IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
30.6.22 08:19

@Lucinta no to jsou krásné zprávy a ještě hezčí princezna. Užívejte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
30.6.22 09:59
Jé a kam jedete? Já bydlím na Šumavě, máte nějaké výlety naplánované? Případně bych něco mohla doporučit. Kord jestli cestujete rádi v rámci foodturismu. 😂 😂
@Babybabe píše:
@Elkapelka hele nebyl to kdo vi jaky naráz nastesti, jen se trochu klepala a mozna ma na sobe trochu meho laku 😅 dement no, cumela jsem na okolni auta a obrubniky 😁 diiiiky, darecky neskutecne potesily, skoda, ze kyticky v tehle vedrech nic nevydrzi…ale coz, v sobotu stejne odjizdime na dovcu na Sumavu💪
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
30.6.22 11:13

@Lucinta jeee to je myšička krasna, ta za to trapeni stala :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
30.6.22 11:19

@Zuzca.K budu moc rada za tipy 😊 tyden byl hekticky a jeste nemam ani sbaleno, natoz tak pripraveny itinerar. Do toho me vcera zacalo bolet v krku, uz se přidávají zada a lehce hlava, tak se desim, jak tu cestu a vse zvladnu :( odjezd mame planovany na sobotu rano, cestou se chceme stavit v Třeboni a na zamku Hluboka. Pokračujeme do Českého Krumlova, kde jsme 1noc a mame zatim jen listky do otaciveho hlediště. V nedeli se stehujeme do obce Stozec a cestou se chci mrknout na nejakou plaz na severní casti Lipna. Pak bych se rada vydala pesi turistikou k Plesnemu jezeru. Hledam co nejkratší moznost, ze by z obce Jeleni? Z Nove Pece mi to prijde dal…ve Stozci zůstáváme do utery, kde potrebuji nejake vylety do 10max 15km za den. Pak se jeste presouvame na zaver do apartmanu v Krusnyvh horach a chci jet na antygl-Vydří stezku a mrknout na ten vlci vybeh. Nejake dalsi tipy, co nesmime vynechat?😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.6.22 11:34

@Babybabe plesnak je super, byly jsme tam na kolech, ale je to teda celkem výšlap, na Vydře jsem byla 2× a taky hezká procházka a Vlčí stezka byla super, chytli jsme čas, kdy nejspíš čekali na žrádlo a začali vlci normálně výt, spustili úplný orchestr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
30.6.22 14:43

@Elkapelka a myslis, ze je to jezero únosné pro tehu? Preci jen uz jsem v pokročilém stadiu a silene kopce nedavam 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.6.22 14:50

@Babybabe no s přestávkami to asi tak zlé nebude, cyklostezka vedla naštěstí jen s mírným stoupáním, ale zase táhle. Možná bych si to rozmyslela a prošla se jen podél toho kanálu co je pod tím ;) já tenkrát do toho kopce vedla kolo vedle sebe, tak o to to bylo náročnější, ale i tak, teď bych si na to asi netroufla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
30.6.22 15:34

@Lucinta ta je kouzelná :srdce:
Je super, že uz jste v klidu doma a vse jste krásně i po těžším porodu zvládly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
30.6.22 15:36

@Lucinta nadherna Sofinecka 🥺 🥺 🥺 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
30.6.22 17:11
V Hluboké je mimo zámek i krásná Zoo. V Krumlově jsme popravdě neobjevili nic moc restaurace, nic z čeho by jsme si sedli na zadek. Pokud by jste projížděli Strakonice a máte rádi sushi tak doporučuju The Moon, lepší Sushi jsi v životě neměla! Pak je vyhlášený Divoký bistro to je v Úbislavy kus od Vimperka, tam je teď nově a hezky opravený zámek. Co se týče procházek tak vlčí výběh je super, na Modravě (kousek od Antýglu) jsou daňci a Soví voliéry na Borové ladě je to takový trojuhelník 😊 Antýgl je krásnej, procházkou kolem koryta se dostaneš do té Modravy tam je výborný pivovar, dobrý pivko i jídlo ale dražší to je pro 2 tak za 1000kč oběd se všim všudy 😊
A na to Plešné je to nekratší z Jelení, ale myslím že lezeš v bývalé řece tak jsou tam kameny. Pokud si pamatuji teda dobře 😊
Pak na Prášilech je rozhledna Poledník a moc krásné jezero Laka 😊 a hrad Kašperk s hezkou 45 min procházkou tam a 45 zpět 😊 je to asi 3-4km 😊
Taky máme letos Čechy okružní jízda Karlovy Vary, Hradec Králové, Ostrava, Litoměřice, Jihlava, Telč, a domů 😂
@Babybabe píše:
@Zuzca.K budu moc rada za tipy 😊 tyden byl hekticky a jeste nemam ani sbaleno, natoz tak pripraveny itinerar. Do toho me vcera zacalo bolet v krku, uz se přidávají zada a lehce hlava, tak se desim, jak tu cestu a vse zvladnu :( odjezd mame planovany na sobotu rano, cestou se chceme stavit v Třeboni a na zamku Hluboka. Pokračujeme do Českého Krumlova, kde jsme 1noc a mame zatim jen listky do otaciveho hlediště. V nedeli se stehujeme do obce Stozec a cestou se chci mrknout na nejakou plaz na severní casti Lipna. Pak bych se rada vydala pesi turistikou k Plesnemu jezeru. Hledam co nejkratší moznost, ze by z obce Jeleni? Z Nove Pece mi to prijde dal…ve Stozci zůstáváme do utery, kde potrebuji nejake vylety do 10max 15km za den. Pak se jeste presouvame na zaver do apartmanu v Krusnyvh horach a chci jet na antygl-Vydří stezku a mrknout na ten vlci vybeh. Nejake dalsi tipy, co nesmime vynechat?😍
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
30.6.22 17:51

@Zuzca.K super, dekuji za napady, o jezeru Laka mi rikala i kamaradka, tak snad stihneme nejake přejezdy. Uvidime, jestli uplne nelehnu, porad cekam, kdy to propukne, hrozne me skrabe v krku uz 24h a nevim co s tim. Delala jsem si Prieznitzuv zabal a cucala hřebíček, ale k prdu… no pockej, do mechova (HK ) zabitate a do krásnějšího vedlejsiho mesta Pardubice ne? 😅 mame tu pekny zamek, daleko hezci prochazku centrem a kousek zříceninu Kunětická hora, pod niz je nejlepsi domaci zmrzlina na svete :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
30.6.22 20:33

@Babybabe
Pardubice máme v plánu někdy samostatně 😂 máme stírací mapu Čech tak jezdíme podle ní 😂 i když jakmile se před manželem zmíním, že mají někde nejlepší zmrzku tak pojede i 150km 😂 😂 proto jedeme až do Ostravy, protože si tam našel restauraci, kterou chce navštívit 😂 😂 blázen no 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
30.6.22 21:29

@Zuzca.K Dobre, Dobre, ale nezapomente na nas :))) mrknete na cesky film s Pracharem “LOVEni”, ten se v Pardubicich natáčel. Bude se Vam centrum pak hezky prochazet. U nas doporucuji restauraci Galerie Cafe park restaurant. Sice mensi nabidka jidel, ale za to vymazlene a to prostredi nema chybu. Je umístěna na zacatku sadu, kterými se dojde mimo jine k zamku 😊 a ta tocena “Kunětická zmrzlina” nema obdoby, to Vam garantuju. Jestli jste na sladke, zavitejte jeste do Cokoladovny Bajer, lepsi jste nepili/nejedli 🤪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
16.7.22 06:12

@Babybabe ahoj tak co 3. Screening?

U mě malá tentokrát spolupracovala, tak mám aspoň fotečku hlavičky z boku. Jinak je stále hlavičkou dolů a váží 1500g, což je prý na 30+1 ideální a velikostně je průměrná. Jinak bylo vše v pořádku, na žádnou novinku už nenarazili. Tak dobrý. Už jen 14 dní a jdu na mateřskou :) bude se mi po lidech z práce stýskat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
17.7.22 08:37

Ahoj holčičky, ❤️️ čtu Vás, myslím na Vás, ale i s jedním uzlíčkem radosti, i když většinu času úžasně hodným a zlatým, je toho času tak nějak méně :mrgreen:
Je to neuvěřitelné, jak to letí, v pátek už měla ta naše beruška 3 týdny, dnes 23 dní. Sofinka krásně papá, paní doktorka nás pěkně chválila, že nám to spolu pěkně jde, roste a už se konečně z 3160g s kterými šla z porodnice dosta přes svou porodní váhu a má 3630g a z 50cm povyrostla na 53cm, je to naše šikulka krásná a snad i většinu času spokojená 🙏🏻 ❤️️🍀… Když teda zrovna nekřičí hlady, žroutík, nebo, že ji bolí bříško… Na to naštěstí téměř netrpíme 🙏🏻, piju kojici čaj s fenyklem, anýzem a kminem a po něm krásně prdi jako starý chlap, princeznička naše :mrgreen:.
Spinká nám celou noc, od 23/24h do 6/7h, a ráno je hodná, když jsem na kojení vstavala a budila ji v noci, tak u toho spala a byla pak nevrlá, akorát teď, jak měla růstový spurt, tak si “dovolila” vstávat a vysávat mě 2 dny už v 5… a pak prakticky celý den 😂 🙈, ale na dnešek byla zase hodňoučká a nechala maminku vyspat o hodinu déle.
Je to malinkatý a nádherný zázrak na který se nemůžeme vynadívat 😍 ❤️️🍀. Posílám pár pozdravů, obrázků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí