Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinta děkuji za info, já koukala do Kaldenske nemocnice, dkyz už budeme bydlet tam a tam to asi nějak rozděleny nemají, nebo jsem to moc nepochopila
registrovaná jsem sice v Podolí, ale jestli budu rodit ve dne tak mě sanitka doveze do Kladenské porodnice ![]()
@Elkapelka jejku, ty mas teda trapeni s tou doktorkou :/ ja jdu mesic a pry dostanu zadanku na to ogtt. Tak nebud smutna, urcite o nic neprijdes, nejdulezitejsi je ted ten screening, ktery ti dopadl na vybornou
u nas v Pardubicich vypsali posledni kurzy na cerven, pak leto nic kvuli dovcam a v zari uz bych nestihala, takze mam prvni lekci 30.5.a uz se tesim ![]()
@Babybabe takže vlastně bys to měla podobně, ale to mi přijde skoro už pozdě no, když je možnost jít už 24tt. No uvidím co se dozvím v pondělí od sestřičky, snad se aspoň už dovolám
ne že bych chtěla tak brzo zjistit, že mám třeba cukrovku, ale lepší je to zjistit dřív než pozde a neohrožovat zbytečně miminko ![]()
@Lucinta mas pravdu, občas mě tam něco tukne a tlaci na mocak, ale jen chvilku vždycky
Tak uvidíme ![]()
Každopádně užívej zbytek těhotenství s princeznou ![]()
@Elkapelka rozumím, taky mám ráda vše vyřízené dopředu…neboj, bude ![]()
@Elkapelka
No joooo, vidíš, já úplně zazdila, že se stěhujete na to Kladno 🙈. Ono to podle mě bude všude vesměs s těmi kurzy podobné určitě do obsahu…
@Lucinta jj ještě tak 2 týdny a bude předání klíčů, pak už přípravy a těším se až tam dáme postýlku a věcí pro mimco. Proto teď ani moc nenakupuji, čekám až do nového ![]()
Ahoj holky. Jsem týden po Ovittelle a už od cca pátého dne pociťuju bolesti hlavy, nevolnost a takový jakoby večerní závratě. Minule jsem to přičítala tlaku, ale teď se to opakuje, tak to asi bude injekcí.
Pozorovala jste některá taky něco takového? Nějaké vedlejší účinky? Prvních pět dní nic a teď tohle.
@Destiny4974 ahojky, já po injekci nic necítila…až týden po inseminaci uhnizdovani a pak až v těhotenství klasické příznaky, ale po injekci nic…tak to ještě vydrž a za cca týden můžeš testovat ![]()
@Majdasss Držím o sto šest. Testovat budu 20.5. Tak jsem zvědavá, zda to tentokrát bylo úspěšné. ![]()
Jak jsi poznala uhnízdění?
@Destiny4974 budu moc držet palce ![]()
No týden po inseminaci mě hrozně pichalo na pravé straně podbrisku, jen jeden den, a o pár dnů později pozitivní test
ale nemusí to být citit, neboj ![]()
Ahojky…vcera byl predposledni den stimulace pred IVF, ale injekci jsem si pichla o 2 hodky pozdeji nez normalne…muze to mit nejaky zasadni vliv? Moc diky…
@Bronnicka
Určitě ne, já jsem se taky kolikrát k pichanci přemlouvala pěkně dlouho, než jsem se odhodlala do sebe bodnout 🙈 😂. Neboj se, bude to v pořádku, moc držím palce 🙏🏻 🍀 ❤️️.
Jsem hrozna…ale nevite cca jake hodnoty hormonu by mely byt pred OPU? Mam vysoky akorat estradiol tak nevim jestli neni neco spatne, kdyz si vlastne picham fsh na podporu rustu folikulu…diky
Ahoj holky,
Mám otazecku… v 9 tt jsem nastoupila na neschopenku a budu na ni až do mateřské, jenže mi zbylo 20 dnu dovolené (učím v MS) a nevim, zda si ji stihnu vybrat… nevíte, nebo nemáte některá z vás zkušenosti, jak to zamestnavatel udělá?? Děkuji ![]()