IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2223
3.10.22 21:18

@Majdasss
Ahojky, tak přeji hodně štěstí do finále ❤️️🍀. Ono hodně záleží na tom, jaký má Tvůj lékař přístroj… pokud nějaký nejnovější, kvalitní, tak je to celkem přesné a odchylky bývají třeba jen 50/100g oproti skutečnosti. Mě to udělalo rozdíl ve finále jen o 50g, oproti odhadu v úterý a rodila jsem v pátek, malinka se nalokala a nadychala dost plodovky a krve, když to z ni odsali a zbytek vyčurala a vykakala, tak měla to, co byl odhad v úterý -50g. Mým kamarádkám, co chodíme na stejnou kliniku/gyndu a rodily 2 ve stejné porodnici, tak to měly taky tak, max 100g. Ale taky se u kamarádek sekli třeba o 300-500g, ale to už je pár let… No a jedna, co má dvojčátka, tak se u jedné holčičky sekli u odhadu o celé 1kg 🙈, ale holky mají 12 let, takže tehdy ty přístroje zas tak kvalitní nebyly no. Ale hodně lékařů muže mít tato nepřesná sona i dnes. Není to takový vývar, aby mohli pořizovat stále nové přístroje… Každopádně, hlavní je, že je v pořádku a zdravá, váha je fakt vedlejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
4.10.22 08:40

@Lucinta Ahojky, moc děkuji :srdce:
Už je to opravdu za pár, jsem zvědavá, kdy princezna vykoukne :andel:
Je mj to jasné, je to opravdu jen odhad, upozornovala mě na to i doktorka, tak uvidíme :*. Každopádně u vás to vyšlo fakt skoro přesně, to je paráda :kytka:
Termín dle utz mám příští středu, tak už jsem napjata jak ksandy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2223
4.10.22 12:58

@Majdasss
Uteklo to, viď? Člověk si na začátku řekne, proboha AŽ za 9 měsíců a najednou je to TU❤️️. Myslím na Tebe, ať jde vše podle plánu s když náhodou ne, tak hlavně v co největším klidu a pohodě ❤️️🍀 🙏🏻. Těšíme se na fotečku malinké 😘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
4.10.22 17:13

@Lucinta přesně tak, nejdříve je to hrozná doba a najednou je to tu a hotovo :srdce: i když ty poslední dny jsou hodně dlouhé :D
Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2223
4.10.22 19:21

@Majdasss
Jj, ono se to ke konci hodně vleklo, ale neboj, pak ti to bude zase tak rychle utíkat, až se budeš divit… 😂 Jinak já rodila v termínu, podle poslední menstruace. Sofinka si to asi pamatovala a vykoukla tehdy, kdy měla 😂 ❤️️. Drž se 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
5.10.22 08:32

@Lucinta mas pravdu :P
Jeee, tak to rada slyším, tak uvidíme, kdy vykoukne ta naše, podle ms 16.10. :D
Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
6.10.22 11:34

Ahoj devcata, jdu vas sem vsechny pozdravit ☺️️ Koukam, ze se mate dobre! Deticky jsou krasne, prospivaji :srdce: a @Majdasss preji at mas rychly porod, kamaradka rodila v pondeli a za 2 hodky byl maly venku :mrgreen:
Ja jsem dnes po poslednim IUI, pokud to nedopadne, v listopadu kontrolni odbery kvuli imunologii ( v lete nevysly nejlip) a pak budeme resit IVF. Jenze laborka ma byt pry v prosinci zavrena. Takze to vypada pripadne az na leden 😏 ale treba se stane zazrak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
7.10.22 08:20

@Linusren moc děkuji :srdce: a držím palce :srdce: nám to vyšlo letos v lednu hned na poprvé, asi se nasi princezně nelíbil rok 2021 a počkala do 2022 :D, takže neboj, miminko ví, kdy má přijít :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
18.10.22 15:02

@Majdasss tak coooo, jeste jsi kindervajicko?:)) vse v poradku?

@Linusren Jakpak se citis? Nejake naznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
19.10.22 07:35

@Babybabe ahojky! Ještě stále 2v1 :D už týden přenášim, takže chodím na monitory a pokud do konce týdne nevykoukne, tak vyvolání no… už jsem doma myla I zdi :D. Nicméně doktor říkal, že hlavicka je nízko, čípek krátký a měkký, takže jen čekáme :D
Jak se daří vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
19.10.22 07:38

@Babybabe ahooj :mavam: děkuji za optání! Příznaky jsem nějaké měla nebo aspon jsem si to myslela, ale bohužel, test úplně čistý :roll: takže půjdeme do IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2223
19.10.22 09:34

@Majdasss
Jeeee, taky se Ti čančá, to víš, u maminky je dobře, teplíčko, jídlo, pití stálý přísun, nonstop houpání… Venku to takový komfort není :mrgreen:. Přeji, ať je hlavně vše v pořádku a malinka vykoukne sama, po mé zkušenosti bych tedy vyvolávání nikomu nepřála 🥺, alespoň ne to moje… od ut do pa 🙈, zase znám případy, kdy holky dostaly vyvolávačku a do par h porodily, ale naší madam se prostě ven nechtělo a asi chtěla, ať si to pořádně “užiju”, aby nás po té zkušenosti měla jen pro sebe a o sourozenci jsme po tom všem ani neuvažovali :mrgreen:, ale už mě to celkem opouští, ten názor, že bych to podruhé asi nezvládla… A už řešíme, kdy se začneme snažit o sourozence. My to tedy máme dané i tím, že jsem po císaři, ale určitě bych děti nechtěla po roce, tak mi ta “pauza” nevadí. Moc na Tebe i malinkou myslím a přeji co nejklidnější finále :kytka: ❤️️ :hug:.
Mohla by se Natalka narodit zítra, to je hezký den… mám narozeniny :mrgreen:, jako dítě jsem byla moc hodná, mamince jsem pomáhala, váhy jsou rodinné typy a když jsem nečekala malou a nekojila, tak jsem byla i chytrá :lol: 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
19.10.22 09:40

@Linusren hlavu vzhuru, IVF je tutovka! Podivej na Lucinta, jakou ma překrásnou holcicku :* :srdce: ber to tak, ze si aspon natrenujes pichani injekci do bricha :)) me pustili z porodnice a kvuli covidu jsem se musela 10dni taky bodat brrr 🙈

@Majdasss Bajecne, tak hlavne, ze se to tam pekne pripravuje! Jestli muzu doporucit, zkus si najit aktivitu, kde se hodne natahujes. Myslim, ze u me to trhani plodu aronie silne přispělo :mrgreen: uz se tesim ns fotecku tve holcinky! My se mame skvele, jen tatinek nam uz 9dni marodi, takze malyho nemuze ani pochovat. Je to narocny, kdyz se potrebuju vykoupat, najist a Sebik place….Jinak je naprosto uzasny. Pres den miva sem tam boleni briska, vcera dost brecel, ale za to v noci prekvapil a spal od 21.45 do 5.30 :dance: stejne jsem se ale budila a porad ho kontrolovala, nejak tem monitorum dechu stejne neverim :)..uz se tesim na tuhle sobotu, maly bude mit křest v kostele a dostane jmeno po tatinkovi - Jakub :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
19.10.22 12:20

@Linusren je tam mnohem větší šance a to by bylo aby to už nevyšlo. Budu držet pěsti. :hug: :srdce:
@Babybabe to je Božan. 😍 No to vydrží teda dlouho spát asi nabírá síly na lumpárny :lol:
@Majdasss o mytí zdí jsem teda ještě neslyšela, ale sex zabírá stoprocentně i Dr. mi ho naordinoval. A pak taky jízda přes hrboly. Ale víš jak benzín je drahý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.10.22 13:12

@Majdasss mně pomohla fakt dlouhá procházka po lese, když jsme byli na houbách. Držím palečky ať princezna vykoukne sama.

@Babybabe ty jo, tiše závidím. Natálku bohužel trápí prdíky snad imrvere. Už jsme vyzkoušeli kde co, ale asi prostě zabere až čas. Spí ti teda krásně, moje je strašný jedlík. Nevydrží ani večer bez jídla déle jak 4 hodiny. Do toho teda ty prdíky, které jsou večer Asus nejhorší. Nejdelší spánek má mezi 22:30-2:30, pak se pravidelně budí po 3 hodinách. Moc to Sebikovi sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí