Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikca7 malicka jeste na svete neni, ale snad brzy bude. Vsechny na @Lucinta myslete, musime ji poslat na finale veskerou nasi silu a energii ❤️️🤞 🙏 👼
@Nikca7 ano, od utery chuderka
az bude mit silu, urcite Vam vse sama povi. Uz jdou na vec, tak ted sup holky intenzivne zatnout palecky, at tu mame konecne fotku Sofinecky!!!🥳 🥳 🥳
@Babybabe ja drzim palecky celou dobu.
Spis cumim, ze ti jeste zvladne napsat, kdyz uz jde do finale, ja byla odkazana na mode autopilot posledních 5hodin asi, nevedela jsem ani jak se jmenuju ![]()
@Nikca7 kamaradka mi psala do posledni chvile taky
lezela od utery v porodnici, dostala x vyvolavacek a par minut pred porodem delala, ze se nic nedeje ![]()
@Linusren ja jsem sis kazdym psala a volala jake uz nemam bolesti
a potom po vyvolavacce to prislo a vsichni vedeli, ze uz budu za nejakou dobu rodit jelikoz jsem byla uz pres 3 hodiny off
To bych nedala, ja jsem nezvladla nic vzit do ruky
![]()
Tak holčičky, dočkali jsme se i my… Včera se nám ráno pomoci císaře narodila Sofinka… 24.6.2022, v 8:30, 3400g a 50cm, měla jsem trochu komplikace i při císaři, našli mi nějaké krvacejici ložisko, tak i větší krevní ztráty, malinka se nalokala plodovky a krve, tak jsme obě svorně prozvracely a prospaly cely dlouhý den i noc. Chodí mi ji přikládat a ráno bych mohla vstát a jít na oddělení, kde konečně budeme spolu 🙏🏻 🍀 ❤️️. Jsem neskutečně vděčná a šťastná, že už je beruška s námi… byl to boj, ale jediný, který má smysl…
@Lucinta gratuluji
krásná holčička. I přes komplikace jste to zvládly
teď už bude jen dobře ![]()
@Lucinta moc gratuluji
Jejej ty jsi si to teda vybrala holka, ale výsledek stojí za to..
Sofinka je vážně kouzelná. ![]()
@Lucinta moc tu gratuluji k narození dcerky je krásná ❤️️ Holky ať jste brzy zdravé a brzy doma ve svém království ❤️️
@Lucinta proboha, to je tak krásný
Moc moc gratuluji
je to primcezna krásná ![]()
Moc mě mrzí ty komplikace, to sis tedy opravdu "užila "až do konce… nicméně odpočívej, užívejte Sofinky a ještě jednou moc gratuluji ![]()
@Lucinta jeee boziii, moc gratuluji a mala je krásná
Ted uz Vam bude delat jen radosti ktere predci vsechny starosti
Porad jsem tady chodila koukat jestli uuz a vcera jsem to nedala, cely den jsen srazela 40,9 u maleho, tak jsem porad mela nervy jestli nepoficime na pohotovost ale uz jsen se tady dostala a mam opravdu moc velkou radost
Uzivejte si jedna druhe, strasne rychle to utíká ale fakt strasne 😪
@Lucinta moc moc moc gratuluji
to jste si teda obe vytrpely, ale verim, ze ted uz bude jen a jen dobre!
Mala je krasna
poradne odpocivejte a nabirejtr silu, at muzete jit brzo domu ![]()
Holky já se musím pochlubit, co jsem nafasovala pro Natálku. A ještě mám dvě IKEA tašky dalších vecicek, jsou tam teda už i větší velikosti, ale mám desnou radost. Vše je teda dost do růžova, ale tak to bude aspoň jasná holčička
ale vůbec se netěším na to praní a žehlení
na druhou stranu jsem ráda, že mám mimco skoro jako poslední, aspoň plno vecicek podedim ![]()
@Elkapelka no to je pecka
jen bud rada, ze muzes nejake veci podedit ![]()