Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, tak se jdu pochlubit aspoň postýlkou a už mám pár fotek s větším bříškem
jinak @Babybabe jak se daří? Mě začala pobolivat práva kyčel při chůzi
jinak zatím snad vše v pohodě. Dokonce i jaterky mám v pořádku až na cholesterol
a nejspíš budu muset brát železo, protože jsem byla na vstupní u obvodaka a tam mi vyšla mírná chudokrevnost, od gyndy budu mít výsledky až ve středu tak tam mi asi železo nasadí ![]()
Jo a nakonec jsem také objednala pár samolepek na zeď, jelikož jsme se rozhodli s mužem, že postýlka bude v pokoji a já budu spát tak s ní. Líp se tam vejde a mohla se tím pádem postavit dřív ![]()
@Elkapelka ahojdaaaa! To rada slysim, ze je u vas vsecicko v poradku 🙏 s tim železem je to asi bezny, kamaradky okolo taky rikaly, ze berou. Ja zatim jen nejaky ty tehu vitouse obcas a magnezko na krece. Chytají me v noci do levy nohy, asi spatna poloha. S tema kyclema jsi me rozesmala, protoze mam ten samy problem. O vikendu jsme jeli na vylet na vodni nádrž Rozkos a spali na chatce s priserne tvrdou matraci. Cely den jsem chodila jak důchodce a dneska uz lepsi
jinak jsem teda silene unavena, jsem schopna po obede vytahnout na 1,5h 😅
Jinak na kontrolu jdu zitra rano v 10h, kde mam nafasovat papiry kvuli nastupu na materskou a prohlaseni o jméně. Dneska jsem si pro sychr cinkla jeste na matriku, zde je jmeno Sebastien s E v poradku a je to pry bez problemu, tak mam radost. Ted uz jen odsouhlaseni muze a je to ![]()
Jeee, moc ti to slusi! A postylka paradni
to je hnedka clovek pozitivneji naladeny, kdyz je obklopený krasnyma vecma vid ![]()
@Babybabe jo já dnes byla jak praštěná, už jsem ráda, že jsem taky doma. A děkuji
já si prohlášení o jméně vytiskla jedno univerzální a jedno přímo do Podolí. To univerzální mám sem do města, kdybych nakonec rodila tu, kvůli tomu, že by tu chlap nebyl a nemohl mě odvézt.
a už máš sbaleno do porodnice? Já jsem pro jistotu už vše připravila, mám jednu menší tašku k porodu a jednu větší na šestinedělí, ale nechtěla jsem tahat kufr, tak mám cestovní a sportovní tašku ![]()
@Elkapelka a ty jsi to univerzální nasla nekde na netu? Ahaaa, ja jak blbec cekam az mi ho da doktorka
Jojo, jsem cvok, do porodnice mam sbaleno uz tak dva tri mesice. Postupne zo furt jen vybaluju a prebaluju 😂 nejvic me tam prdi rucniky, zabiraji hrozne mista. Jeste mi tam chybi nocni kosilka a kojo podprdy, ale uz je mam doma, jen musim vyprat 🙏 podprdy mam nejake z lidlu a kosilky z bonprixu za par svestek, nechce se mi do toho moc investovat
a mam to presne jako ty! Mensi cestovni tasku a k tomu sportovni malou tasku na rameno. V jedne obleceni a drogerka, ve druhe pleny a tyhle kraviny ![]()
@Babybabe jj na netu. No taky mám košilky z Bonprixu i 3 kojící podprdy. Mě nejvíc zabírá místo plenky a vložky ![]()
@Elkapelka a jake podprdy jsi tam poridila? Ja takove krajkove, docela se mi libi a za 300kc dva ks (bila a cerna). Plus jsem si k tomu vzala nejaka dve kojo tilka, taky vypadaji pekne, snad nebudou tlacit, maji pod prsy takovou gumicku. Kdyztak vypařu no
na bonprixu cernou kosili (sice nema vycpavky, ale jinak je strihove bozi a prijemna pružná), opickova mi prisla dneska a zda se taky fajn ![]()
@Babybabe oni je už nemají, ale byly po 3 v broskvové, tmavě modré a bílé barvě. Podle mě jsou ty podprdy na stejno, ale jsou pohodlné. A košíky mám tuto.
@Elkapelka musim rict, ze s podprdama jsem mela celkem problem. Misto vel. B pushup mam ted obyc C a kazdy výrobce ma tak rozdilne tabulky velikosti, ze jsem nebyla schopna si to hned objednat. U Astratexu mi podle mír vychazelo A 😂 😂 😂 pak jsem si zkusila v babycentru dve znacky - B mi byla velka a C akorat, to proste nepochopis 🙈
@Babybabe já musela z B přejít na E, prostě hrůza
a o 10cm větší v průměru. V Astratexu jsem kupovala 1.a právě vzala D a je mi těsná.
@Elkapelka no nekecej, to ses pekne nalila, chlap musi byt spoko
u me to evidentne tak vyrazny nebude
…padim na kontrolu s tim mym malym cutalistou, dneska je nejaky rozdivoceny, od rana jedna rana za druhou do žeber 😂
@Elkapelka ahojky, to je dobře, že je vše v pořádku
. S tím železem se koukám pere skoro každá mamina, u mě v okolí mám 5 těhotných a půlka z nich to řeší taky…ale určitě se to v klidu vyřeší nějakým doplňkem ![]()
Moc ti to sluší!! ![]()
Já jdu v pondělí na 3.screening, letí to ![]()
@Majdasss děkuji, držím palečky, ale 3. Screening už je na pohodu, já se na něj dokonce i těšila
jo letí to strašně už jen 7 týdnů ![]()
@Elkapelka tak uz se hlasim po kontrole, to byl chaos den 👋 malicky je v poradku, ven se zatim nechysta, takze muzeme pry vesele jeste cestovat autem, jak je nam libo
fotit se nam dnes opet nechtelo, daval si k pusince packy i nozky 😂 dalsi kontrola za 3tydny a pak uz kazdy tyden. Priste testy na streptokoka. Podle odberu mam nepatrne nizsi hladinu železa, takze si mam koupit globifer za 430kc
s nastupem na materskou to vyslo paradne - normalne bych nastupovala jako ucitelka do prace 22.8.a sestricka mi napsala materskou od 20.8., nenapadne mi soupla termin porodu ![]()
@Babybabe dobře ty, já jsem na mateřské už od 1.8., šla jsem přesně 8 týdnů před. Já jsem zvědavá zítra na nás. Akorát jsem dnes dopoledne objevila v podpaží dvě malé červené bulky, co bolí na dotek, ale jako beďary to nevypadá
tak to aspoň zítra doktorce ukážu a doufám, že to nebude nic vážného
Jo tak se železem to budu mít asi podobně, uvidíme ![]()
@Elkapelka ajeje, snad to nic nebude, treba to ma spojitost s temi horky
nedivim se ti. Kdybych mela chodit fyzicky do prace, tak nastoupim taky nejdriv, co to pujde. Drzim palecky na kontrole!