IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
19.9.22 12:47

@Majdasss paráda, já jsem 39+3 a stále 2v1, už bych brala, aby šla ven, ale hlavně, aby to přišlo v noci a mohl mě chlap hodit do Podolí. Jinak budu doufat, že mě vezme soukromá sanitka za peníze, tady v Kladně rodit nechci :lol:

S tou mateřskou, je to jak píše Dani52.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
19.9.22 13:05

@Dani52 jo, už mi to bylo vysvětleno :D děkuji :srdce: jen jsem se trochu udivila, když jsem to na tom účtu viděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
19.9.22 13:07

@Elkapelka tyjo, tak to už můžeš porodit každou chvíli :D to fakt uteklo…
No, taky chci, aby to přišlo v noci :D

Jo, děkuji, já jsem si tu částku počítala na netu a tam to vyšlo prostě 70% platu, ale právě bez odměn atd…tak mě to zmatlo :D teď si můžeme půl roku užívat, pak přijde rodicak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
19.9.22 13:08

@Dani52 jeee, to mě mrzi, držte se :srdce: malá to určitě zvládne, je to bojovnice, jako všechny miminka v naší skupince :srdce:. Myslím na vás :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.9.22 13:45

@Majdasss jen tak pro zasmání, mě přišla mateřská asi hned 4.9. Ale vlastně celkem dost málo, jako by mi počítali jen jeden pracovní úvazek a jen jeden. Ale bylo to jen o 3 000 tak jsem si říkala, že je to asi tou nemocenskou a tak. No jenže jak si psala, že ti přišlo víc, tak jsem si říkala, že je to zase zvláštní když si taky byla na nemocenské a možná déle než já. No a dnes se podívám o 15 dní později a mám tam ten správný doplatek a nakonec to dělá taky ještě víc než jsem čekala, u nás ty prémie tak velké nejsou :nevim: nicméně mají štěstí už jsem chtěla otravovat účetní zda tam poslala obě firmy nebo jen jednu a pak sociálku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.22 14:00

Dobrý den mám prosím dotaz. Vůbec nevím, kdy mám testovat. Na IUI jsme byli 9.9. v pátek a v neděli 11.9 jsem si začala zavádět progesteron (utrogestan) doktorka mi řekla, že si mám test udělat za 14 dní. Ale od kdy? Od toho dne kdy mi dělali inseminaci, nebo ode dne kdy jsem začala zavádět ten progesteron? Takže 22.9 nebo 24.9?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.9.22 14:33

@Lucka beruska 14 dní od IUI si udělej test ;) držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
19.9.22 15:20

@Elkapelka no tak vidíš :D. Nic nemůže být v klidu :D. Já jsem hned psala kokegyni, která je taky na mateřský, zda ji taky chodila vyšší mateřská než plat a prý ano právě díky premiim :D.
A já jsem byla na neschopence 5 měsíců, ale ten průměr na mateřskou se pocita 12 měsíců dozadu, což byly vánoční odměny, pololetní atd, tak proto to zvedlo ten denní vyměřovací zaklad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.9.22 00:20

Ahojky, tak Vám představuji malou Natálku, dala mi zabrat. Na svět přišla 20.9. v 17:32 s míry 48 cm a 3,380g. Na sál mě přijímali v 10:15. Celou dobu v pohodě, ale pak nastalo peklo, tak se píchl epidural, následně oxytocin. Fajn, epidural vypršel před porodem a už nemohl píchnout nový. Ale nějak jsem to s kyslíkem dokázala prodychat, peklo přišlo, když jsem byla na 9 cm. Malé začaly padat ozvy, tak se to muselo ještě urychlit. Takže bum bac, začala po me asistentka lézt, ale nakonec se nám to podařilo i bez kleští, které si už lékař připravoval :zed: no nejhorší bylo siti vnitřníxh poranění a nastrihu :roll: to už jsem tam rvala bolestí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.9.22 05:12

@Elkapelka chudinko ta ti teda dala zabrat tak ať si brzo zase fit. :hug Moc gratuluju je nádherná :dance: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.9.22 05:20

@penalda mockrát děkuji :srdce: teď čekám až ji dovezou, ale sedět je za trest a o spaní ani nemluvím jak to bolelo, u Vás holky co zbýváte přeji lepší porod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.9.22 09:39

@Elkapelka ta je nádherná moc gratuluji, ať malinká dělá samou radost. Já už se teším až bude moje takhle ležet u mně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.9.22 09:55
@Dani52 píše:
@Elkapelka ta je nádherná moc gratuluji, ať malinká dělá samou radost. Já už se teším až bude moje takhle ležet u mně :srdce:

Neboj taky bude, pocit je to k nezaplacení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.9.22 10:22

@Elkapelka taky jsem se tenkrát nemohla dočkat. Byla jsem nabitá endorfiny a vůbec nespala a pak když mi ho přivezli to na mě najednou padlo no a už jsem spát nemohla. :srdce: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
21.9.22 11:05

@Elkapelka jeeee, chudinko, to sis tedy užila… :(
Nicméně moc gratuluji k Natalce a hlavně, ať už je vše jen v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...