IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
621
23.6.22 21:56

@Nikca7 malicka jeste na svete neni, ale snad brzy bude. Vsechny na @Lucinta myslete, musime ji poslat na finale veskerou nasi silu a energii ❤️️🤞 🙏 👼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
24.6.22 07:47

@Babybabe ty jooo, no ta se trapi dlouho :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
24.6.22 07:51

@Nikca7 ano, od utery chuderka :cry: az bude mit silu, urcite Vam vse sama povi. Uz jdou na vec, tak ted sup holky intenzivne zatnout palecky, at tu mame konecne fotku Sofinecky!!!🥳 🥳 🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
24.6.22 08:01

@Babybabe ja drzim palecky celou dobu. :srdce: Spis cumim, ze ti jeste zvladne napsat, kdyz uz jde do finale, ja byla odkazana na mode autopilot posledních 5hodin asi, nevedela jsem ani jak se jmenuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
24.6.22 10:47

@Nikca7 kamaradka mi psala do posledni chvile taky :) lezela od utery v porodnici, dostala x vyvolavacek a par minut pred porodem delala, ze se nic nedeje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
24.6.22 12:51

@Linusren ja jsem sis kazdym psala a volala jake uz nemam bolesti :lol: :lol: :lol: a potom po vyvolavacce to prislo a vsichni vedeli, ze uz budu za nejakou dobu rodit jelikoz jsem byla uz pres 3 hodiny off :D :D To bych nedala, ja jsem nezvladla nic vzit do ruky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
25.6.22 03:07

Tak holčičky, dočkali jsme se i my… Včera se nám ráno pomoci císaře narodila Sofinka… 24.6.2022, v 8:30, 3400g a 50cm, měla jsem trochu komplikace i při císaři, našli mi nějaké krvacejici ložisko, tak i větší krevní ztráty, malinka se nalokala plodovky a krve, tak jsme obě svorně prozvracely a prospaly cely dlouhý den i noc. Chodí mi ji přikládat a ráno bych mohla vstát a jít na oddělení, kde konečně budeme spolu 🙏🏻 🍀 ❤️️. Jsem neskutečně vděčná a šťastná, že už je beruška s námi… byl to boj, ale jediný, který má smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.6.22 05:36

@Lucinta gratuluji :kytka: krásná holčička. I přes komplikace jste to zvládly :hug: teď už bude jen dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
25.6.22 05:49

@Lucinta moc gratuluji :kytka: Jejej ty jsi si to teda vybrala holka, ale výsledek stojí za to.. :hug: Sofinka je vážně kouzelná. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
25.6.22 06:40

@Lucinta moc tu gratuluji k narození dcerky je krásná ❤️️ Holky ať jste brzy zdravé a brzy doma ve svém království ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
25.6.22 08:18

@Lucinta proboha, to je tak krásný :srdce: Moc moc gratuluji :srdce: je to primcezna krásná :srdce:
Moc mě mrzí ty komplikace, to sis tedy opravdu "užila "až do konce… nicméně odpočívej, užívejte Sofinky a ještě jednou moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
26.6.22 08:24

@Lucinta jeee boziii, moc gratuluji a mala je krásná :srdce: Ted uz Vam bude delat jen radosti ktere predci vsechny starosti :srdce: Porad jsem tady chodila koukat jestli uuz a vcera jsem to nedala, cely den jsen srazela 40,9 u maleho, tak jsem porad mela nervy jestli nepoficime na pohotovost ale uz jsen se tady dostala a mam opravdu moc velkou radost :srdce: Uzivejte si jedna druhe, strasne rychle to utíká ale fakt strasne 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
27.6.22 07:17

@Lucinta moc moc moc gratuluji :srdce: to jste si teda obe vytrpely, ale verim, ze ted uz bude jen a jen dobre! :hug: Mala je krasna :kytka: :andel: poradne odpocivejte a nabirejtr silu, at muzete jit brzo domu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
27.6.22 07:34

Holky já se musím pochlubit, co jsem nafasovala pro Natálku. A ještě mám dvě IKEA tašky dalších vecicek, jsou tam teda už i větší velikosti, ale mám desnou radost. Vše je teda dost do růžova, ale tak to bude aspoň jasná holčička :) ale vůbec se netěším na to praní a žehlení :lol: na druhou stranu jsem ráda, že mám mimco skoro jako poslední, aspoň plno vecicek podedim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
27.6.22 07:38

@Elkapelka no to je pecka :lol: jen bud rada, ze muzes nejake veci podedit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí