IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
8.8.22 15:49

Ahojky, tak se jdu pochlubit aspoň postýlkou a už mám pár fotek s větším bříškem :) jinak @Babybabe jak se daří? Mě začala pobolivat práva kyčel při chůzi :zed: jinak zatím snad vše v pohodě. Dokonce i jaterky mám v pořádku až na cholesterol :lol: a nejspíš budu muset brát železo, protože jsem byla na vstupní u obvodaka a tam mi vyšla mírná chudokrevnost, od gyndy budu mít výsledky až ve středu tak tam mi asi železo nasadí 8)

Jo a nakonec jsem také objednala pár samolepek na zeď, jelikož jsme se rozhodli s mužem, že postýlka bude v pokoji a já budu spát tak s ní. Líp se tam vejde a mohla se tím pádem postavit dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
8.8.22 16:29

@Elkapelka ahojdaaaa! To rada slysim, ze je u vas vsecicko v poradku 🙏 s tim železem je to asi bezny, kamaradky okolo taky rikaly, ze berou. Ja zatim jen nejaky ty tehu vitouse obcas a magnezko na krece. Chytají me v noci do levy nohy, asi spatna poloha. S tema kyclema jsi me rozesmala, protoze mam ten samy problem. O vikendu jsme jeli na vylet na vodni nádrž Rozkos a spali na chatce s priserne tvrdou matraci. Cely den jsem chodila jak důchodce a dneska uz lepsi :))) jinak jsem teda silene unavena, jsem schopna po obede vytahnout na 1,5h 😅

Jinak na kontrolu jdu zitra rano v 10h, kde mam nafasovat papiry kvuli nastupu na materskou a prohlaseni o jméně. Dneska jsem si pro sychr cinkla jeste na matriku, zde je jmeno Sebastien s E v poradku a je to pry bez problemu, tak mam radost. Ted uz jen odsouhlaseni muze a je to :mrgreen:

Jeee, moc ti to slusi! A postylka paradni :srdce: to je hnedka clovek pozitivneji naladeny, kdyz je obklopený krasnyma vecma vid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.8.22 17:30

@Babybabe jo já dnes byla jak praštěná, už jsem ráda, že jsem taky doma. A děkuji :) já si prohlášení o jméně vytiskla jedno univerzální a jedno přímo do Podolí. To univerzální mám sem do města, kdybych nakonec rodila tu, kvůli tomu, že by tu chlap nebyl a nemohl mě odvézt. 8) a už máš sbaleno do porodnice? Já jsem pro jistotu už vše připravila, mám jednu menší tašku k porodu a jednu větší na šestinedělí, ale nechtěla jsem tahat kufr, tak mám cestovní a sportovní tašku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
8.8.22 21:10

@Elkapelka a ty jsi to univerzální nasla nekde na netu? Ahaaa, ja jak blbec cekam az mi ho da doktorka :))) Jojo, jsem cvok, do porodnice mam sbaleno uz tak dva tri mesice. Postupne zo furt jen vybaluju a prebaluju 😂 nejvic me tam prdi rucniky, zabiraji hrozne mista. Jeste mi tam chybi nocni kosilka a kojo podprdy, ale uz je mam doma, jen musim vyprat 🙏 podprdy mam nejake z lidlu a kosilky z bonprixu za par svestek, nechce se mi do toho moc investovat :P a mam to presne jako ty! Mensi cestovni tasku a k tomu sportovni malou tasku na rameno. V jedne obleceni a drogerka, ve druhe pleny a tyhle kraviny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.8.22 21:19

@Babybabe jj na netu. No taky mám košilky z Bonprixu i 3 kojící podprdy. Mě nejvíc zabírá místo plenky a vložky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
8.8.22 21:39

@Elkapelka a jake podprdy jsi tam poridila? Ja takove krajkove, docela se mi libi a za 300kc dva ks (bila a cerna). Plus jsem si k tomu vzala nejaka dve kojo tilka, taky vypadaji pekne, snad nebudou tlacit, maji pod prsy takovou gumicku. Kdyztak vypařu no :)) na bonprixu cernou kosili (sice nema vycpavky, ale jinak je strihove bozi a prijemna pružná), opickova mi prisla dneska a zda se taky fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.8.22 06:55

@Babybabe oni je už nemají, ale byly po 3 v broskvové, tmavě modré a bílé barvě. Podle mě jsou ty podprdy na stejno, ale jsou pohodlné. A košíky mám tuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
9.8.22 07:44

@Elkapelka musim rict, ze s podprdama jsem mela celkem problem. Misto vel. B pushup mam ted obyc C a kazdy výrobce ma tak rozdilne tabulky velikosti, ze jsem nebyla schopna si to hned objednat. U Astratexu mi podle mír vychazelo A 😂 😂 😂 pak jsem si zkusila v babycentru dve znacky - B mi byla velka a C akorat, to proste nepochopis 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.8.22 07:51

@Babybabe já musela z B přejít na E, prostě hrůza 8o a o 10cm větší v průměru. V Astratexu jsem kupovala 1.a právě vzala D a je mi těsná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
9.8.22 09:19

@Elkapelka no nekecej, to ses pekne nalila, chlap musi byt spoko :lol: u me to evidentne tak vyrazny nebude :))) …padim na kontrolu s tim mym malym cutalistou, dneska je nejaky rozdivoceny, od rana jedna rana za druhou do žeber 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.8.22 10:01

@Elkapelka ahojky, to je dobře, že je vše v pořádku :srdce:. S tím železem se koukám pere skoro každá mamina, u mě v okolí mám 5 těhotných a půlka z nich to řeší taky…ale určitě se to v klidu vyřeší nějakým doplňkem :hug:
Moc ti to sluší!! :srdce:
Já jdu v pondělí na 3.screening, letí to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.8.22 10:33

@Majdasss děkuji, držím palečky, ale 3. Screening už je na pohodu, já se na něj dokonce i těšila :) jo letí to strašně už jen 7 týdnů 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
9.8.22 16:20

@Elkapelka tak uz se hlasim po kontrole, to byl chaos den 👋 malicky je v poradku, ven se zatim nechysta, takze muzeme pry vesele jeste cestovat autem, jak je nam libo :) fotit se nam dnes opet nechtelo, daval si k pusince packy i nozky 😂 dalsi kontrola za 3tydny a pak uz kazdy tyden. Priste testy na streptokoka. Podle odberu mam nepatrne nizsi hladinu železa, takze si mam koupit globifer za 430kc :P s nastupem na materskou to vyslo paradne - normalne bych nastupovala jako ucitelka do prace 22.8.a sestricka mi napsala materskou od 20.8., nenapadne mi soupla termin porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.8.22 16:38

@Babybabe dobře ty, já jsem na mateřské už od 1.8., šla jsem přesně 8 týdnů před. Já jsem zvědavá zítra na nás. Akorát jsem dnes dopoledne objevila v podpaží dvě malé červené bulky, co bolí na dotek, ale jako beďary to nevypadá :nevim: tak to aspoň zítra doktorce ukážu a doufám, že to nebude nic vážného :? Jo tak se železem to budu mít asi podobně, uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
10.8.22 07:41

@Elkapelka ajeje, snad to nic nebude, treba to ma spojitost s temi horky :roll: nedivim se ti. Kdybych mela chodit fyzicky do prace, tak nastoupim taky nejdriv, co to pujde. Drzim palecky na kontrole!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí