Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinta taky jsme hned po porodu druhé zavrhli. Jak ale jde čas a já se už zahojila, tak už to druhé plánujeme
ale chce to čas, nejlépe až za 2 roky ![]()
@Elkapelka
No, jak říkáš… mě se manžel bál zeptat, jestli ještě “chceme” druhé
, poprvé se zeptal před měsícem, to už jsem to viděla trochu lépe. My bychom chtěli, aby od sebe byli tak 2,5-3r, ideál… zase tolik času nemáme, zítra 37 🙈… Původně jsme chtěli 3, no, uvidíme, to by to musel byt větší frkot, než se Sofí. My se začneme snažit za rok ❤️️🍀. Kdyby něco, tak máme ještě jednoho sněhuláčka 🙏🏻.
@Linusren
Nevěš hlavu, uvidíš, že to IVF klapne 🙏🏻 🍀. Já tomu naprosto věřila a i když to bylo těžké a chvilkami jsem to vzdavala, tak jsem se pořad snažila myslet pozitivně a jen a jen na to, že to musí vyjít ❤️️. A vyšlo a to naše štěstí mi tu právě usíná, dnes je to rok, co jsem byla na prvním hcg odběru 😇. Tak na Tebe myslím, ať je vše v pořádku a můžete co nejdříve na to ❤️️😘.
@penalda diiik,je to moje zlaticko…ikdyz me dneska pekne poblujal, sem tam zkropi co vidi a prdi mi do ruky pri prebalovani ![]()
@Elkapelka to byla vyjimka, v noci se mi budi tak po 3h obvykle a pres den chce uz po 2,5h 😅 o kocarku nemluve, vubec se mu nelibi. A co konicci, uz pasete?:) maly zacal vcera krasne zvedat hlavicku, kdyz ho mam briskem opeřeneho o svuj hrudník ![]()
@Babybabe jj přes den je to občas taky po 2 hodinách, je to síla
na hrudníku krásně pase, ani tvrdém jen občas, to se jí moc nelíbí
jinak sílu v hlavě má, občas mám co dělat, abych ji tu hlavu udržela. Jinak na 4 týdnech jsme v úterý měli bez 18g 4kg, za 2 týdny přibrala 0,5kg ![]()
@Elkapelka myslim, ze to odpovida. My meli ve 4tydnech 3.530g (nárůst o 350g) a ted v 6ti tydnech ma uz 4.540g ( o 1kg vic). Je to uz pekny cvalicek ![]()
Holky, tak 15.11. jdeme na konzultaci k IVF
tak pak budu moudřejší co a jak dál ![]()
Ahoj holčičky
Tak Natalka je na světě 💗 narodila se 20.10. brzy ráno, ve 2:50, porod byl tak rychlý, že mi ani nestihli dát nic na bolesti. Natalka měřila 48 cm a vážila 3 280 gramů 💗 💗. Obě jsme v pořádku
a @Lucinta dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám, vyplnilo se nám to, krásné datum ![]()
Jinak porod začal kontrakcemi a od jejich začátku byla mala za 4 hodiny venku ![]()
@Majdasss gratuluji, tak je malá přesně o měsíc později než naše Natálka
ty jo takový porod by si člověk mohl jen přát ![]()
@Majdasss no teda! To byl fofr
moc gratuluji k Natalce
A ty jsi ok?
@Majdasss gratuluju ta si na ten Svět teda najednou pospíšila. Je nádherná 😍
@Majdasss jeeee, velikanska gratulace maminko! Preji Vam obema hodne zdravi!!! Za 4hodiny hotovo? Teda, to ti opravdu zavidim se svymi 11h 😂 ale co bychom pro ty nase lasecky nevydrzely!
@Majdasss
Jupiiiii, no to je nádhera, tak se narodila “jen” 37 let a 50 minut po mě 😂, já se narodila ve 2:00. Mockrát děkuji, jsi zlatá, že sis při tom všem vzpomněla ❤️️. Tedy koukám, porod za odměnu, Natynka na Tebe byla moc hodná 🍀. Uvidíš, bude to hodňoučká a milá holčička, ve všem Ti bude chtít pomáhat, bude chtít znát odpovědi na všechny otázky světa, bude zvídavá, laskavá a odvážná a bude Tě milovat nade všechno na světě ❤️️. Moc gratuluji, bambulka krásná. Ať jste obě zdravé a šťastné
.