Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Linusren tak problém byl na socialce… doktorka to totiž poslala postou, jelikož jim to nějak elektonicky nešlo, no a na tom papírku nezaskrtla políčko "nemocenská " a tak to na socialce nezaevidovali…osobně jsem si tam teď byla ten lístek odnést…ale doktorka od nich jen dostala potvrzení že to tam mají a nic jiného ji k tomu nenapsali, takže ji to nemohlo dojít…achjo ![]()
@Majdasss boooože, to je zas komunikace
ale důležitý je, že je to vyřešeno ![]()
@Linusren a když jsem tam tedy lístek na peníze osobně donesla dnes, tak mi peníze snad do konce měsíce přijdou, že?? ![]()
@Majdasss myslím, že snad ano
když ti nepřijdou do konce příštího týdne, tak bych tam ještě cinkla a oni to pak zpracují hned ![]()
@Linusren děkuji
ona to totiž doktorka poslala už 31.5., jenže tam u žádné pacientky nezaskrtla důvod, a proto jim to socka vratila, jenže oni to nepochopili a nechali si to v ordinaci, jelikož mysleli, že je to potvrzení
díky mně jim to včera došlo
. No takže by to díky tomu, že tam vznikl komunikační šum mohlo být zpracované dříve ![]()
Tak holčičky, my jdeme pomalinku polehounku na to 39+6,
… takový frkot jsem pravda nečekala, ale po dnešní ranní kontrole je verdikt k indukci = vyvolání porodu. Trošku se mi zhoršil nějaký parametr v odběrech, odchází mi plodová voda a už jsem měla na monitoru slabší kontrakce 🙈, mám za sebou Hamiltona a po obědě mě vzali na příjem a začali s přípravou na porod 🙈 😇.
Prý to dnes asi spíš ještě k samotnému porodu nebude, asi až zítra, ale nikdy nevíme…. Nějak tomu pořad nemůžu uvěřit, že už je to tu 🙈. Držte nám palce, ať je vše v pořádku 🙏🏻 ❤️️🍀.
@Lucinta Toto uteklo Luci tak držím pěsti ať máš hladký a rychlý průběh. Za chvilku už budeš mít malou v náručí ![]()
@Lucinta jeeeee, to uteklo, nevěřím tomu ![]()
Hlavně na sebe dávej pozor a už se těším na fotecky ![]()
@Lucinta oooo to je mazec
moc na tebe/na vás myslím
přeji co nejlepší porod a těším se, až nám ukážeš malou!!!
![]()
@Lucinta jeeeeee je to tadyyy🎉 🎉 🎉 🎉 preju moc krásný a co nejmene bolestivy porod
Za chvíli budes mit uzlicek u sebe, myslim na tebe a posilam pusu a silu z Beskyd ![]()
Holčičky, moc děkuji za krásné zprávy ❤️️
, ta naše beruška se nechá prosit a přemlouvat, prý celá maminka no 😇 😂, rozjíždí se to pomalinku, ale snad to dnes zvládneme 🙏🏻 😇 🍀. Už se na ni těšíme 😍.