Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elkapelka uz do porodnice? Tak to ti budou urcite uz delat monitor - davat ty pasy
ja jdu na kontrolu ted k dr, pak jednou do poradny v nemocnici a pokud bude vse Ok, tak pak kazdy tyden zase ke sve doktorce. Ma vsechny potrebne zkousky na to, abych u ni byla az do konce. Brrr, jen jsem precetla 200km a uz mi skace husina na zadech
doufam, ze se za dva tydny stihneme otocit za nasima na chalupe, ale to je jen asi 80km 😇
@Majdasss dekujiii, i tobe preji krasny a klidny prubeh tehu bez mnozstvi zbytecnych útrap…jako pálení záhy a bolest trisel 😂 to je paradicka vid, kdyz clovek nemusi do prace! Ja skocila na materskou ted od 20.8., tesne pred nastupem do prace po prazdninach
ale mam tri lidičky na doma na soukrome doucko, tak se jeste trosku zabavim. Jinak vahovy odhad jsme meli ve 30+1 1574g a ve 34+3 uz 2.470g ![]()
@Babybabe tak já právě nevím, ale moje doktorka tam právě bude až 13.9. což si myslím, že už možná ani nebudu 2v1
tak jsem si u záskoku řekla už o žádanku, abych mohla chodit tam a doufám, že si mě tam už nechají. Jinak myslím, že do porodnice jdu akorát budu už 37+1
strašně to letí
@Babybabe dekuji
mě tedy trisla občas bolí a také v krizi no…to těžiště je hold v bříšku no ![]()
Tyjo, tak to máme skoro stejný datum nástupu! A kdy ti mateřská končí?? Já se nějak nemůžu dopocitat
vyšlo mi 5.3.2023 ![]()
Jo, tak to mas fajn, aspoň se ještě zabavis, nez přijde prcek ![]()
Krásná váha! Jsem zvědavá, co nám řekne doktorka za týden ![]()
@Elkapelka Jojo, to mas presne nacasovany. Vim, ze jsme na stejno, ale porad mi to nejak nedochazi vis 😂
@Majdasss Jj občasné obtize k tomu holt patri, ale co bychom pro ta nase slunicka nevydrzely ze
…nastupovala jsem na ni co nejpozději to slo, sestricka tam carovala s terminem porodu, aby mi to krasne navázalo na dovcu
prosim te, vubec jsem to nepocitala do kdy to je 😅 ted ctu, ze materska se čerpá 28tydnu, takze ja bych ji mela mit od 20.8.do 4.3.asi?
@Babybabe přesně, pro prcka všechno ![]()
Jo, to chápu
Já jsem procházela z neschopenky na MD a po ní si jeste budu vybírat řádnou dovolenou v práci a pak rodicovskou ![]()
Jo, tak asi jo
a mně k 3 dny déle
. Mamka mi řekla, ať když tak napíšu na socku, že ty to vědí přesně, dokdy ti to budou vyplacet
. Spíš jde o to, aby navazoval rodicak a nestaly penízky ![]()
Tak jsem holky nečekaně pozitivní na streptokoka, to jsem zvědavá co u porodu vymyslí skrz mou alergii na penicilín a Dalacin C
![]()
@Elkapelka jeeeee..... to je nepříjemný… já jdu na ster v pondělí ![]()
Ale určitě ti dají něco, co ti sedne, podle mě s alergii počítají ![]()
@Elkapelka jeeeejda, ty musíš mit taky porad neco extra vid 🙈 ale jak rika @Majdasss, urcite si poradi!!!
My byli na kontrole rano - vysledky ze strepa budou v pondeli odpoledne, cipek pohmatem v poradku, do poradny v nemocnici jdu pristi ctvrtek
jo a Sebicek je o zase o dva dny mensi oproti terminu, vazi uz 2.860g😍
@Babybabe i tak má krásnou váhu. Aspoň bude porod snazší, když to nebude obřík, já jsem zvědavá na pátek, zda budou teda i měřit.
Jinak děkuji holky, četla jsem, že ještě jedna alternativa je, tak snad ani na to nedostanu alergii ![]()
@Elkapelka to jsem taky zvedava, jake budete mit míry, dej vedet 😍 byla bych rada, kdyby byl drobnější
dneska chci zacit s cvičením s Aninallem, neda se rict, ze bych se teda tesila 😂
@Babybabe jeee, to už je hotový miminko ![]()
Jinak naše účetní dala papíry o mateřský na sociálku až dnes a to už jsem na mateřský týden
, tak jsem zvědavá, zda mi těch pár tisíc přijde v září ![]()
@Babybabe já se do aniballu nějak nehrnu, názory jsou na to různé
a jak mám toho streptokoka tak tam raději nic navíc strkat nebudu
ať ho ještě někam nesoupnu
ale jsou to spíš výmluvy, nemám na to odvahu a porod prostě nějak půjde ![]()
@Majdasss ja nad tim radsi nepremyslim a beru to jako hotovou vec, ze vse dojde, jak ma 😅 Jooo, je to uz kus chlapa, pekne me kope zvire 😂
@Elkapelka Jasne, ne kazdemu to sedne
taky nemuzu rozhodne rict, ze se na to tesim
ale v porodnici nam to vrele doporucovali, tak se hecnu. kazdodenni masaz hráze provádím taky nejakym zpusobem sama, tak to dam oboji a snad to bude k necemu brrrr
@Babybabe jo, to je nejlepší
Mně jen psal zamestnavatel, že to tam dnes jde ochotně dát, tak jsem si říkala, proč po týdnu a prý to tam jde dát s ostatními vyplatami, proč se tam hnát dřív zejo
. Mě taky dost kope a to máme podle váhy drobnou holčičku ![]()