IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
621
28.8.22 09:03

@Elkapelka uz do porodnice? Tak to ti budou urcite uz delat monitor - davat ty pasy :) ja jdu na kontrolu ted k dr, pak jednou do poradny v nemocnici a pokud bude vse Ok, tak pak kazdy tyden zase ke sve doktorce. Ma vsechny potrebne zkousky na to, abych u ni byla az do konce. Brrr, jen jsem precetla 200km a uz mi skace husina na zadech :)) doufam, ze se za dva tydny stihneme otocit za nasima na chalupe, ale to je jen asi 80km 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
28.8.22 09:10

@Majdasss dekujiii, i tobe preji krasny a klidny prubeh tehu bez mnozstvi zbytecnych útrap…jako pálení záhy a bolest trisel 😂 to je paradicka vid, kdyz clovek nemusi do prace! Ja skocila na materskou ted od 20.8., tesne pred nastupem do prace po prazdninach :)) ale mam tri lidičky na doma na soukrome doucko, tak se jeste trosku zabavim. Jinak vahovy odhad jsme meli ve 30+1 1574g a ve 34+3 uz 2.470g :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.8.22 10:04

@Babybabe tak já právě nevím, ale moje doktorka tam právě bude až 13.9. což si myslím, že už možná ani nebudu 2v1 :lol: tak jsem si u záskoku řekla už o žádanku, abych mohla chodit tam a doufám, že si mě tam už nechají. Jinak myslím, že do porodnice jdu akorát budu už 37+1 :lol: strašně to letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
28.8.22 10:24

@Babybabe dekuji :D mě tedy trisla občas bolí a také v krizi no…to těžiště je hold v bříšku no :D

Tyjo, tak to máme skoro stejný datum nástupu! A kdy ti mateřská končí?? Já se nějak nemůžu dopocitat :D vyšlo mi 5.3.2023 :D
Jo, tak to mas fajn, aspoň se ještě zabavis, nez přijde prcek :andel:
Krásná váha! Jsem zvědavá, co nám řekne doktorka za týden :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
28.8.22 12:28

@Elkapelka Jojo, to mas presne nacasovany. Vim, ze jsme na stejno, ale porad mi to nejak nedochazi vis 😂

@Majdasss Jj občasné obtize k tomu holt patri, ale co bychom pro ta nase slunicka nevydrzely ze :) …nastupovala jsem na ni co nejpozději to slo, sestricka tam carovala s terminem porodu, aby mi to krasne navázalo na dovcu :) prosim te, vubec jsem to nepocitala do kdy to je 😅 ted ctu, ze materska se čerpá 28tydnu, takze ja bych ji mela mit od 20.8.do 4.3.asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
28.8.22 16:47

@Babybabe přesně, pro prcka všechno :srdce:
Jo, to chápu :lol: Já jsem procházela z neschopenky na MD a po ní si jeste budu vybírat řádnou dovolenou v práci a pak rodicovskou :D
Jo, tak asi jo :) a mně k 3 dny déle :D. Mamka mi řekla, ať když tak napíšu na socku, že ty to vědí přesně, dokdy ti to budou vyplacet :D. Spíš jde o to, aby navazoval rodicak a nestaly penízky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.8.22 14:29

Tak jsem holky nečekaně pozitivní na streptokoka, to jsem zvědavá co u porodu vymyslí skrz mou alergii na penicilín a Dalacin C :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
31.8.22 09:55

@Elkapelka jeeeee..... to je nepříjemný… já jdu na ster v pondělí :lol:
Ale určitě ti dají něco, co ti sedne, podle mě s alergii počítají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
31.8.22 10:52

@Elkapelka jeeeejda, ty musíš mit taky porad neco extra vid 🙈 ale jak rika @Majdasss, urcite si poradi!!!

My byli na kontrole rano - vysledky ze strepa budou v pondeli odpoledne, cipek pohmatem v poradku, do poradny v nemocnici jdu pristi ctvrtek :) jo a Sebicek je o zase o dva dny mensi oproti terminu, vazi uz 2.860g😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
31.8.22 12:04

@Babybabe i tak má krásnou váhu. Aspoň bude porod snazší, když to nebude obřík, já jsem zvědavá na pátek, zda budou teda i měřit.

Jinak děkuji holky, četla jsem, že ještě jedna alternativa je, tak snad ani na to nedostanu alergii :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
31.8.22 12:29

@Elkapelka to jsem taky zvedava, jake budete mit míry, dej vedet 😍 byla bych rada, kdyby byl drobnější :)) dneska chci zacit s cvičením s Aninallem, neda se rict, ze bych se teda tesila 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
31.8.22 13:19

@Babybabe jeee, to už je hotový miminko :srdce:
Jinak naše účetní dala papíry o mateřský na sociálku až dnes a to už jsem na mateřský týden :lol:, tak jsem zvědavá, zda mi těch pár tisíc přijde v září :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
31.8.22 14:25

@Babybabe já se do aniballu nějak nehrnu, názory jsou na to různé :roll: a jak mám toho streptokoka tak tam raději nic navíc strkat nebudu :lol: ať ho ještě někam nesoupnu :roll: ale jsou to spíš výmluvy, nemám na to odvahu a porod prostě nějak půjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
31.8.22 15:59

@Majdasss ja nad tim radsi nepremyslim a beru to jako hotovou vec, ze vse dojde, jak ma 😅 Jooo, je to uz kus chlapa, pekne me kope zvire 😂

@Elkapelka Jasne, ne kazdemu to sedne :) taky nemuzu rozhodne rict, ze se na to tesim :P ale v porodnici nam to vrele doporucovali, tak se hecnu. kazdodenni masaz hráze provádím taky nejakym zpusobem sama, tak to dam oboji a snad to bude k necemu brrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
31.8.22 20:07

@Babybabe jo, to je nejlepší :lol: Mně jen psal zamestnavatel, že to tam dnes jde ochotně dát, tak jsem si říkala, proč po týdnu a prý to tam jde dát s ostatními vyplatami, proč se tam hnát dřív zejo :D. Mě taky dost kope a to máme podle váhy drobnou holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí