IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
739
27.9.22 15:17

@Elkapelka jo, to je mi jasný a hlavně jsem stále zamestnanec, takže i pro zaměstnavatele by to byl problém, což si ohlida :lol:. Děkuji :srdce:
No… někdy už si člověk myslí, že to bude a táhne se to :D
Opatrujte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
27.9.22 16:38

@Majdasss já se že zajímavosti podívala a taky tam mám stále zaměstnavatele. Mě zaměstnavatel posílá normálně výplatnice, i když nulové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
27.9.22 19:40

@Majdasss
Já si vždycky každou změnu na pojišťovnu hlásím sama, ona je to i Tvá povinnost, hlásit každou změnu (zaměstnavatele, nebo pracák, MD, adresy, rodinný stav, atd), jde to i on-line, podat formulář/změnu… jinak se muže stát, že i když změníš zaměstnavatele, tak tam x let máš ještě starého a pak to zjistíš až u lékaře, když Ti chce vypisovat PN… :mrgreen: a hlásí Ti, co tam má za adresu zaměstnavatele. Zkus si to najít v nastavení, formulářích, nebo tak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
28.9.22 08:38

@Elkapelka @Babybabe
Moc vám holčičky gratuluji k nádherným, zdravým miminkům :srdce: Ja jsem se tady asi měsíc nepřipojila, bylo toho moc ale pořád jsem na Vás myslela a hledala si volnou chvíli :* Je mi líto nějakých nepříjemnosti ať už při nebo po porodu ale to se za chvíli zapomene s tím uzlickem v náručí :hug:
@Majdasss na tvoje miminko už to tady doufám stihnu! To přijde každým dnem :pankac:
Také potichu gratuluji @penalta,snad vše vydrží :kytka:
A na závěr @Lucinta no to snad není možný, už 3mesice, to to letí 8o malička je moc moc šikovná, s přetavením je rozhodně napřed a se zoubkama teda taky. U malého to ale taktéž vypadalo, že bude venku každým dnem a nakonec ho trápil až do 5mesicu :roll: Tak snad to budete mít úplně v pohodě!
@Linusren věřím,že ty výsledky co ti dopadly špatně se zase obrátí k lepšímu a ty se budeš za chvíli taky radovat :andel:
Co se týče nás, je to hukot. Malého pořád trápí zuby ale jako vážně masakralne. Už jich má 5 a teď je na cestě 6ty a rozhodně se nedá říct, že to má klidne prubehy. Jídlo mi nechce skoro žádné, mléko mi taky bojkotuje, tak se do něj pořád snažím aspoň něco strkat skrz živiny. :zed: V 8m začal během jednoho víkendu lézt, sedět, klečet a stát. :lol: Jedine slovo co říká je MAM a to pouze, když brečí a leze zamnou třeba do kuchyně :D Momentálně bohužel bojujeme s nějakou infekci, již dva dny 40,5 skoro nesrazitelne horečky, v noci měl malý febrilní křeče, no hrůza. O přístupu me Dr tady ani nebudu informovat, protože bych se zase nas… Tak se mějte krásné holky a těším se na další a další fotečky, pozitivní zprávy apod, zasílám pár fotecek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.9.22 13:15

@Nikca7 děkuji, držím palečky ať se malému udělá brzo líp a ať je bez horeček. Musí to být strašný pohled. Jinak už je to krásný velký chlapak. Nám bylo včera jeden týden. Neskutečně to letí. pridavam jeden ksichtik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
28.9.22 16:13

@Nikca7 febrilni krece? Tak s tim mam bohuzel bohate zkusenosti. Mam 6ti leteho synovce a s kazdym nastupem virozy nam konci s těmito křečemi na jip. To telicko se nedokaze pry vyrovnat s rychlým nastupem horecky a takto reaguje :,( myslim na Vas, at jste brzy fit!!!

@Elkapelka To je tedy uzlicek :smiling_face_with3_hearts: ja jeste nemela odvahu natahnout rukavicky, maly si porad zmoula v pusince ruce, tak by je asi sezral 😂 dneska byla opet vyzivna noc. V prvni pulce spal 4hodiny, ale potom zacal vyvadet a nechtel chrapat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.9.22 16:41

@Babybabe ta naše malá má drápy, že si furt poskrabavala obličej, tak hold rukavičky museli přijít na scénu, na zmoulani má už dudlika, protože jednu noc taky nesla vůbec kvůli prdikum utišit, a až po dudlanovi usnula. No u nás taky výživná, stávala co tři hodiny, od začátku kojení, takže já spala vždy tak 2 hodiny. Takže ráno jsem byla úplně mrtvá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
28.9.22 20:38

@Elkapelka aha :D tak koukám, že aplikace na dvě věci :lol:. Naštěstí je to jedno, jak to máme v aplikaci, hlavně že u pojišťovny jsme nahlaseny, spíš jsem myslela, že se to tam objeví hned :D, ale mě paní na pojišťovně říkala, že i když třeba 1.9.zamestnavatel nahlasi mateřskou, tak jim se to v systému projeví až za 3 týdny :lol: a kdyby si tam i nadále měla zamestnavatele a přitom víš, že tě nahlásil, budeš to v ty aplikaci nějak řešit, abys to měla i v ní změněné nebo ne?

Příspěvek upraven 28.09.22 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
28.9.22 20:41

@Lucinta děkuji ;) Já jsem taky vše po svatbě a tak hlasila sama, ale ten mi zamestnavatel řekl, že ten nastup na MD hlásit nemusím, že to dělá automaticky v hromadnem sdělení, schválně jsem se na to ptala :D i můj nastup do práce normálně nahlásil… nicméně jsem na pojišťovnu radši napsala dotaz, zda tam nahlasena jsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
30.9.22 11:48

@Nikca7
Ahojky, malý je smíšek vysmátý 😍. Mrzí mě, že mate trápení, snad bude brzy dobře 😇 🙏🏻. No ono je hezký, že je šikovná, ale třeba s těma zoubkama je to celkem na palici kolikrát😱 🙈. Když ji povylezou a tlačí, tak ji vadí i kojení a křičí, naříká a nechce se přisát, takže ji musim natřit pusinku/bolavé dasinko a počkat až se to uklidní, aby se vůbec přisala a i tak je to místo kojení spíš boj, je vidět, že ji to bolí.
Je strašně, ale strašně upovídaná, kolikrát mě nechce ani pustit něco udělat a povídá a povídá… tak si ji dávám v houpatku mezi kuchyň a jidelnu, abych mohla uvařit, uklidit kuchyň, nachystat jídlo a “kecáme”, recepty už zná hele zpaměti 😂 😂 😂. No a už si ani nepamatuji, kdy jsem šla na wc a neříkala: “copak děláš, čekáš na maminku, joooo?, maminka hned přijde, Sofinko, jen jsem na záchodě, ale už jdu za tebou, anooo”. Príma no :mrgreen:. Hlavně už víc jak týden místo spinkání do 6/7, tak budíček v “magické hodiny” :lol: 4:44, 4:32, 4:56, 05:05 no a přes den si chce povídat a všechno vidět. Takže usne 2× na 30 min a třeba 2× na 15 min
8o, v noci spi od těch 21/22 max do 5 a já smutně koukám na tabulky a že ve 3/6 měsících má spát 15h z toho 5 přes den :mrgreen:. Ta noc budiž, těch 8h zvládne +/- a někdy se zadaři, že když ji okolo te 5te nakojim, ze ještě na 1,5h -2 usne, ale pak ji vše zajímá a chce si povídat. No snad to přejde, protože s ni třeba uklidit je kumšt, občas “vyměknu” a dam si ji do nosítka a tak spolu vysavame a vytíráme. Jsem zvědavá, až budu chtít umýt okna :mrgreen:. No, ale všichni mě uklidnuji, že to je určitě “jen” období. Já si spíš myslím, že je zvědavá a nechce aby ji něco uteklo, ženská no 😂. Ale jinak je úžasná. A jsem vděčná, ze spinka v noci… jen se člověk snaží od těch 21/22h ještě poklidit, třeba vyžehlit, nebo dokoukat fiim, aniž by nám do toho pořad povídala a nebo jiné věci ❤️️a pak se mi ten budíček za 5h spánku úplně nelíbí. Snad se to vrátí do normálu a spánek 3h přes den nebude výjimkou 🙏🏻 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
3.10.22 15:04

Poslední kontrola

Ahoj holky,
Tak dnes jsem byla naposledy u své gyndarky a příští týden, když to stihnu, tak už na kontrolu do porodnice :D
Jsem 38+5tt a Natálka má cca 3200 gramu, ufff :D a poslední dny se strašně vrtí, au :D
Jak moc se u vašich miminek doktor trefil s váhou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.10.22 15:19

@Majdasss u mě vubec, odhad 3300 v 35+6 a skutecna vaha 2770gr takze pulkila mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
3.10.22 16:00

@Nikca7 jo vidíš, tak to fakt tak je… mně taky říkala cca půl kila, tak uvidíme :D každopádně už mě bolí každý kopanec, tak už by mohla holka vylezt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
3.10.22 16:05

@Majdasss jeee to uz se ti to blizi! Moc drzim palecky :) :hug: my meli tyden a pul pred porodem odhad 2.880g myslim a v realu mel 3.480g! Diky bohu, ze sel ven o dva tydny driv, jinak by mel pres 4kg brrrr…posilame pozdrav z foceni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
3.10.22 16:07

@Babybabe hodně se to blíží :jazyk: už by klidně mohla tento týden, vše už mě bolí :D
No vidíš, ještě že se miláček rozhodl driv :srdce:
Je to krasnej bobisek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí