Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elkapelka @Majdasss vsak co mame my tehotny lepsiho na starosti nez se kroutit v ordinacích ze jo?😂 ale coz, dvakrat ted snad pujdu ke svoji doktorce a pak malyho vyprdnu ![]()
@Babybabe asi tak
![]()
Ale určitě to tak bude!!! Malýmu se tam určitě taky nelíbilo, takže už tam chtít nebude a radši vyleze ![]()
Ahojda miminkovsti kamaradi a kamaradky! Mavam Vam z nemocnice v Jilemnici, rozhodl jsem se prijit na svet drive o 14dni a jeste k tomu pri vylete na chalupu s babi a dedou 😂 jsem pekny cvalik
jmenuji se Sebastien, vazim 3.480g, merim 48cm a narodil jsem se dnes 11.9.2022 v 8.33. Maminka je v poradku, dal jsem ji zabrat “pouhych “11hodin a naprosto bez komplikaci ![]()
@Babybabe gratuluji
tak si mě nakonec ještě předběhla
u nás se stále nic neděje. Krásný klučina ![]()
@Babybabe juuuu 🤩 tak moc moc gratuluji! To je teda prekvapko 🤭 hlavne at jste oba v poradku ❤️️
@Babybabe ahoj moc gratuluju občas sem nakouknu a najednou mimino
Krásný chlapeček ![]()
Jinak i nás se nakonec usmálo štěstí jsem v 7.tt. Ještě jsem nebyla u Dr. tak snad to bude v pořádku
![]()
@penalda
Jeeee, mám velikou radost a držím moc a moc palce.🍀 🙏🏻 ❤️️
@Babybabe
Zlatí, ještě jednou moc gratuluji ❤️️, malý je krasavec.
@Babybabe strašně moc gratuluji ![]()
Opatrujte se ![]()
Máš to za sebou
a Sebik je moc krásny ![]()
Ahojky kočky,
Tak hlásím, že už mi přišla první mateřska ![]()
Jupi ![]()
Ale když jsem si ji počítala, tak mi vyšla podle hrubé mzdy trochu jina částka(nižší) nez ta, co mi přišla na účet
. Není možné, že by to někde někdo špatně spočítal, že?
Ahoj holky!
Dnes jsem byla na poradne ve 36+1tt a Natalka je v pořádku, váží cca 2781 gramu a má prý trochu větší hlavičku ![]()
Nicméně mi udělala ster na streptokoka a už mi dala zadanku na check-in do porodnice ![]()
Tak snad ještě tak 2-3 týdny dáme 2v1 ![]()
@Majdasss podle mne ne. Ono ten základ se ti mění když dostanes nějakou odmenu nebo cokoliv. Takže ono když to počítáš jenom ze svého pevného platu tak to pak ve výsledku vypadá jinak.
@Majdasss co já bych dala zato už byt kde jsi ty🙏🏻 Já jsem 21tt a jsem v nemocnici protože jsem začala krvacet krz nízko položenou placentu. Primář řekl ze by se měla vytáhnout tak se modlim aby jsem naši holcicku držela u sebe co nejdéle.