IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2230
3.6.22 06:59

@Majdasss
No, taky si říkám, že by člověk čekal, že když se k nim sotva dobelháš s tím bubínkem před sebou, že budou trošku ohleduplnější a empatičtí, přeci jen, teď ke konci je to slušný koktejl hormonů. Ale opět jsem nás ubránila 💪🏻 💪🏻 a můžeme být ještě se Sofinkou, spolu s tatínkem doma ❤️️. Ten si vzal chudák už home off a studuje každé moje heknutí a pohyb, jestli “už” :mrgreen: :lol:. Tak mi říkal, že to by se snad zbláznil, když by mě poslali do porodnice a musel by čekat co a jak… Takže nervy pro všechny :zed:, ale hlavně, že pani doktorka si mysli, že by to bylo lepší 🙈. To člověk nepochopí, že si muže myslet, že pro pohyblivou a zdravou tehuli je lepší byt zavřena jak ve vězení v porodnici na pokoji, než se těšit ve svém krásném, voňavem a načančaném domově s milujicim manželem…
Hlavně Vám všem holčičky přeji pohodové těhulkování a ať jsou na Vás hodni ❤️️🙏🏻 🍀. Já už to beru nějak s nadhledem, my už jsme dopečeni, takže se upřímně těším, až bude Sofinka na světě a tenhle kolotoč vystřídá úplně jiný a smysluplný :dance: ❤️️ kolotoč okolo naší milované princezny 😍.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
3.6.22 08:00

@Lucinta věřím......je to opravdu někdy to jednání s lidmi na hlavu… a jak říkáš, hormony jsou opravdu v těhotenství příšerný :D
Nicméně už bude jen dobře a těším se, až nám napíšeš, že Sofinka je na světě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
3.6.22 09:12

@Majdasss
To mi povidej, já pracuji a jednám s lidmi celý život, o to víc mě to nepřestává překvapovat, že ve zdravotnictví stále mohou pracovat takovýhle “kousci” :lol:. Moc děkuji :hug: :kytka:, snad si holčička naše nebude moc dávat na čas :mrgreen:. Krásná už je určitě až až, tak už to nemusí přehánět 😂 ❤️️🍀 🙏🏻. Určitě Vám potom dám vědět ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.6.22 10:43

@Lucinta to me strašně mrzi, pristup lidi je nekdy hrozny a nejen v nemocnici. Napr na urade to je taky katastrofa, preci tam jsou od toho aby poradili, ja nestuduju jakesi paragrafy a proste nekdy nevim co vyplnit a co ne.. Na to jaka jsem drzka, tak se někdy sama sebe nedokazu zastat a dupnout si, zatimco pro ostatni bych vrazdila. Nechápu, ze uu jsi 40+, ja myslela ze jsi ted nejak 37tt prave. Kolik mas odhad vahovy? :) Preju hodne stesti, uz tady bude za chvíli s nami, moc se těším na foteckuu! Hlavne at jste zdravé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.6.22 10:43

Jinak moc gratuluju k potvrzenym holcickam, myslim, ze chlapecek tu neni zadny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
3.6.22 11:09

@Lucinta úplně mi mluvíš z duše…práce ve školce mě mnohemu naučila a nikdy by mě nenapadlo být na rodiče nebo kolegyně nepříjemná…
To určitě je :srdce: Neboj, do konce měsíce je tu s vami :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
3.6.22 11:10

@Nikca7 děkuji :srdce: ta naše nechtěla nic ukázat a porad se mlela, ale nožičky roztahla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
3.6.22 13:07

@Nikca7
Ahoj zlatí, to máš pravdu, úřady jsou taky super :lol:. Já jsem “teprve” 38+, ale vzhledem k tomu, že jsem po ivf a tam se s cyklem hezky hybalo a teď je celkem běžné, že se rodí dříve, než ve 40tt, tak těžko říct…Termín mám 22.6., ofiko, ale 8.6. je ukončeny 38tt, tak muže klidně vykouknout. Doktor mě při poslední kontrole připravoval, že by spíš počítal s termínem dříve, že už je mala hodně sestoupla dole a par dni na to mi i kleslo bříško, tak uvidíme 😇. Asi to bude někde mezi těmi dvěma termíny… Teď jsme měly 2800g, takže se buchtička krásně dopéká 🙏🏻 🍀 ❤️️. Tak asi bude klasika okolo 3kg. Moc děkuji :hug: :kytka:.
Jinak chlapečka tu zatím myslím čeká jen @Babybabe ❤️️.

Příspěvek upraven 03.06.22 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.6.22 13:15

@Majdasss tak ten nas ukazoval vic nez dst a nebyo mozne se splést :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
3.6.22 21:39

@Nikca7 ideální stav :D u nás se to také splést nedalo, nožiček do praku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
4.6.22 11:30

Ahojky holky, moc na vás všechny myslím. Na vás, co jste brzy v očekávání, ať je vše v naprostém pořádku. :srdce:

@Majdasss Tyhle zkušenosti jsou šílené, nikdy by mě jako zdravotníka nenapadlo být nepříjemná nebo hnusná přímo. Člověk nemusí mít náladu, ale musí jednat stále slušně a s respektem, empatií. Bohužel sama vídám, že mezi zdravotníky to jde pěkně z kopce. :( :cert:

Já jsem dneska 6DPO a od včerejška mě bodá na střídačku v levém i pravém vaječníku a děloze. Chvílemi mám pocity jak na MS, tak nevím, co se děje, Možná je to hormony, zavádím si teď Progesteron 1-0-1.

Kolem 11. 6. a dále bych měla testovat a nějak se na to nemůžu vůbec naladit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.6.22 10:40

@Destiny4974 je to tak…někdy je ten přístup příšerný… ale naštěstí se najdou i výjimky :D

To znám… mně začalo píchání v podbrisku 7 dní po inseminaci a také jsem zavádela Progesteron ráno a večer a bylo mi po něm i zle…hned jak jsem ho ve 12tt vysadila se mi ulevilo, tak uvidíš, co z toho bude ;)
Každopádně testuj fakt až toho 11.6.,ať to není zkreslene :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
5.6.22 21:32

@Majdasss Jsi zlatá. :srdce: Přijde mi, že začínám blbnout. 😀

Holky poznaly jste na sobě nidaci? Musí se u nidace špinit?

Mě tak píchá v břiše kolikrát a mám pocit jak před MS. Takže tonoucí se stébla chytá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.6.22 23:29

@Destiny4974 mne cca 7.den pichalo občas na pravé straně asi dva dny, nic jiného :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
7.6.22 13:58

Mně taky a teď to ustalo, tak uvidíme, nechci si dělat velký naděje. :zed:
Do soboty ještě daleko. U malého jsem měla pozitivní test s duchem 13DPO, tak uvidíme.

A jak se jinak máte holky? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital