nasi svatby, ktera ma cenik uplne jinde nez ostatni 😀 ted za tech celkem 5tisic budeme mit 15tehu fotek a 15miminka, coz je v porovnani s ostatnimi za hubicku. Pamatku to urcite chce! Uz mame vybrane nahledy a nektere se vylozene povedly :) vsak neboj, jak k tomu nakupovani cuchnes, uz te to nepusti. Ja si delala neustale nejaky seznamy a porad jsem přicházela na veci, co straaaaasne potrebuju :mrgreen:

@Nikca7 Je mi to jasny :)) budu to mit tezky udrzovat, mame cely byt vicemene bilo-sedy a manzel si potrpi na nablyskano. Uz vidim ty otisky tlapicek na tech nasich obřích zrcadlech na chodbe😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí