IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
11.5.22 11:29

@Lucinta děkuji za info, já koukala do Kaldenske nemocnice, dkyz už budeme bydlet tam a tam to asi nějak rozděleny nemají, nebo jsem to moc nepochopila :lol: registrovaná jsem sice v Podolí, ale jestli budu rodit ve dne tak mě sanitka doveze do Kladenské porodnice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.5.22 11:45

@Elkapelka jejku, ty mas teda trapeni s tou doktorkou :/ ja jdu mesic a pry dostanu zadanku na to ogtt. Tak nebud smutna, urcite o nic neprijdes, nejdulezitejsi je ted ten screening, ktery ti dopadl na vybornou :) u nas v Pardubicich vypsali posledni kurzy na cerven, pak leto nic kvuli dovcam a v zari uz bych nestihala, takze mam prvni lekci 30.5.a uz se tesim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.5.22 11:58

@Babybabe takže vlastně bys to měla podobně, ale to mi přijde skoro už pozdě no, když je možnost jít už 24tt. No uvidím co se dozvím v pondělí od sestřičky, snad se aspoň už dovolám :zed: ne že bych chtěla tak brzo zjistit, že mám třeba cukrovku, ale lepší je to zjistit dřív než pozde a neohrožovat zbytečně miminko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
11.5.22 12:55

@Lucinta mas pravdu, občas mě tam něco tukne a tlaci na mocak, ale jen chvilku vždycky :lol: :srdce: Tak uvidíme :andel:
Každopádně užívej zbytek těhotenství s princeznou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
11.5.22 12:55

@Elkapelka rozumím, taky mám ráda vše vyřízené dopředu…neboj, bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
11.5.22 15:54

@Elkapelka
No joooo, vidíš, já úplně zazdila, že se stěhujete na to Kladno 🙈. Ono to podle mě bude všude vesměs s těmi kurzy podobné určitě do obsahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.5.22 16:18

@Lucinta jj ještě tak 2 týdny a bude předání klíčů, pak už přípravy a těším se až tam dáme postýlku a věcí pro mimco. Proto teď ani moc nenakupuji, čekám až do nového :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
11.5.22 18:51

Ahoj holky. Jsem týden po Ovittelle a už od cca pátého dne pociťuju bolesti hlavy, nevolnost a takový jakoby večerní závratě. Minule jsem to přičítala tlaku, ale teď se to opakuje, tak to asi bude injekcí.
Pozorovala jste některá taky něco takového? Nějaké vedlejší účinky? Prvních pět dní nic a teď tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
11.5.22 20:17

@Destiny4974 ahojky, já po injekci nic necítila…až týden po inseminaci uhnizdovani a pak až v těhotenství klasické příznaky, ale po injekci nic…tak to ještě vydrž a za cca týden můžeš testovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
11.5.22 21:53

@Majdasss Držím o sto šest. Testovat budu 20.5. Tak jsem zvědavá, zda to tentokrát bylo úspěšné. :dance:

Jak jsi poznala uhnízdění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
12.5.22 07:55

@Destiny4974 budu moc držet palce :andel:
No týden po inseminaci mě hrozně pichalo na pravé straně podbrisku, jen jeden den, a o pár dnů později pozitivní test :srdce: ale nemusí to být citit, neboj :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.5.22 09:37

Ahojky…vcera byl predposledni den stimulace pred IVF, ale injekci jsem si pichla o 2 hodky pozdeji nez normalne…muze to mit nejaky zasadni vliv? Moc diky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
15.5.22 13:46

@Bronnicka
Určitě ne, já jsem se taky kolikrát k pichanci přemlouvala pěkně dlouho, než jsem se odhodlala do sebe bodnout 🙈 😂. Neboj se, bude to v pořádku, moc držím palce 🙏🏻 🍀 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.5.22 10:20

Jsem hrozna…ale nevite cca jake hodnoty hormonu by mely byt pred OPU? Mam vysoky akorat estradiol tak nevim jestli neni neco spatne, kdyz si vlastne picham fsh na podporu rustu folikulu…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.5.22 12:05

Dovolená a nemocenska

Ahoj holky,
Mám otazecku… v 9 tt jsem nastoupila na neschopenku a budu na ni až do mateřské, jenže mi zbylo 20 dnu dovolené (učím v MS) a nevim, zda si ji stihnu vybrat… nevíte, nebo nemáte některá z vás zkušenosti, jak to zamestnavatel udělá?? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí