IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4349
2.9.22 11:50

@Babybabe jooo, moc děkuji! Já bych řekla, že se vše vydařilo, jak jsme chtěli, byli jsme spokojení a i hosté byli spokojení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
2.9.22 11:52

@Lucinta no uvidíme, jak to bude rychlé. V létě jsem byla na nových odběrech, at máme vše na IVF připravené a vyšly mi nějaké hraniční hodnoty, takže v listopadu na kontrolní odběry :roll: tak to čekání ještě vyplníme IUI, máme poslední dva pokusy, tak to vyčerpáme :-) ale jinak vám to krásně vyšlo! :srdce: tak třeba se u nás zadaří 20.12. teoreticky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.9.22 14:29

37+1

Ahojky,
tak po 4 hodinách čekání, mám první poradnu za sebou. Vždy tam všichni byly tak půl hodiny a já byla za 10 minut venku :zed: no malá je prý veliká akorát a váží 2800g. Jinak na toho streptokoka zabírá jen penicilin z toho, co se podává při porodu. Takže vzhledem k tomu, že jsem se po tom jen osypala, tak řekla, že to riskneme a zkusíme cefalosporiny. Na E. Coli nic neřekli. Taky mě tam moc nechtěli na další kontrolu, ale nakonec objednali k porodní asistentce za 10 dní. Otevřená jsem po prst. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
2.9.22 19:00

@Elkapelka Ahojda! Dopoledne jsem na Vas myslela a rikala si, jak jste pochodily! 4h cekani? No to snad neee proboha, me to ceka ve ctvrtek 🙈 to ti teda reknu, ze jsem z tech jejich odhadu docela prekvapena. Ty jsi 37+1 a pekne odpovídáte pri 2.800g a my meli v 36+4 2.860g a rekla mi, ze je prcek o dva dny mensi nez by mel byt. Si delaji srandu 😂 takze u tebe uz muze porod nastat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.9.22 19:21

@Babybabe u Vás to třeba tak hrozné nebude. Podolí je hodně nabouchane a menší nemocnice nejsou tak vytížené. No ono jsou to fakt jen odhady, ještě v 33+1 měla 2500 g a odpovídala zase starší. Každá Dr. To změří jinak, nebo i utz jsou jiné. Já jsem ráda, že přibírá nakonec pomaleji. Protože se mi nechce rodit macek :lol: no vypadá to, že se to chystá, ale někdo chodí otevřený na jeden prst klidně ještě týdny :lol: já bych chtěla ještě týden vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
2.9.22 20:20

@Elkapelka jeeeezis, ty se tak mas, ze se ti k tomu schyluje!!! Uz bych taky chtela mit nejakou vidinu toho, ze se to hybe do finale. Idealne za 14dni, to by se mi libilo. Rozhodne nechci prenaset nebo mit vyvolávany porod, ale to si clovek ssi nenaplanuje 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.9.22 20:32

@Babybabe no já už začínám mít z porodu šoufky a raději bych to oddálila. Asi si zaplatím rajský plyn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
2.9.22 21:41

@Elkapelka 😂 to dame, nejsme zadna orezavatka :lol: ja bych si strasne prala vedet, kdy to bude, abych si jeste rozplanovala, co vse chci nacist 😅 pristi patek bych chtela jeste stihnout svatbu kamaradky, pak vikend na chalupe a jsem ready :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
2.9.22 22:00

@Elkapelka teda, 4 h čekání je v těhotenství hrozný… fuj, ale aspoň to mas za sebou a je super, že mimco prospívá a že už se ti to blíží :srdce: fakt to uteklo, my doufám jeste září dáme 2v1 :D
Jinak mne na 31+5tt řekla, že malá vazi 1608 gramů a že je drobnější, tak nevím ty jejích odhady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.9.22 01:49

@Babybabe taky to furt posouvám, že chci ještě něco stihnout :lol: teď nespím, je mi blbě od žaludku. Asi jsem to navečer přehnala s mastným :zed: a to máme jet ke tchanovcum, ale ty bydlí v Praze, tak aspoň blíž do porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.9.22 01:51

@Majdasss no byl to děs, moc jsem nejedla, měla jsem sebou jen sušenku a banán. Ordinace byla naproti kantýně, ale o to to bylo horší. Krásně to vonělo a já z toho nic nemohla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
3.9.22 08:18

@Elkapelka chudino, snad jsi to preckala a uz je ti lepe 🙏 na ct si hodlam nabalit poradnou svacu, knizku, hudbu a krizovky, at mi to tam utika. Dneska jsem spala celkem dobre, ale jsem pro zmenu nervozni, ze me maly nejak min kope. Budu ho muset rozpohybovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.9.22 10:37

@Babybabe naštěstí to přes noc přešlo a ještě jsem usla. Mě malá kopala málo právě dva dny před kontrolou, taky jsem zkoušela jí pouštět různou muziku, co jí vybudí a tak a pomohlo to. Od včera z toho čekání zase kope jako ďábel. Taky jsem měla knížku, jen jídla méně. Já si myslím, že u Tebe to tak hrozné nebude. Ty máš vybranou nějakou menší nemocnici ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
3.9.22 11:38

@Elkapelka Nene, neni to mensi nemocnice - Pardubice:) Praha to neni, ale jsme krajské mesto. Kamaradky tam taky bezne cekaji minimalne 2h, ikdyz prijdou uz na 7.45 pred otevirackou 🙈 treba budu mit kliku a bude to fofr. Odpolko pak ucim tri holky, tak by se hodilo nebyt v kvapu a bez obeda 🤪 vidis to, tak buzení hudbou me nenapadlo, ja ho vzdycky hladim pres bricho. Dneska je ale vazne nejaky ospaly lenoch, tak asi pustime tatinkuv oblibeny rock-metal :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.9.22 13:36

@Babybabe zkusit to můžeš, taky se snažím klepat a tak, ale většinou pomůže až pohyb a pak následné uklidnění. Ona se tím probudí. No tak 2 hodiny jsou ještě dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí